Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πωλείται Πατρίς …….


Βρισκόμαστε στην 2 μέρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αμερικανό Τζέφρυ και τα τύμπανα άρχισαν να χτυπούν πολεμικά και οι καμπάνες πένθιμα.

Τα γεγονότα έρχονται και επιβεβαιώνουν κάθε μέρα ένα προς ένα όλα τα άρθρα μου που έχουν αναρτηθεί εδώ.

Ήδη η κατάργηση του πιο σημαντικού για εθνικούς λόγους υπουργείο είναι γεγονός προς μεγάλη ικανοποίηση της Αμερικής, Τουρκίας, Σκοπίων, Αλβανίας.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας ήδη προέβη σε ανακοίνωση ότι θα πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα μεταξύ των Βαλκανικών χωρών και όπου κατοικούν Αλβανοί (για ποιόν χτυπάει η καμπάνα; Το όραμα της μεγάλης Αλβανίας που λέγαμε σε άλλο άρθρο).

Η τουρκική Χουριέτ έχει ήδη βγάλει πρωτοσέλιδο με τίτλο Μπράβο Γιώργο και αναφέρει ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εκλογή Παπανδρέου και ότι τώρα ανοίγει ο δρόμος της επίλυσης των όποιον διαφορών υπάρχουν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. (Λέτε να χαίρονται οι Τούρκοι γιατί η επίλυση αυτή θα είναι υπέρ της Ελλάδας;)

Στα Αγγλικά τηλεοπτικά δίκτυα είναι εκτενή τα ρεπορτάζ για τους πανηγυρισμούς των αλλοδαπών στην Ελλάδα με την εκλογή Γιωργάκη. (Ο σκεπτόμενος έχει αναφερθεί στο θέμα και έχει αποκαλύψει την πρόθεση του ΓΑΠ για αλλαγή του εκλογικού σώματος με την εισαγωγή μεταναστών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ).

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:ΜΙΑ ΝΕΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ"!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ...ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ"...!

Γιατί πολύ απλά δεν κέρδισε αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ της έχασε η ΝΔ και αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚ πήρε σε ψήφους 10.000 περισσότερους (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΉΡΘΑΝ) από το 2004. Άρα οι ΠΑΣΟΚΟΙ κρατικοδίαιτοι ή βολεμένοι και τα κομματόσκυλα είναι οι ίδιοι δεν άλλαξε τίποτα. Οι έξυπνοι Έλληνάρες της ΝΔ ήταν αυτοί που ευθύνονται για την συντριβή της κυβέρνησης που άσκησε βέτο για τα Σκόπια που είπε όχι στο σχέδιο Ανάν και είπε όχι στην Αμερική. Αυτοί που για να διαμαρτυρηθούν απείχαν από τις εκλογές θα είναι υπεύθυνοι και για τα δεινά που θα περάσει ο τόπος καθός και για το νέο εκλογικό σώμα όπως θα διαμορφωθεί. Μπράβο έτσι συνεχίστε και σε μερικά χρόνια δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην ίδια μας την χώρα.

Και ακόμα είμαστε στις δύο πρώτες μέρες του προγράμματος των 100 ημερών μπορεί κάποιος να φανταστεί πως θα είμαστε στην 100η;

2 σχόλια:

  1. Σκεπτομενε, κι εγω μαζι σου, υποστηριζα παντα και θα υποστηριζω και στο μελον Νεα Δημοκρατια ακομα πιο σθεναρα γιατι πιστευω στην πολιτικη της ΝΔ και δεν πειθομαι απο το Πασοκ.Αλλα σε παρακαλω, ηρεμησε λιγο γιατι πολλα απο τα σχολια σου ξεπερνανε τα ορια. Το οτι ο Γιωργακης κατηργησε το Μακ-Θρακης σημαινει οτι δεν μπορουμε πλεον ως εθνος να υπερασπιστουμε τα συμφεροντα μας? Απο που και ως που θα πραγματοποιηθει το ονειρο της μεγαλης Αλβανιας και απο που και ως που οι 'μεταναστες' θα ανεβαζουν και κατεβαζουν κυβερνησεις? Σε ολες τις χωρες της Ευρωπης ψηφιζουν παιδια μεταναστων ως πολιτες και παρα ταυτα εχουν μονιμως δεξιες κυβερνησεις.Οσον αφορα την Τουρκια συγκεκριμενα, η αναμνηση μου απο το ποσο σθεναρα παλευε ο Γιωργακης για την εισοδο της στην ΕΕ με κανει κι εμενα να ανησυχω. Απο την αλλη ομως, τα κριτιρια για ενταξη της Τουρκιας ειναι ξεκαθαρα και δεν προκειται να αλλαξουν οσο κι αν χτυπιεται ο ΓΑΠ. Οσο υπαρχει μια Μερκελ και ενας Σαρκοζυ δεν εχουμε λογο σοβαρης ανυσηχιας.ΕυχαριστωUnionisthttp://greekpolitics.pblogs.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή