Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ο Γιωργάκης υποσχέθηκε στο Παρατηρητήριο του Βαλλιανάτου πως θ' αναγνωρίσει όλες τις μειονότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα!


Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ; Κρατηθείτε:

1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"

2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"

3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"

4) Η "SOS - Ρατσισμός"

5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,

6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"

7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και

8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".

Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

Πληρώνουμε το "Παρατηρητήριο", για να μας καταγγέλλει διεθνώς

Μετά το τέλος της δημόσιας συζητήσεως, οι εκπρόσωποι των μειονοτικών οργανώσεων εξέδωσαν ψήφισμα προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ζητούν την άμεση αναγνώριση των εθνικών, θρησκευτικών και γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουν στην Ελλάδα!

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε το ψήφισμα και υποσχέθηκε στους εμπνευστές του "χάπενινγκ" Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι θα κάνει πράξη τα αιτήματά τους, αμέσως μόλις το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στην εξουσία!

"Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά, αφού το συμβάν ''θάφτηκε'' από όλα τα ΜΜΕ;". Η εύλογη αυτή ερώτηση του κάθε φιλύποπτου αναγνώστη έχει μία απλούστατη απάντηση: Τα απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, στην εκπομπή του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο "Κανάλι 10" όπου ήταν καλεσμένος, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση "θέλει η π... να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!

Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, που είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, απεκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή και κάτι άλλο εντυπωσιακό: Το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" παίρνει χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εξαναγκαστικής πορνείας των αλλοδαπών γυναικών και της εξαναγκαστικής εργασίας (στα φανάρια και στους δρόμους) των αλλοδαπών παιδιών. Η χρηματοδότηση αυτή ξεκίνησε επί ημερών Γεωργίου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ. Ο κ. Π. Δημητράς δεν θέλησε να μας πει πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει το "Παρατηρητήριό" του από το ΥΠΕΞ, αλλά ασφαλώς πρόκειται για πολλά εκατομμύρια που αποδεικνύουν περίτρανα τον μαζοχισμό ημών των Ελλήνων: Πληρώνουμε μια μη κυβερνητική (εδώ γελάνε) οργάνωση σαν το "Παρατηρητήριο" των κ.κ. Δημητρά και Βαλλιανάτου, για να μας καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά!

Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τη συζήτηση-φιέστα που διοργάνωσαν οι Βαλλιανατο-Δημητράδες στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το "Παρατηρητήριο" επιχειρεί να θέσει θέμα δεκάδων μειονοτήτων στην Ελλάδα, που καταπιέζονται από τους ρατσιστές Έλληνες...

1 σχόλιο:

  1. Μετα την καταργηση των ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, και ΑΙΓΑΙΟΥ (φαινεται εμποδιζαν την …πρασινη αναπτυξη..) μετα την καταργηση του ‘ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ’ σε ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (και εδώ το ‘εθνικης’ μαλλον εμποδιζε τα πρασινα αλογα…) ερχεται τωρα το ‘WWW.OLYMPIA.GR’ … να μας ανησυχησει ετι περαιτερω..

    Χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλουμε την "πολιτική" της κυβέρνησης Παπανδρέου στα εθνικά θέματα , αλλά με τα προβαλλόμενα κατά καιρούς διευρυμένα ερείσματα από τις πολιτικές του παρελθόντος ,των οποίων όλοι έχουμε γίνει αποδέκτες , προβάλουμε ένα σχετικό άρθρο των Financial Times, το οποίο δημοσιεύθηκε την 5/10/2009 20:25 :

    Το εν λόγο άρθρο μεταξύ άλλων για τον Γ. Παπανδρέου και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του…..αναφέρει ……
    "He may now try to put pressure on the Greek Cypriot government to accept reunification on terms more acceptable to the Turkish community (though leverage over Nicosia has diminished sharply since the island was allowed to join the EU)"
    Μετάφραση: "Μπορεί τώρα να προσπαθήσει να ασκήσει την πίεση στην ελληνοκύπρια κυβέρνηση να δεχτεί την επανένωση με όρους πιό αποδεκτούς στην τουρκική κοινότητα"

    Ποιά "πίεση" και ποιούς "όρους" εννοεί το άρθρο?

    Εδώ τι λινκ…

    http://www.ft.com/cms/s/0/0d097e00-b1de-11de-a271-00144feab49a.html

    Καποιοι τα ΞΕΡΑΜΕ… καποιοι ΤΩΡΑ θα τα ΜΑΘΟΥΝ…

    Το σκοταδι απλωνεται στην χωρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή