Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Τα θανάσιμα αμαρτήματα του Καραμανλή


Ο Καραμανλής έκανε ορισμένα εγκλήματα. Μερικά από αυτά ακολουθούν

1. Είπε ΟΧΙ στους Αμερικάνους και σύμπραξε με τους Ρώσους για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

2. Δεν έκανε το χατήρι στους νταβατζίδες και είπε ΟΧΙ στην είσοδο του Σκοπιανού εκτρώματος στην Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

3. Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Μητσοτάκη (γνωστό και μη εξαιρετέο στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων και πάντα συνεπή στο ραντεβού του με τη διάσπαση) και υπουργοποίησε τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Μητσοτακικός μηχανισμός πήρε μπροστά. Εγκλώβισε τον Καραμανλή σε διάφορα σκάνδαλα, οδήγησε τους στενούς συνεργάτες του Καραμανλή στην έξοδο (Καραχάλιος, Ρουσόπουλος), τοποθέτησε στο κόμμα τον γνωστό Μητσοτακικό ραδιούργο, Λούλη και άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Ο αποκομμένος και φιμωμένος Καραμανλής είχε ουσιαστικά εξουδετερωθεί. Μπορούσαν πια να δράσουν οι μηχανισμοί των Αμερικάνων, δεκάδες καθημερινές δημοσκοπήσεις οι οποίες μαντέψτε...ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ, πληρωμένοι δημοσιογράφοι ενίσχυσαν το προφίλ του Αμερικανορομπότ με επεξεργαστή AMD 386DX/40MHZ.

Η προεκλογική εκστρατεία ήταν μια καθαρά προσωπική υπόθεση του Καραμανλή ο οποίος ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ προσπαθούσε να μας προϊδεάσει για τα μελλούμενα αλλά ο Ελληνικός λαός κατά την προσφιλή του τακτική επέλεξε το καρότο.

Το μαστίγιο ήρθε την επόμενη μέρα. Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κρήτη 2012, Κέρκυρα και ποιος ξέρει τι άλλο. Οι Έλληνες θα πάρουν τα 0,30 που τους έταξαν αλλά δεν θα λέγονται πλέον Έλληνες.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. Για ακόμη μια φορά μας πρόδωσε η βλακεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου