Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Είναι αλήθεια; Μια Εβραία στο Υπουργείο Παιδείας; Ελπίζουμε να διαψευστεί....


Είναι αλήθεια αυτό που μεταδίδουν μερικά blogs; Η Εύη Χριστοφιλοπούλου είναι εβραία στο θρήσκευμα;

Και αν ναι τι δουλειά έχει στο Υπουργείο Παιδείας; Είπαμε το "Εθνικής" έφυγε μην το ψάχνετε........

Επίσης αν πράγματι είναι, γιατί δεν το λέει με το θάρρος της γνώμης; Σε καμιά επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία παρά μόνο στα blogs. Έτσι είμαι αναγκασμένος να την αναδημοσιεύσω με σχετική επιφύλαξη.

Ελπίζουμε να μην είναι άλλο ένα, κατά λάθος εξ' επίτηδες ατόπημα του Πρωθυπουργού σαν εκείνο παλιότερα όταν ήταν Υπουργός Παιδείας η ανάδειξη του Βαλλιανάτου σε Συμβούλου θεμάτων παιδείας!!!!

Πολλοί συνάδελφοι bloggers λένε πως ο καθένας κρίνεται από το έργο του κι όχι από την θρησκεία του. Συμφωνώ. Όμως καλό θα είναι να ξέρουμε και την θρησκεία του. Εξάλλου όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα που εκτίθενται στην λαϊκή ετυμηγορία καλό είναι να παρουσιάζεται πλήρως το βιογραφικό τους ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι αυτά είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μετά τις εβραιομασωνικές εντολές που έχουν δοθεί στους κυβερνώντες την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.... μην ξεχνάμε και την διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες που σαν σκοπό φυσικά είχε την ανάδειξη αλλοθρήσκων (και αλλοφύλων) στα ανώτατα πολιτειακά αξιώματα.

Όμως φίλοι μου στα επίσημα βιογραφικά βλέπουμε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση των υποψηφίων πολιτικών με το πόθεν έσχες την περιουσιακή κατάσταση των νυν πολιτικών κλπ. Γιατί να μην ξέρουμε και τα πιστεύω τους. Νομίζω ότι η δήλωση με θάρρος των θρησκευτικών πεποιθήσεων ενός ανθρώπου μόνο θετικά σχόλια κατά την γνώμη μου μπορεί να έχει. Εξάλλου το ζητούμενο είναι το θάρρος και η ειλικρίνεια.

Το ψέμα και η απόκρυψη είναι μόνο εκ του πονηρού και σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό του πολίτη.

Σε αυτήν την χώρα γνωρίζουμε τους Χριστιανούς υποψηφίους αλλά και τους Μουσουλμάνους όπως στην Θράκη, για παράδειγμα. Γιατί σώνει και καλά δεν πρέπει να ξέρουμε και τους Εβραίους;

Φιλοσοφικά και ρητορικά ερωτήματα που την απάντησή τους την γνωρίζουμε όλοι.......

Όταν κάποιοι είχαν λυσσάξει να βγει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες είχαν τους... λόγους τους. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη. Όλα να είναι ανεξέλεγκτα...να μην ξέρουμε τι είναι αυτός που ψηφίζουμε... μυστικά και υπόγεια να είναι η δράση τους... το φως το απεχθάνονται όσοι δεν το αντέχουν... καταδικαστήκαμε να ψηφίζουμε άτομα που δεν γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είναι... και αν για κάποιους δεν έχει σημασία το θρήσκευμα για τους περισσότερους έχει... κι αυτό το γνωρίζουν...αυτός είναι και ο λόγος που το αποκρύπτουν από τον Έλληνα πολίτη!

1 σχόλιο: