Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Έδωσε και ο Χρυσοχοΐδης τη συνταγή του


Ο Χρυσοχοΐδης, έδωσε με τον ψυχρό και αλαζονικό πρόσωπο ενός «μπράβου» τη «συνταγή» του: τις ωμές και «πονηρές» αμερικανικές σοφιστείες του.

Θα ξεχωρίσουμε δύο παραγράφους:

1. «Ανομία τέλος με σεβασμό όμως και προσήλωση στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Σύνταγμα".

Και πρόσθεσε: "Έχω και εγώ φίλους αντεξουσιαστές, είμαστε υπέρ της διακίνησης ιδεών και συζητάω μαζί τους. Αλλά οι χούλιγκανς και οι βάνδαλοι δεν είναι φίλοι μας».

2. Απόταξη αστυνομικών που θα αποδειχθεί ότι έχουν σχέσεις με μέλη ακροδεξιών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή. Επανέλαβε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη από τον Άρειο Πάγο η εν λόγω οργάνωση.

Ζήτημα 1ον

Αυτά τα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και περί συντάγματος είναι κοπανιστός αέρας. Όλοι το ίδιο ρεφρέν τραγουδάνε.

Είναι ένα γενικό σόφισμα που μέσα του χωράνε τα πάντα: Από τα «δικαιώματα» των συμμοριών, μέχρι τα εγκλήματα των αλλοδαπών…

Και «αποβάλλονται»: τα δικαιώματα των θυμάτων, των «συλλογικοτήτων», καθώς και όλων εκείνων που καταστρέφονται και πυρπολούνται από τα «δικαιώματα» των συμμοριών με «αντεξουσιαστικές» μάσκες και κουκούλες…

Ζήτημα 2ον

Βεβαίως, ο αμερικανολάγνος «σοφιστής» φροντίζει, αμέσως μετά, να σηματοδοτήσει καθαρά το τι εννοεί περί «ανθρώπινων δικαιωμάτων»:

«Έχω και εγώ φίλους αντεξουσιαστές, είμαστε υπέρ της διακίνησης ιδεών και συζητάω μαζί τους. Αλλά οι χούλιγκανς και οι βάνδαλοι δεν είναι φίλοι μας».

Ποιοι είναι αυτοί οι «εντεξουσιαστές» που δεν είναι χούλιγκαν και βάνδαλοι δεν μας το λέει.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ όλοι οι βανδαλισμοί, οι καταστροφές και τα καψίματα χρόνια τώρα, στα «Δεκεμβριανά» και στο κάψιμο των βιβλιοπωλείων και του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ γίνονται με αντεξουσιαστικές φορεσιές, από δεκάδες κουκουλοφόρους των Εξαρχείων και άλλων περιοχών.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το σπουδαιότερο: Καθοδηγούνται από «εστίες» της «αντεξουσιαστικής» ιδεολογίας και πρακτικής και από γνωστές «αριστερίστικες» οργανώσεις και ποικίλα άλλα επιδοτούμενα δικτυα.

Είναι πασίγνωστη η πολιτική, αλλά και η αστυνομική ταυτότητα όλων αυτών.

Ο Χρυσοχοϊδης, δίχως να το αντιλαμβάνεται, λόγω της κομπάζουσας αμερικανόφερτης ηλιθιότητας, ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ: Αυτοί είναι φίλοι του!!!

Και καλύπτει τη «κίνηση» των τις φασιστικών τους πρακτικών και του «χουλινγανισμοιύ» τους με την αφηρημένη αναφορά περί «διακίνησης ιδεών»!!!

Μα ποιον κοροϊδεύει ο νέος μας υπουργός;

Οι πάντες γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις «κουκούλες» και καταστρέφουν, ποιοι χώροι αποτελούν το «άλλοθί» τους και ποιοι τους οργανώνουν και τους καθοδηγούν.

Ούτε καν για τις «κουκούλες» δεν μίλησε ο Αμερικάνος «σοφιστής». Τι να πει: ότι οι «κουκούλες» είναι φίλοι του και «διακινητές ιδεών»;

Μα τόσο ηλίθιο περνάει το ελληνικό λαό;

Εκτός και αν κρίνει σύμφωνα με την βλακώδη αυθάδεια των αμερικανικών υπηρεσιών…

Ζήτημα 3ον

Ο Χρυσοχοϊδης, τέλος, παρέχει και «αγωνιστικά εύσημα» στη «Χρυσή Αυγή»!!!

Κάθε δίωξη ιδεών από το κράτος (όσο και ακραίες και αν είναι αυτές), αποτελεί «γαλόνι»… «αντιεξουσιαστικό»!!!

Ο Χρυσοχοϊδης προβάλλει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τη «Χρυσή Αυγή» και τη στολίζει με τις «αγωνιστικές» δάφνες της Δίωξης!!!

Φτάσαμε στο σημείο πλέον να διώκονται οι ακραίοι «εθνικιστές», όπως παλιότερα, όχι και πολλά χρόνια, οι επαναστάτες κομμουνιστές.

Με τα σύνδρομα αυτά των διώξεων, ο Χρυσοχοϊδης προσπαθεί, συνειδητά, να «φορέσει» φωτοστέφανα στη «Χρυσή Αυγή», έτσι, ώστε να υπάρχει το «φασιστικό σκιάχτρο» που να δικαιολογεί και να νομιμοποιεί τις ποικίλες συμμορίες των «αντεξουσιαστών».

Και το σπουδαιότερο: Να στιγματίζει κάθε λαϊκή αντίσταση και κάθε αγωνιστή σαν «φασίστα» και «εθνικιστή».

Ολόκληρη η τρομοκρατική στρατηγική των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ απαστράπτει στα λόγια του νέου μας υπουργού.

Και κάτι τελευταίο: Γιατί δεν έχει το δικαίωμα η «Χρυσή Αυγή» να υπάρχει σαν ιδεολογικό και πολιτικό μόρφωμα; Πού βρίσκονται εδώ τα «δικαιώματα των πολιτών» και η «διακίνηση των ιδεών»;

Θα δούμε ακόμα πολλά και δραματικές αυτό-αποκαλύψεις του ανδρός, που θέλει να περνιέται και για «πονηρός»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου