Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Για να μην μου πείτε αύριο ότι είμαι σκληρός με τους πολίτες και όχι με την Κυβέρνηση……


Αγαπητοί φίλοι αν και μένουν λίγες ώρες μέχρι το άνοιγμα της κάλπης και τα νέα που έχω είναι πολύ άσχημα έως τραγικά για τον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σε μένα τουλάχιστον Κώστα Καραμανλή θέλω σε αυτό το μήνυμα να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου και κάποια ερωτηματικά που μου δημιουργούνται, τελικά ποιος ψηφίζει και ποιος ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις σε αυτήν την χώρα;

Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί οι πληροφορίες μου που είναι πολύ έγκυρες και από ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πολύ καλά μάλιστα και τι γίνετε στο κόμμα αλλά και στην κοινωνία καθώς και στο εκλογικό σώμα είναι ότι πάμε για μεγάλη ήτα. Για αυτό όμως ο μόνος που δεν φταίει είναι ο πρόεδρος μας και ηγέτης της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής. Πήρε τον αγώνα πάνω του και είναι ο μόνος που πάλεψε για την χώρα μέχρι την τελευταία στιγμή και έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να βγεί η φωνή του χθές στο Ζάπειο. Τον άφησαν μόνο του στον αγώνα αυτό και αυτό για να του ρίξουν μετά την ευθύνη της ήτας. Είναι γνωστό άλλωστε Ελληνικό στοιχείο να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους.

Αυτά τα λέω πολύ απλά για όλους αυτούς που θα βγούν αύριο και θα αρχίσουν να μιλάνε για τον Καραμανλή με άσχημα λόγια και θα του χρεώνουν την ήτα ενώ θα ξέρουν πολύ καλά ότι αυτοί οι ίδιοι πριόνισαν την καρέκλα του και φυσικά έσπρωξαν το Γιωργάκη στην εξουσία έχοντας πάρει τις ίδιες εντολές από την Αμερική.

Για τον λόγο αυτό και επειδή γνωρίζω που θα παίξει η διαφορά δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ πως μπορεί έστω και μαθηματικά να συμβεί μια τέτοια διαφορά που λόγο της ημέρας δεν μπορώ να την αποκαλύψω. Έτσι έρχομαι και ρωτάω εσάς και μην μου απαντήσετε σήμερα αλλά αύριο, το 2004 η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές με μία διαφορά 4,5 μονάδες με τον Ελληνικό λαό όσο δεν παίρνει άλλο δυσαρεστημένο από το ΠΑΣΟΚ μετά από την υπόθεση του χρηματιστήριου και τον λοιπών σκανδάλων, μετά τις έσχατες προδοσίες τόσο του ίδιου του Σημίτη όσο και του ΓΑΠ στα εθνικά θέματα και παρά όλα αυτά η διαφορά ήταν μόλις 4,5%. Αύριο θα δούμε ψηλότερα νούμερα και δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ είμαστε τόσο αυτοκαταστροφικός λαός ; Όχι φίλοι μου απλά οι πληροφορίες μου είναι ότι έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς ΠΑΣΟΚ και θα έρθουν περίπου 20.000 ψηφοφόροι από την Τουρκία που ναι μεν ζούν εκεί αλλά έχουν δικαίωμα ψήφου και φυσικά θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους και όχι Έλληνες καθώς επίσης και όλους τους Πακιστανούς (που είχαν άλλωστε διαμορφώσει και το αποτέλεσμα το 2000) να ρίχνουν δαγκωτό ΠΑΣΟΚ.

Αν σκεφτεί κανείς ότι οι Πακιστανοί στην χώρα μας είναι περίπου 85.000 αν σε αυτούς προσθέσουμε τους 20.000 Τούρκους που θα έρθουν εκδρομούλα συν τους λοιπούς του Βαλιανάτου σε αντίθεση με την στέρηση δικαιώματος ψήφου στους ομογενείς μας που με πολύ ωραίο τρόπο πέτυχε ο ΓΑΠ στην βουλή είμαι σίγουρος ότι μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε την διαφορά. Φυσικά μέσα σε αυτούς θα πρέπει να βάλουμε και όλους αυτούς τους <> που δηλώνουν δυσαρεστημένοι και όλες αυτές τις μπούρδες που λένε.

Έτσι το 2004 το 4,5% αντιστοιχούσε περίπου σε 300.000 ψήφους βάλτε κάτω τα νούμερα για να δείτε ότι τελικά οι κατευθυνόμενοι δημοσκόποι θα πέσουν μέσα γιατί πολύ απλά έχουμε κατευθυνόμενο (ξένο) εκλογικό σώμα. Το θέμα είναι εμείς σαν πραγματικοί έλληνες τι κάνουμε. Βγάζουμε τα μάτια μας; Ε λοιπόν ναι τα βγάζουμε, με το ίδιο σκεπτικό όπως μας πλασάρουν για παράδειγμα κάποιοι τον κάθε ΚΑΤΜΑΝ (που δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο θύμα είναι και αυτός αλλά τουλάχιστον είναι κερδισμένος από κάτι) σαν ΣΤΑΡ και τρέχουμε όλοι στο κέντρο που τραγουδάει για να χλευάσουμε μαζί του και πιστεύουμε ότι εμείς είμαστε οι έξυπνοι και γελάμε μαζί του ενώ κάποιοι γελάνε με εμάς και θεωρούν ότι εμείς είμαστε οι χαζοί και έτσι είναι αλλά δεν το βλέπουμε. Με το ίδιο σκεπτικό θα πάμε να ψηφήσουμε κιόλας ενώ ξέρουμε ποιος είναι ο ΓΑΠ ( όλοι οι Έλληνες άσχετα με τον χώρο που ανήκουν γνωρίζουν ποιος είναι και τι συμφέροντα εξυπηρετεί) θα πάμε να τον φέρουμε στην εξουσία και μετά να βρίζουμε και να φωνάζουμε. Από το 81 μέχρι σήμερα αυτό δεν γίνετε άλλωστε; Από το 81 τα 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν κυβέρνησε; Δεν έκανε τίποτα καλό μόνο κατέστρεψε χώρα και πολίτες τώρα γιατί να κάνει;

Ο πραγματικός αγώνας φίλοι μου συναγωνιστές αρχίζει από την Δευτέρα για να μην φτάσουμε να λέμε ότι Ελλάδα είναι μόνο η στερεά και να έχουμε χάσει το μισό Αιγαίο και την Μακεδονία. Ο Καραμανλής φυσικά μας είναι απαραίτητος και από το blog μου (skeptomenos-gr.blogspot.com) θα συνεχίσω να αρθρογραφώ όπως σήμερα και δεν θα διστάσω να καταφερθώ και κατά όσων πολέμησαν τον Καραμανλή και μέσα από την παράταξη.

Αυτά όμως θα τα δούμε από την Δευτέρα σήμερα και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες αυτό που προέχει είναι ο αγώνας για να μην κλαίμε αύριο. Έτσι

Αύριο θα πάω να ψηφίσω οφείλω όμως να ……

Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.

Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη). ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζεμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λπ.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο ΠΑΣΟΚ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ, ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με τα λαμόγια άρχισες.

Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του όχι-άλλο-παραμύθι-Γιωργάκη

Αυτό που πρέπει να θυμάται κάθε πραγματικός Έλληνας διαδώστε το σε όλους όσους θέλουν να λένε ότι είναι Έλληνες ακόμα και αυτούς που ξέρετε ότι είναι με το ΠΑΣΟΚ μήπως καταφέρουμε και περισώσουμε κάτι από την πατρίδα μας που οι προγονοί μας έχυσαν αίμα για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Είναι ασέβεια απέναντι τους  να ξεπουλήσουμε την χώρα μας για αοριστολογίες και κούφιες ελπίδες που κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν θα γίνουν ποτέ πράξη.

Skeptomenos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου