Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ποιός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου...........


ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Μόντρεαλ, στο Τορόντο, στο Σικάγο, και στο Μπέρκλεϊ αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσάντ είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και ειδίκευση σε μυστικές συναντήσεις με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WINPEACE, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times).

Γιατί άραγε « η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος ΕβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Μόντρεαλ; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «CHASE MANHATTAN» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Όλους τους “κυρίους” που βρίζουν τη Ν.Δ. θέλω να τους ρωτήσω για τα ταμεία του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ που κατάκλεψε ο πατέρας του Σημίτη και παρέδωσε τα μισά στο βασιλιά και τα υπόλοιπα στον πρωθυπουργό τότε Παπανδρέου εκ των οποίων μεγάλο τμήμα απεστάλη στον υιό Ανδρέα Παπανδρέου λιποτάκτη τότε στην Αμερική για να ιδρύσει οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης και επιρροής σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Από αυτά τα χρήματα μεγάλο τμήμα κατέληξε «μυστηριωδώς», σε ανθελληνικές μασονικές οργανώσεις όπου ο «αγαπητός υιός Μινέικο» γνωρίστηκε με τον αρχιραβίνο πεθερό Τσαντ, ασπάσθηκε λόγω μαμάς Μινέικο τον εβραϊκό μασονισμό και διεκανονίσθη το προξενιό με την Μαργαρίτα, αν και επίσημα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος μέσα σε οδοντιατρείο! Την στοά των αρχιραβίνων Τσαντ επεσκέφθη προ καιρού ο νεότερος Γ. Παπανδρέου, όπου επίσης ανεβαπτίσθη η μητρική παράδοση.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιωργάκη Παπανδρέου; Είναι προβλέψιμος και εντυπωσιακά προδιαγεγραμμένος. Τον είδαμε στα πολύ σοβαρά όπως στο βρώμικο σχέδιο Ανάν αλλά και σε ηπιότερα ζητήματα όπως τη συνθήκη του Μοντρέ που προβλέπει ότι τα Δαρδανέλλια, ο Ελλήσποντος, θα λέγονται σκέτο «Στενά». Οι Τούρκοι εζήτησαν να ονομαστούν «Τουρκικά Στενά». Καμία χώρα δε το δέχτηκε. Ξέρετε ποιος ακόμα πρότεινε και υπερασπίστηκε την θέση των Τούρκων να ονομαστούν «Τούρκικα Στενά»; Μόνον ο «μεγάλος ηγέτης» Γεώργιος Παπανδρέου ο νεότερος . Υπ. Εξωτερικών τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου