Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Αύριο θα πάω να ψηφίσω οφείλω όμως να ……


Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.

Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη). ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζεμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λπ.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο ΠΑΣΟΚ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ, ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με τα λαμόγια άρχισες.

Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του όχι-άλλο-παραμύθι-Γιωργάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου