Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Οι μαύρες ώρες της Ελλάδας είναι προ των πυλών…….


Φυσικά δεν έχω να πω κάτι για το χθεσινό αποτέλεσμα, άλλωστε ήταν κάτι που το είχα γράψει στο άρθρο μου Σάββατο βράδυ προς Κυριακή. Το μόνο που θα αναρτήσω σήμερα είναι μία φωτογραφία που τα λέει όλα και από αύριο πάλι και με βάση τις εξελίξεις στην διαδοχή της ΝΔ θα έχουμε να πούμε πολλά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δραματικές εξελίξεις στην χώρα μας θα είναι ραγδαίες και θα ήθελα να είμαι σε θέση να ευχηθώ σε όλους αυτούς τους <> να μην το μετανιώσουν αλλά αυτό πλέων είναι δεδομένο ότι δεν θα συμβεί. Δυστυχώς η αλλαγή συνόρων πλέων είναι δεδομένη και πολύ κοντά μας.

Φυσικά και η αντιπολίτευση δια της νέας προέδρου θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στο έργο του Αμερικανού Γιωργάκη μιας και ο στόχος δεν ήταν να χάσει η ΝΔ αλλά ο να φάνε τον Καραμανλή για τα 5 όχι που είχε πει.

Φυσικά όπως δήλωσα, πρώτα θα στρέφομαι σε αυτούς τους <> που επέλεξαν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ γιατί για μένα αυτοί είναι οι προδότες της Πατρίδας και αυτοί την ξεπούλησαν, οι πολιτικοί Γιωργάκης, Ντόρα κλπ κάνουν την δουλειά τους βάση εντολών από την Αμερική την οποία δεν έκρυψαν και ποτέ από τον Έλληνικο λαό. Οι απόψεις τους και οι δηλώσεις τους πάνω στα εθνικά θέματα όπως και το έργο τους στην εξωτερική πολιτική είναι γνωστά σε όλους μας.

Έτσι αυτοί οι Έλληνες που είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία Ελλάδα με συμμάχους εκτός Αμερικής μια ευρωπαϊκή Ελλάδα δυνατή και μία Ελλάδα αδύναμη  με μικρότερα σύνορα γεμάτη μειονότητες πραγματικές και ψεύτικες με Τουρκία , Αλβανία, Σκόπια (σε λίγο καιρό Βόρεια Μακεδονία) να μας ρίχνουν σφαλιάρες επέλεξαν την δεύτερη Ελλάδα.

Καλά να πάθουν και εγώ πρώτα αυτούς θα κρίνω και μετά τους πολιτικούς.

Οι προθέσεις άλλωστε φάνηκαν από τις πρώτες ώρες καθώς από τα πρώτα τηλεφωνήματα στον Τζέφρυ ήταν του θείου Σάμ Ομπάμα για τα συχαρίκια. Τόσο άγχος στο Αμέρικα για τις Ελληνικές εκλογές.

Έτσι σήμερα θέλω να δώσω και εγώ με την σειρά μου τα δικά μου συχαρίκια στον Ελληνικό λαό για την ηλίθια έως αυτοκαταστροφική του για άλλη μια φορά απόφαση που αντί να σοβαρευτεί μετά από τα 20 χρόνια του ΠΑΣΟΚ δείχνει πιο ανώριμος και πιο χαζός και από τον Πρωθυπουργό του.

Φυσικά δεν νομίζω ότι πρέπει να τονίσουμε το μακριά από την ΝΔ της Ντόρας, αυτό είναι δεδομένο. Θα περιμένουμε τον Καραμανλή με νέο κόμμα όταν αυτό γίνει να επιστρέψει δυνατός όπως είχε γίνει και με τον γέρο τον Καραμανλή να δούμε τι και αν μπορούμε να περισώσουμε κάτι.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, είμαι σίγουρος ότι όπως έφεραν το 74 τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έτσι θα γίνει και τώρα στην για άλλη μια φορά πληγωμένη Ελλάδα από τους εισβολείς παρόλο που είχαμε την ευκαιρία να μην φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση. Αλλά φαίνεται ότι η μοίρα αυτής της χώρας που ζούν ανεγκέφαλοι πολίτες όπως εμείς την έχουμε φτιάξει ειναι να την καταστρέφουμε με τις αποφάσεις μας και να φωνάζουμε μετά έναν Καραμανλή να μας σώσει, να βάλει τάξη και να μαζέψει τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου