Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας καταστροφής..........


Είναι γεγονός πια και δυστυχώς τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα, είναι μπροστά μας και μάλιστα έχουν αρχίσει να χτυπούν την πόρτα μας καθώς τους προσεχείς μήνες όλοι οι Έλληνες θα θρηνούμε την χαμένη μας πατρίδα. Τα κόκαλα όσων αγωνίστηκαν για αυτόν εδώ τον τόπο θα τρίζουν δημιουργώντας μας ακόμα μεγαλύτερες τύψεις και ενοχές γιατί ξεπουλήσαμε την Χώρα που με αγώνες και θυσίες δημιούργησαν οι προγονοί μας.

Ο ανεύθυνος πια νέο Έλληνας που έχει σαν πρότυπο του τις 5 χαζό μοντέλες και 10 ξιπασμένους μαϊντανούς της Ελληνικής κοινωνίας, ο Έλληνας που το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι τι αυτοκίνητο θα αγοράσει για να κάνει φιγούρα στον διπλανό του, ο Έλληνας που ψάχνει κάθε τρόπο μέσα από δάνεια και κάρτες να πάει ένα σαββατοκύριακο στην Μύκονο να βρεθεί δίπλα στις μοντέλες και τους μαϊντανούς, ο Έλληνας που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα κάνει κοπάνα από την δουλειά του και σε ποιά νυχτερινά κέντρα θα διασκεδάσει θα πρέπει να επιλέξει την κυβέρνηση που θα έχει ο τόπος.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν αυτός ο νέο Έλληνας ετοιμάζετε να διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα της νεότερης ιστορίας σε βάρος της χώρας του υπονομεύοντας το μέλλον τόσο της πατρίδας όσο και των ίδιων του των παιδιών. Με γνώμονα λοιπόν μόνο την τσέπη του και μία θεσούλα στο δημόσιο για να μην δουλεύει ξεπουλά τον ίδιο του τον εαυτό τα παιδία του και πάνω από όλα την χώρα του και όλα αυτά για 50 λεπτά του ευρώ την ημέρα και μία θεσούλα αργόμισθου δημοσίου υπαλλήλου.

Φίλοι μου δυστυχώς αυτή είναι η μόνη αλήθεια σε αυτές τις εκλογές, είναι δεδομένο και γνώστες οι θέσεις του κυρίου Παπανδρέου όσον αφορά τα εξωτερικά (σοβαρά) θέματα της χώρας μας και όχι μόνο, τα οποία συγκαλύπτονται από όλα τα σκοτεινά και ανθελληνικά συμφέροντα και ΜΜΕ αυτού του τόπου.

Έτσι λοιπόν το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύουμε να βρεθεί στην εξουσία και ο υπηρέτης των Αμερικανών να είναι ο επόμενος κυβερνήτης μας βάζοντας τον επίλογο στην ταφόπλακα του κράτους που λέγετε Ελλάδα. Μετά την υπογραφή της Μαδρίτης από τον τότε υπουργό εξωτερικών κύριο Γ. Παπανδρέου που έδωσε το δικαίωμα της συνιδιοκτησίας στους Τούρκους των Ιμίων, μετά τις μεγάλες προσπάθειες του για την αποδοχή των σχεδίων Ανάν, την λυσσαλέα επίθεση του κατά της κυβέρνησης Καραμανλή γιατί υποστήριζε τις θέσεις τόσο τη Κύπρου όσο και της Ελλάδας και όχι της Αμερικής , μετά την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, έρχεται να ολοκληρώσει το έργο του σύμφωνα με την βούληση της Αμερικής έχοντας στο πλευρό του τους καλύτερους όπως είπε και στην ΔΕΘ.

Το πρόγραμμα αυτό δεν περιλαμβάνει τίποτε άλλο πέρα από όσα έχουν κατά καιρούς ανακοινώσει τόσο τα στελέχη του κυρίου Παπανδρέου όσο και ο ίδιος. Έτσι τα εθνικά μας θέματα κινούνται και αυτά σε τρείς άξονες τους οποίους θα αναφέρω για ένα και μοναδικό λόγο. Για να μπορώ να λέω και να βρίζω αύριο όλους αυτούς τους νέο Έλληνες τομάρια πουλημένους ότι σήμερα 14/9/2009 ημέρα Δευτέρα είχα γράψει για το τι είναι γραφτό να μας συμβεί από την επερχόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Άξονας πρώτος : Όπως έχει ανακοινωθεί από στόματος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη όσον αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, θα δουν το θέμα από την αρχή καθώς όπως μας είπαν είναι μονομερής η σύμβαση. Η αλήθεια είναι ότι η Αμερική είναι δυσαρεστημένη από αυτήν την συμφωνία της Ελλάδας με την Ρωσία καθώς έχουν και εκείνοι συμφέροντα στην περιοχή με έναν άλλο αγωγό όπου ο κύριος κόμβος και κύριος ρυθμιστής της περιοχής θα είναι η Τουρκία. Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος χρωστά στους Αμερικανούς όπως έχει ειπωθεί από το ίδιο το State Department θα αλλάξει αυτήν την συμφωνία και το νέο ενεργειακό μας πρόγραμμα θα μεταφερθεί στα χέρια των Τούρκων ελέγχοντας πλήρως την Ελλάδα και εκβιάζοντας ότι θέλουν από αυτήν. Μάλιστα για να διασφαλιστεί αυτή η συμφωνία και να μην μπορεί καμία μελλοντική κυβέρνηση να την αναιρέσει θα γίνει με τέτοιους όρους και θα υπάρχουν τέτοιες ρήτρες που καμία κυβέρνηση και κανένα κράτος δεν θα μπορούσε να πάρει πίσω ότι οικονομία και αν είχε, πόσο μάλλον η Ελλάδα.
Άξονας δεύτερος : Η Τουρκία με το δυνατό πια χαρτί στα χέρια της όσο αφορά το ενεργειακό της Ελλάδος θα γίνει μέλλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς όρους και χωρίς δεσμεύσεις με ακόμα μεγαλύτερες εδαφικές διεκδικήσεις και βλέψεις κατά της Ελλάδας. Φυσικά πλέον η εξωτερική πολιτική της χώρας θα περιοριστεί μόνο στο να παρακαλάμε τους εταίρους μας και όχι να ασκούμε βέτο. ¨Ότι κατάφερε ο γέρος ο Καραμανλής με τόσο κόπο θα γκρεμιστεί σε ένα μήνα.

Άξονας τρίτος : Όπως ανακοινώθηκε από στόματος του κυρίου Λοβέρδου οι διαφορές μας με τα Σκόπια θα περιοριστούν μόνο στην ονομασία και σε όλα τα υπόλοιπα θα υπάρχει καλή συνεργασία. Αυτό φυσικά είναι η μισή αλήθεια, η άλλη μισή είναι ότι η Ελλάδα πλέων θα είναι εξαρτώμενη από τα Σκόπια τα οποία σαν κόμβος του νέου ενεργειακού χάρτη όπου με σύμμαχο την Τουρκία θα μετατραπούν σε ρυθμιστές όλης της περιοχής όντας το μάτι της Αμερικής στην καρδιά της Ευρωπαϊκής ένωσης. Έτσι και το όνομα είναι δεδομένο ότι θα κλείσει υπέρ των Σκοπίων καθώς είναι γνωστές οι θέσεις των Αμερικανών όπως επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η ένταξη των Σκοπίων και στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με όποιο όνομα αυτοί επιλέξουν.

Με αυτούς τους τρείς άξονες λοιπόν και με την χώρα μας αδύναμη και χωρίς κανένα διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της θα ανοίξει το θέμα και σχέδιο της μεγάλης Αλβανίας και ο θεός να βάλει το χέρι του. ¨Όλα αυτά θα πρέπει να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό και καθώς τα περισσότερα θέματα ανοίγουν τον Οκτώβριο είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί εκβιάστηκε και οδηγήθηκε σε εκλογές ο Καραμανλής.

Φυσικά δίπλα του ο κύριος Παπανδρέου θα έχει τους καλύτερους συμβούλους όπως ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ και συγκεκριμένα μιλάμε για ένα πρόσωπο μόνο. Τον κύριο Άλεξ Ρόντο, Ποιος είναι αυτός;

Ο 55χρονος, εκ Τανζανίας ορμώμενος, Ελληνας ομογενής Αλεξ Ρόντος είχε μια εξαιρετικά πολύπλοκη, οπωσδήποτε ενδιαφέρουσα και ιδιαζόντως περίεργη ενασχόληση με τα (διεθνή) κοινά. Ξεκίνησε ως στέλεχος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, στον τομέα των ανθρωπιστικών οργανώσεων, για να καταλήξει σύμβουλος επί σειρά ετών του Γιώργου Παπανδρέου, εσχάτως και του Προέδρου της Γεωργίας, Μιχαήλ Σακαασβίλι.
Κατά τη θητεία του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Εξωτερικών (1999-2004) ο Αλεξ Ρόντος φέρεται να ήταν το «μάτι και το αφτί» του Γιώργου, καθώς και ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες. Γεγονός που λέγεται ότι εξόργιζε τον προκάτοχό του κ. Παπανδρέου στο θώκο του ΥΠΕΞ, Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος είχε τότε κάνει μια αρκούντως υπαινικτική δήλωση περί… ατόμων που κατοικοεδρεύουν στη Βασιλίσσης Σοφίας, τα οποία δεν γνωρίζουν παρά μόνον αγγλικά. Η περιγραφή, σύμφωνα με «πράσινες» κακές γλώσσες, ταίριαζε γάντι στον κ. Ρόντο: «Από το ελληνικό λεξικό ζήτημα είναι να γνωρίζει 100 λέξεις» λένε κύκλοι του τότε ΥΠΕΞ.
Συγκεχυμένο και περίεργο ρόλο έπαιξε πάντως ο κ. Ρόντος και στην υπόθεση ονομασίας της πΓΔΜ το 2004. Εχει γραφεί κατ’ επανάληψη άλλωστε ότι ο σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου κατόρθωσε να «πείσει» το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να μην αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» για να μην τρωθεί το προφίλ του Γιώργου ο οποίος είχε άρτι αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ομοίως καταγεγραμμένη είναι και η πληροφορία ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο αρμόδιος για ζητήματα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Φρίντμαν, είπε αναφερόμενος στον Αλεξ Ρόντο: «Είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια».

Καίτοι επισήμως ο Αλεξ Ρόντος από το 2004 μέχρι πρόσφατα κατοικοέδρευε στην Τιφλίδα, όντας σύμβουλος του Σαακασβίλι, οι σχέσεις του με τον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οπωσδήποτε δεν διαταράχθηκαν. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί πώς ο Ελληνας ομογενής, γεννηθείς στην Τανζανία, τραφείς στις ΗΠΑ, έδινε κάθε χρόνο το «παρών» στα «Συνέδρια της Σύμης» που διοργάνωνε ο Γιώργος Παπανδρέου. Πιστός στο ραντεβού του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο κοσμοπολίτης μυστικοσύμβουλος και φέτος, στη Σκιάθο.

Έτσι αν όλα πάνε καλά μέχρι τις προεδρικές εκλογές όλα τα θέματα αυτά θα έχουν τακτοποιηθεί και με πρόφαση πάλι την εκλογή προέδρου θα οδηγηθούμε και πάλι σε εκλογές ώστε να απεμπλακεί ο Γιώργος Παπανδρέου από την κυβέρνηση και να μπορέσει ανενόχλητος να φύγει από την Ελλάδα και να αναλάβει την θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ που θα είναι και η ανταμοιβή του για τις υπηρεσίες του απέναντι στην Αμερική. Αν δεν έχει λήξει ακόμα αυτό το θέμα τότε θα <> όπως τόσο καλά ξέρει να κάνει το ΠΑΣΟΚ από συστάσεως του αλλά μπροστά στα ανωτέρω ελάχιστη σημασία έχουν αυτά. Μάλλον πταίσματα είναι.

Αχ ρε Ελλαδίτσα μου τι σου ξημερώνει με τους Έλληνες βουτηγμένους μέσα στην παρακμή και την ζάλη των ΜΜΕ να παρακολουθούν Ανίτα Πάνια και ΒΑΣ ΒΑΣ και να ξεσαλώνουν κάθε σαββατοκύριακο στην Μύκονο κα στην Πάρο με μοναδικό ζητούμενο να περνάνε καλά. Άντε να δώ μετά πως θα πηγαίνουμε στην Μύκονο όταν θα είμαστε ανεπιθύμητοι πια , , ίσως στην μέλλουσα Τούρκικη Μύκονο.

Φυσικά αν κάνετε και τους απαραίτητους συνειρμούς με βάση τα ανωτέρω θα δώσετε μόνοι σας και μία απάντηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών και μόνοι σας θα καταλάβετε ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι καθώς και για ποίον λόγο έγιναν οι υποκλοπές που τόσο άδικα και σκόπιμα χρεώθηκε σαν σκάνδαλο στην Νέα Δημοκρατία. ‘Όπως φυσικά θα απαντηθούν και πολλά ερωτηματτικά όσον αφορά τον τέως διοικητή της ΕΥΠ με την προσχώρηση του στον Ευπατρίδη Καρατζαφέρη,  στο ΠΑΣΟΚ θα ήταν χοντρό να πάει. Έχει πέσει πολύ χρήμα και έχουν χαθεί ακόμα και ζωές για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Αμερικής, φτάσαμε στο τέλος τώρα, τον φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά έμεινε και όσο χαρήκαμε χαρήκαμε όσο γελάσαμε γελάσαμε τώρα αρχίζουν τα κλάματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας και το κρίμα στον λαιμό σας…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου