Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Το μύνημα στον Μάκη............

Το ακόλουθο μήνυμα εστάλη από αποστολέα που για ευνόητους λόγους δεν θα θέλαμε να ανακοινώσουμε μιας και έχουμε να κάνουμε με πιστολέρο και μπράβους και δεν υπάρχει και λόγος στην ηλεκτρονική σελίδα της ζούγκλας, την επομένη των γεγονότων στον Άγιο Παντελεήμονα με της παράνομες πέρα από άδικες συλλήψεις το οποίο ο σκεφτόμενος συνυπογράφει και βάση αυτού κάνει ένα ερώτημα στον ιδιοκτήτη της ζούγκλας. Τον καλούμε να μας απαντήσει που βρίσκει τα λεφτά να φτιάχνει εφημερίδες, να αγοράζει τα πολυτελή σπίτια του, να πληρώνει προστασίες κλπ και αν όλα αυτά έγιναν με τον μισθό ενός δημοσιογράφου. Περιμένουμε να μας απαντήσει με όλα τα στοιχεία και να μας δείξει όλα τα τιμολόγια να δούμε και πόσα από αυτά τα λεφτά είναι άσπρα. Είναι μία καλή ευκαιρία τώρα που ασχολείται με τα οικονομικά των σκανδάλων το τελευταίο διάστημα να μας πει και για τα δικά του οικονομικά. Επίσης θέλουμε να μας πει ποίο είναι το ύψος των οφειλών του στο ΙΚΑ πριν το ανακοινώσουμε εμείς.

Είναι ντροπή ένας παράνομα πιστολέρο να μιλά για ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις και απόψεις όταν ο ίδιος κινείτε περισσότερο ακραία και από την οποιαδήποτε ακροδεξιά παράταξη που μπροστά του περισσότερο με κεντρόες μοιάζουν.

Το μήνυμα που εστάλη στην ζούγκλα είναι το ακόλουθο :

Κύριοι στην Ζούγκλα το άρθρο σας για τα χθεσινά γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα είναι το λιγότερο απαράδεκτο έως πονηρό και ύποπτο. Αν εσείς θεωρείτε την παρουσία οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη ασχέτου πολιτικής τοποθέτησης σε ανάλογες εκδηλώσεις ακραίες και φασιστικές, τότε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι Έλληνες εκτός μερικών εκατοντάδων και μόνο είναι φασίστες, ρατσιστές και ακραίοι για την πατρίδα τους.

Φυσικά είναι γνωστή όλη η δράση σας του να ανοίγετε ένα θέμα μόνο και μόνο για να εκβιάσετε αυτούς που βάζετε στόχο πολλές φορές με φτιαγμένα και ψεύτικα στοιχεία και μόλις ικανοποιηθείτε οικονομικά το θέμα το θάβεται και ξεχνιέται. Δεν μας έχετε δείξει πότε και σε καμία εκπομπή σας ποια ήταν τα αποτελέσματα έστω μίας εκπομπής σας και τι έγινε μετά από τις αρχές.

Είναι αισχρό να συνδέεται την παρουσία μιας Ελληνίδας με ακραία στοιχεία μόνο και μόνο επειδή ανήκει στην ΝΔ την οποία μάχεστε από κοινού όλοι οι δημοσιογράφοι μηδενός εξαιρουμένου.

Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να αντιδράσουν σε ένα σχέδιο που ο μοναδικός του σκοπός είναι να βλάψει την χώρα. Εσείς φυσικά από αυτά δεν γνωρίζεται το μόνο που ξέρεται είναι η τσέπη σας και πως αυτή θα φουσκώσει. Κυκλοφορείτε με μπράβους και αστυνομική ασφάλεια έχοντας εκατομμύρια στους λογαριασμούς σας με τι με τους μισθούς ενός δημοσιογράφου ; Παράλληλα οι εφημερίδες και τα κανάλια σας χρωστάνε στο δημόσιο (δηλαδή στον Ελληνικό λαό) δισεκατομμύρια, αρκετά για να βρεθεί η χώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση αν τα εισπράξει άμεσα.

Η δουλεία του δημοσιογράφου είναι να είναι αντικειμενικός και να καταγράφει τα γεγονότα και τις ειδήσεις ως έχουν και όχι να πουλά ειδήσεις προς ίδιο όφελος παραπληροφορώντας και εξαπατώντας τον κόσμο γιατί αυτό δεν είναι δημοσιογραφία αλλά απάτη. Και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της Siemens την οποία επιλέξατε να ασχοληθείτε αυτήν την περίοδο για να εκβιάσετε από την μια το πολιτικό σύστημα και από την άλλη να στρέψετε την κοινή γνώμη μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας που υπάρχουν σήμερα.

Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όπως απαιτούν οι κανόνες τότε σταματήστε γιατί γίνεστε και επικίνδυνοι για τον τόπο. Ο κόσμος όμως σας έχει πάρει χαμπάρι και προσέξτε γιατί αυτός σας συντηρεί και μπορεί να σας κόψει το ψωμί την επόμενη μέρα. Όλα έχουν και τα όρια τους όπως και η υποτίμηση της νοημοσύνης των Ελλήνων.

Ένας αγανακτισμένος πολίτης

1 σχόλιο:

  1. Ti να πω καλε μου....με καλυψε απολυτα το κειμενο......κ για την φιλη μου....που την πιασανε..αλλα κ οτι ειναι εκβιαστης πιστολερο που τα παιρνει χοντρα.....καλη δυναμη σας ευχομαι...κ επισης σας ευχομαι τα καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή