Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ,ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ;


Σαν το κολλητήρι κούναγε τα χέρια καθ' υπόδειξη των Αμερικανών manager

Είδαμε το προεκλογικό debate μεταξύ Καραμανλή-Παπανδρέου.

Ο Yiorgo ενώ βγήκε knock-out στα εθνικά θέματα, ενώ δεν είπε λέξη πως θα βρει τα χρήματα συγκεκριμένα για να τα δώσει και σε ποιους - παρόλο που ερωτάται επανειλημμένα από εχθές -, ενώ δεν διευκρίνισε ποια θεωρεί μικρομεσαία τάξη και ποιο όριο εισοδημάτων θα φορολογήσει, αφού κατάπιε το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, αφού δεν έβγαλε κιχ για το τι σκέπτεται να κάνει για τα Σκόπια και προσπέρασε τα τραγικά λάθη του Ελσίνκι, αφού - επί ΠΑΣΟΚ και υπουργία του εν μέσω θέρους "δημιουργήθηκε" η περιοχή Ανθούσα πάνω στα αποκαΐδια πρώην δάσους, αφού.. αφού... αφού.....θυμήθηκε να κουνά τα χέρια σήμερα για να δώσει ψήγματα αυτοπεποίθησης πρωτίστως στον εαυτό του και κατόπιν σε εμάς που εισπράτταμε το στήσιμο της παράστασης.

Το πιο τραγελαφικό της υπόθεσης είναι οι δημοσιογράφοι στις μετέπειτα "αναλύσεις" τους. Αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί στουμπωμένοι από τα αμερικανικά δολάρια δεν έπαψαν να μας κάνουν την καθιερωμένη πλύση εγκεφάλου - όπως κάνουν επί μήνες τώρα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο- για το πόσο ανώτερος ήταν ο Yiorgo υποτιμώντας την νοημοσύνη μας. Ακόμα και την πρόσκληση του πρωθυπουργού για ένα μελλοντικό debate - αφού όπως είπε δεν συγκεκριμενοποίησε τίποτα από τις θέσεις του - δεν την εξέλαβαν όπως ο κάθε μέσος πολίτης σαν ΠΡΟΚΛΗΣΗ μπας και σκεφτεί καμιά πιο συγκεκριμένη απάντηση αλλά σαν αδυναμία του πρωθυπουργού σήμερα μιας και όπως είπαν ο Γιωργάκης υπερίσχυσε κι ήθελε μια ...δεύτερη ευκαιρία!

Μα πόσο για πόσο αόμματους και κάφρους μπορεί να μας περνούν όλα αυτά τα στομομένα με δολάριο δημοσιογραφάρια; Η εντύπωση που δίνεται υποτιμά σαφώς των πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν έχει κάποια αξία να την χάσει κι αυτή αφού το σπρώξιμο πληθαίνει πανταχόθεν και δείχνει σαν έρμαιο με μηδενική αξία που χωρίς το γλύψιμο δεν θα μπορούσε να σταθεί. Μας θυμίζει τους αδύναμους μαθητές που ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα μείνουν μετεξεταστέοι και κινητοποιούσαν γη και ουρανό για να τους σπρώξουν όλοι οι καθηγητές σε κάθε μάθημα για να περάσουν την τάξη.

Τέτοια ώθηση με το αζημίωτο δεν έχει ματαξαναδεί τούτος ο τόπος. Θα αφήσει εποχή ο υποψήφιος της ανικανότητας καθώς επίσης και η στάση σχεδόν από άπαντα τα media λόγω του αμερικανικού δάκτυλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου