Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΒΟYΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ;


"Επίσκεψη στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης πραγματοποίησε ο Νομάρχης Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και είχε πολύωρη συνάντηση με την Υφυπουργό κ. Φώφη Γεννηματά."

Στη φωτογραφία προσέχουμε μια λεπτομέρεια ...

Στο γραφείο της υφυπουργού κ. Φώφης Γενηματά, ο σταυρός δεν βρίσκεται στο κοντάρι της ελληνικής σημαίας αλλά στο κοντάρι που είναι αναρτημένη η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!

Τόση ασχετοσύνη;

Eπίσης προσέξτε και την παντελή απουσία ορθόδοξων αγιογραφιών από το γραφείο της υφυπουργού. Αντίθετα φιγουράρει η "τσάντα" της (καποιας γνωστής φίρμας υποθέτουμε)

Δεν μας εκπλήσει αν τον Σταυρό τον βάλει και στο πάτωμα μία που χασκογελάει την ώρα που υποτίθεται ότι ορκίζεται για να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους της.

Συνηθίστε να ζείτε με τους απατεώνες που ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ το ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ μέχρι να ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ τα ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

4 σχόλια:

  1. Εικοσι...τοσα χρονια κατα φεραν να δημιουργησουν μη σκεπτομενους Ελληνες, τωρα μπορει να πηγε η Φωφη στα ακριβωτερα κολλεγια αλλα εκει το μονο που μαθαινουν ειναι τα σινιε ασσεσουαρ μια και ο Ελληνικος Λαος πληρωνε και ξαναπληρωνει. Καποια στιγμη μπορει να μαθει οτι Ο Σταυρος στον Ιστο Του συμβολου μας, της Σημαιας μας, κατι σημαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όξω οι σταυροί και οι εικόνες από το κράτος. Και πολύ σας είναι που τον έβαλε στο κοντάρι της ευρωπαϊκής σημαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτον οι εξωκοινοβουλευτικοι ορκιζονται μονο στην ορκωμοσια των υπουργων. Οχι στη Βουλή άσχετοι. Δευτερον καλα εκανε και εβαλε το σταυρο στην Ε.Ε. Μπας και γινουν λιγο Χριστιανοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε, το ότι οι εξωκοινοβουλευτικοί δεν ορκίζονται δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσβάλουν μια ορκωμοσία και μια διαδικασία και να λειτουργούν σαν σε παιδική χαρά. Αν αυτό εσύ το θεωρείς σοβαρό και πολιτισμένο και αποκαλείς άσχετους όσους έχουν απαίτηση να υπάρχει σεβασμός σε κάποια πράγματα και αν λειτουργείς εσύ με τρόπο ότι κάτι που δεν σε αφορά άμεσα το χλευάζεις και το περιφρονείς τότε μάλλον είσαι απολίτιστος.

    Όσον αφορά το σταυρό, δεν ξέρω ποιος θα γίνει χριστιανός μια φορά τα σύμβολα της ορθοδοξίας μας τα ξηλώσανε γιατί ήταν πρόκληση λέει. Φυσικά αυτό είναι λογικό να συμβεί όταν έχουμε υπουργούς που τα περιφρονούν και τα χλευάζουν επειδή είναι εξωκοινοβουλευτικοί και πολίτες που το δέχονται αν δεν τους δίνουν και δίκαιο για την συμπεριφορά τους.

    Αυτοί είμαστε και αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν, την πατρίδα μας εμείς την ξεπουλάμε και την παραδίδουμε στους ξένους και τους λαθρομετανάστες. Αύριο που δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε άνετα μέσα στην ίδια μας την χώρα εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα λέτε μερικοί σαν και εσένα όταν θα φοβάσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας……

    ΑπάντησηΔιαγραφή