Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Επιχείρηση Ελλάς : Καταστρέψτε και υποδουλώστε την πλουσιότερη χώρα του κόσμου…..


Ναι αγαπητοί φίλοι καλά διαβάζετε, το σχέδιο είναι να καταστραφεί η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο και να αφανιστεί ο όποιος λαός μπορεί να θελήσει μια μέρα να φέρει στην επιφάνεια τον πλούτο που κρύβει η χώρα στο υπέδαφος της και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Δεν είναι ψέματα ούτε φαντασία αυτά που θα σας αναλύσω σήμερα είναι αποτελέσματα ερευνών και το σχέδιο κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων από τους ισχυρούς του πλανήτη μακροπρόθεσμο και καλά μελετημένο το οποίο έχει μπει σε εφαρμογή περίπου τρείς δεκαετίες τώρα.

Καταρχάς πριν αναλύσουμε το σχέδιο κατά των Ελλήνων και της χώρας μας και πώς αυτό έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και κάποια χρόνια ας δούμε πρώτα γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει αυτό που μας λένε όλοι ότι όλα γίνονται λόγο της στρατηγικής θέσης της Ελλάδος. Αυτό είναι η μισή αλήθεια γιατί οι εποχές που την Ελλάδα την ήθελαν οι Αμερικάνοι για να παρακολουθούν και να ελέγχουν τους αντιπάλους τους πρώτον έχει τελειώσει και δεύτερο η ίδια η Αμερική έχει μεταφέρει αλλού το ενδιαφέρον της για αυτούς τους σκοπούς. Το Ενδιαφέρον όμως παραμένει ίσως το υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και εδώ είναι η πραγματική αλήθεια.

Φυσικά είναι γνωστό ότι η Ελλάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι της και όχι μόνο στο Αιγαίο είναι γεμάτη πετρέλαια. Και εδώ όμως την πραγματική αλήθεια δεν την γνωρίζουμε όπως θα έπρεπε. Αρκεί μόνο να επισημάνω ότι μόνο μία φλέβα πετρελαίου στην θέση Μπάμπουρας περίπου 10 ναυτικά μίλια από την Θάσο είναι δυναμικότητας να παράγει από 120 έως 200 χιλιάδες βαρέλια ημερησίως. Πετρέλαια όμως υπάρχουν σε όλο σχεδόν το ανατολικό Αιγαίο από την Σαμοθράκη έως το Καστελόριζο με κάποια σημεία πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος όσον αφορά την ημερήσια παραγωγή που μπορούν να δώσουν. Ένα από αυτά τα μεγάλα κοιτάσματα εκτός της Σαμοθράκης είναι και κάτω από τις βραχονησίδες Ίμια.

Επίσης πετρέλαια σε αφθονία υπάρχουν νότια της Κρήτης και φυσικά στο μεγαλύτερο μέρος του Ιονίου, εξ ου και η πρόσφατη προσπάθεια αμφισβήτησης της υφαλοκρηπίδας και από τους Αλβανούς. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ακόμα και μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία δίνουν ποσότητα πετρελαίου αλλά στο συγκεκριμένο σημείο πολύ μεγαλύτερη ποσότητα φυσικού αερίου πράγμα που συμβαίνει και σε άλλες περιοχές.

Αυτό είναι όμως ένα μικρό κομμάτι του πλούτου της Ελλάδας και αυτό γιατί το υπέδαφος μας κρύβει πολλά ακόμη. Αναλύοντας φυσικά αυτά θα καταλάβετε κιόλας γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για την Μακεδονία όπως επίσης γιατί αυτές όλες οι περιοχές έχουν μετατραπεί σε εύθραυστες . Αρχίζω με τον χρυσό που κρύβει στο υπέδαφος της η βόρεια Ελλάδα σχεδόν σε όλο το μήκος και πλάτος της. Μόνο στο Κιλκίς από έρευνες που έγιναν υπολογίζονται ότι υπάρχουν 11.500 τόνοι χρυσού, φυσικά αυτή είναι μία περιοχή μόνο. Χρυσός υπάρχει ακόμα σε όλη την Θράκη και την Ροδόπη ακόμα και στην Χαλκιδική.

Κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αν η Ελλάδα αρχίσει την εξόρυξη και εκμετάλευση αυτού του Χρυσό αμέσως μετατρέπεται στην μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο όσον αφορά τον χρυσό.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, οι ίδιες προαναφερθείσες περιοχές είναι και πάρα πολύ πλούσιες σε ουράνιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επεκταθώ περισσότερο στο τι σημαίνει για μία χώρα να είναι παραγωγός χώρα ουρανίου; Ακόμα όμως η Ελλάδα έχει και διαμάντια στις ίδιες περιοχές που μπορεί να είναι κάτι σημαντικό αλλά δεν είναι σε τόση ποσότητα ώστε να την καταστήσουν και σε αυτό το κομμάτι κυρίαρχο δύναμη όπως στις άλλες κατηγορίες.

Με αυτά ξεκινάει το πρόβλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων, η ιστορία του σχεδίου των Αμερικανών έχει τις βάσεις του από την Χούντα. Τότε ανακαλύφθηκαν επί εποχής Ιωαννίδη κάποια μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου. Αμέσως οι Αμερικανοί έσπευσαν με την βοήθεια των Τούρκων να δημιουργήσουν τα πρώτα προβλήματα στην Ελλάδα με την εισβολή στην Κύπρο περισσότερο για εκφοβισμό και για να σταματήσουν οι όποιες έρευνες είχαν ξεκινήσει στο Αιγαίο από την Χούντα.

Με την επιστροφή του Καραμανλή στην Ελλάδα γίνεται και η πρώτη προσπάθεια αντιμετώπισης των Αμερικανών και αποτροπής των κακόβουλων σχεδίων τους με την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ο.Κ τότε). Εκεί αλλάζουν κάπως τα σχέδια των Αμερικανών καθώς η Ελλάδα η οποία ήταν μία μικρή και αδύναμη χώρα μέχρι τότε εύκολα ελεγχόμενη από την Τουρκία γίνεται μέλλος μίας μεγαλύτερης δύναμης. Είναι λοιπόν για τους Αμερικανούς η ώρα να ρίξουν τον Καραμανλή και φέρνουν τον Αμερικανό τραφεί Ανδρέα Παπανδρέου. Εκεί παγώνουν τα πάντα και οι όποιες έρευνες για πετρέλαια σταματούν.

Με την κρίση του 1987 (τεχνητή) ο Ανδρέας Παπανδρέου συνυπογράφει με τους Τούρκους την συνθήκη που έλεγε ότι η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε έρευνα και εξόρυξη πετρελαίου. Καλυπτόμενος πίσω από την πρώτη συνθήκη του 1976 που είχε υπογράψει ο Καραμανλής και ήταν ακριβός η ίδια με την διαφορά όμως τότε ότι εκείνη την εποχή υπεγράφη για δύο λόγους εντελώς διαφορετικούς. Ο ένας ήταν ότι θα ίσχυε για μικρό χρονικό διάστημα καθώς αναφερόταν μέσα ότι έχει μόνο ισχύει για το διάστημα που κρατούσαν οι διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους και ο δεύτερος για να υπάρξει μία σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή προκειμένου να μην σταθεί αυτό εμπόδιο στην ένταξη της χώρας στην Ε.Ο.Κ. Ο Αντρέας το 1987 και ενώ η ισχύς αυτή της συμφωνίας είχε πάψει από το 1982 όπου είχαν σταματήσει και οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία χωρίς να ολοκληρωθούν την επανέφερε και την έθεσε εκ νέου σε εφαρμογή εγκλωβίζοντας την Ελλάδα.

Η συνέχεια έρχεται το 1996 με την κρίση των Ιμίων (όπως είπαμε τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην περιοχή) και με πρωθυπουργό τότε τον Κ. Σημίτη και Υπουργό Εξωτερικών των Γιώργο Παπανδρέου. Βλέποντας οι Αμερικάνοι την πορεία της χώρας και προς την ΟΝΕ την οποία δεν μπορούν να αποτρέψουν δημιουργούν την κρίση στα Ίμια οπού είναι πλέων γνωστό σε όλους τι έγινε και πως τα έριξαν όλα στον στρατό. Οι δύο προαναφερθέντες κάτω από εντολές άρπαξαν την ευκαιρία να συνυπογράψουν την συμφωνία της Μαδρίτης με αποτέλεσμα να μην μπορεί ποτέ η Ελλάδα μόνη της να αξιοποιήσει αυτά τα κοιτάσματα. Αυτό βέβαια έγινε παράλληλα με την υπογραφή των ιδίων και της συμφωνία του Ελσίνκι στην οποία η Ελλάδα αναγνωρίζει οικονομικά οφέλη της Τουρκίας στον χώρο του Αιγαίου. Ουσιαστικά μεταθέτει το όποιο πρόβλημα με τους γείτονες στην περιοχή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, του οποίου και η σύνθεση αλλά και οι αποφάσεις σε ανάλογες περιπτώσεις είναι γνωστές. Άρα η πρώτη νίκη των Αμερικανών στέφθηκε με επιτυχία και η Ελλάδα πλέων είναι εξαρτώμενη από αυτούς και τους Τούρκους και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πράξει από μόνη της στο θέμα των πετρελαίων του Αιγαίου.

Με την άνοδο του Κώστα Καραμανλή στην εξουσία ο έλεγχος των Αμερικανών πάλι αρχίζει να έχει τριγμούς, φυσικά όμως εκτός από την Τουρκία οι Αμερικανοί έχουν βάλει στο παιχνίδι πλέον και τα Σκόπια όπου έχουν φτιάξει και την μεγαλύτερη βάση τους στον κόσμο εκεί και την Αλβανία όπου είναι υποστηρικτές της Τουρκικής προπαγάνδας και υπέρμαχοι των βλέψεων Αμερικανών και Τούρκων. Έχουν κάνει ένα ακόμα βήμα στο να υπάρξει έλεγχος και του χρυσού και του ουρανίου από τους Αμερικανούς μέσω των φερέφωνων τους Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς.

Ο Καραμανλής αντιμέτωπος με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που του άφησε το ΠΑΣΟΚ και την νέα τάξη πραγμάτων να θέτει θέματα κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας παίρνει στα χέρια του μυστικά έγγραφα που αποκαλύπτουν μέσα από νέες μελέτες ξένων τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου που διαθέτει η χώρα. Παρά τα όποια προβλήματα από όλα τα συμφέροντα αποφασίζει να κινηθεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρων και να απεγκλωβίσει την χώρα από τις δεσμεύσεις που έθεσαν Παπανδρέου, Σημίτης, Γιωργάκης.

Έρχεται τότε η συμφωνία με την Ρωσία και την Γαλλία όσο αφορά τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης. Εκμεταλλευόμενος το ότι η χώρα ανήκει στην ΟΝΕ (να σημειώσουμε εδώ ότι τις μελέτες των κοιτασμάτων τις έκαναν Γαλλικές εταιρίες) έρχεται σε συμφωνία με τους Γάλλους και βάζει στο παιχνίδι και την μεγάλη δύναμη που ακούει στο όνομα Ρωσία προκειμένου να μετατραπεί η Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο. Με αυτό το σκεπτικό ευελπιστεί ότι η θέση της χώρας θα ισχυροποιηθεί τόσο όπου κανείς δεν θα μπορεί η δεν θα είναι σε θέση να τα βάλει με τον ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης. Η Ε.Ε. θέλοντας και μη θα έπρεπε να υποστηρίξει την Ελλάδα με όλα τα μέσα ακόμα και στην περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία. Με λίγα λόγια η Ε.Ε. με την Ρωσία και πληθυσμό περίπου 750 εκατ. Δυο φορές την Αμερική θα ήταν στο πλευρό της Ελλάδας και μάλιστα με όλα τα μέσα, οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτικά.

Αυτό δεν αρέσει καθόλου όμως στους Αμερικανούς και αρχίζουν να βάλουν κατά της τότε κυβέρνησης με κάθε τρόπο. Ο Καραμανλής όμως αποφασισμένος να απογειώσει την Ελλάδα αφήνει σε δεύτερη μοίρα τα εσωτερικά και οικονομικά προβλήματα καθώς θα ήταν πρόσκαιρα και εύκολα στην καταπολέμηση τους μετά από μια σειρά ενεργειών που θα έκαναν την Ελλάδα μια από τις ισχυρότερες οικονομικά χώρες του πλανήτη. Έτσι εν μέσω προεκλογικής περιόδου το 2007 και ενώ καίγεται όλη η Ελλάδα με ένα και μόνο σκοπό να πληγεί η κυβέρνηση ο Καραμανλής παίρνει το παιχνίδι απάνω του και πάει προς τις εκλογές χωρίς να φοβάται κανένα. Τις κερδίζει και εκεί βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο του που ήταν απομόνωση των Σκοπίων και ανακοπή της εισόδου του στην Ε.Ε. Με το βέτο που ασκεί κλείνει την πόρτα στους Σκοπιανούς και φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Αμερική η οποία γνωρίζει ότι τα Σκόπια δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αν δεν μπουν στην Ε.Ε.

Οι συμφωνίες με Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη παρά τις προσπάθειες των Αμερικανών να τις τινάξουν στον αέρα μέσω χωρών του πρώην ανατολικού μπλόκ που πλέον έχουν παραδοθεί στην μαμά Αμερική και ο αγωγός του Σάουθ Στρίμ είναι γεγονός και η Ελλάδα ένα βήμα πριν την μετατροπή της σε ενεργειακό κόμβο και φυσικά ρυθμιστή και κυρίαρχο της περιοχής.

Ο Καραμανλής πρέπει να πέσει με κάθε τρόπο, όλες οι δυνάμεις βάλουν με κάθε τρόπο κατά της κυβέρνησης, σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ μετατρέπονται σε σκάνδαλα της ΝΔ, τα κανάλια με πάθος προπαγανδίζουν και βάλουν κατά της κυβέρνησης και κυρίως κατά του Καραμανλή. Δώρο εξ ουρανού η παγκόσμια οικονομική κρίση τους βοηθάει να πλήξουν την κυβέρνηση, η Αθήνα παράλυτη από τις απεργίες πράσινων συνδικαλιστών τα ΜΜΕ να κάνουν την τρίχα τριχιά η Αθήνα και άλλες πόλεις να καίγονται, περιουσίες να καταστρέφονται καταφέρνουν να πλήξουν την εικόνα του Καραμανλή, να στρέψουν τον κόσμο κατά του πολιτικού κόσμου και της πολιτικής ζωής του τόπου ώστε να μπορέσουν να φέρουν τον Αμερικανό Τζέφρυ στα πράγματα καθώς άλλως τρόπος δεν υπήρχε. Η νοητική του υστέρηση δεν του επέτρεψε ποτέ να διεκδικήσει κάτι και ήταν λογικό, έτσι ο μόνος τρόπος ήταν να κατεβάσουν το επίπεδο των Ελλήνων και των θεσμών στα μέτρα του για να μπορέσει να ’’ κυβερνήσει’’.

Με αυτό τον δοκιμασμένο τρόπο και ενώ έχει εκβιάσει τις εκλογές ο ΓΑΠ μέσω του θεσμού του Προέδρου της δημοκρατίας καταφέρνουν να εκλεγεί πρωθυπουργός στην Ελλάδα για πρώτη φορά Αμερικανός όντας παράλληλα διακοσμητικός όπως αποδεικνύεται σήμερα. Η νίκη τους είναι μεγάλη, ο Καραμανλής έπεσε και μαζί με αυτόν και η Ελλάδα. Ο ΓΑΠ αναλαμβάνει έργο από την πρώτη μέρα κιόλας δείχνοντας απροκάλυπτα την βούληση των ξένων κέντρων και το τι θα επακολουθήσει. Γνωρίζοντας ότι δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση του και αυτό γιατί υπάρχουν τα οικονομικά προβλήματα πρέπει να ενεργήσει πάρα πολύ γρήγορα ώστε να διασφαλιστεί η κυριαρχία των Αμερικανών στην περιοχή μέσω Τούρκων, Σκοπιανών και Αλβανών. Η πολυτέλεια χρόνου δεν υπάρχει και αυτό γιατί στην προσπάθεια του να ανέβει στην εξουσία εκτέθηκε και εξέθεσε σε τέτοιο βαθμό τόσο τον εαυτό του όσο και την χώρα στους εταίρους μας που και την ισχυρότερη οικονομία να είχαμε θα μας έβαζαν σε επιτήρηση έτσι και αλλιώς.

Αναλαμβάνοντας ο ίδιος ο ΓΑΠ το υπουργείο εξωτερικών για προφανείς λόγους και αναγκασμένος να ταξιδεύει συνεχώς παραδίδει την οικονομία στα χέρια της Ε.Ε. και του ΔΝΤ μιας και το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι τα οικονομικά της Ελλάδας. Ο σκοπός είναι να προλάβει να κάνει όλα αυτά για τα οποία τον έφεραν. Με μία σειρά από νομοσχέδια έτοιμα από καιρό, καθώς δεν είναι δυνατό να ετοιμάσεις όλα αυτά μέσα σε τέσσερεις μήνες και μιλάω για Λαθρονομοσχέδιο, Μεταναστευτικό, Καλλικράτης κλπ (όταν σου έχει πάρει 4 μήνες να δεις τα οικονομικά της χώρας) βάζει τις βάσεις για το επόμενο βήμα του σχεδίου των Αμερικανών και δίνει μάχη με τον χρόνο για να κατοχυρώσει την παραμονή του στην εξουσία για την υλοποίηση των σχεδίων.

Έτσι με την αλλοίωση του εκλογικού σώματος με τους μετανάστες (κυρίως μουσουλμάνους) ευελπιστεί να είναι στην εξουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια και από την στιγμή που έχει αναγνωρίσει τις μειονότητες Τούρκων, Σκοπιανών, Αλβανών κλπ στην Ελλάδα και έχοντας άρει κάθε εμπλοκή στην είσοδο της Τουρκίας και των Σκοπίων στην Ε.Ε. θα αλλάξει και τους συσχετισμούς των κατοίκων αυτής της χώρας με τους Έλληνες καθόλου απίθανο στο προσεχές μέλλον να είναι αυτοί πλέων η μειονότητα.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός, μία Ελλάδα παραδομένη στους γείτονες, ένας λαός ανήμπορος να αντιδράσει ή να υπερασπιστεί τα σύνορα του και εξαθλιωμένος οικονομικά θα ανεχθεί εύκολα την αλλαγή συνόρων όσο αφορά την βόρεια Ελλάδα με τον πλούτο αυτό να περνάει στα χέρια Αλβανών, Σκοπιανών, Τούρκων. Θα έρθει και η συνιδιοκτησία στο Αιγαίο που σημαίνει αυτόματα διχοτόμηση άρα το κομμάτι με τα πετρέλαια που βρίσκονται στο ανατολικό Αιγαίο θα περάσει και αυτό στους Τούρκους και η Ελλάδα θα μετατραπεί πλέων σε μία χώρα χωρίς πλούτο, χωρίς θρησκεία και χωρίς αξία.

Τώρα θα μου πείτε γιατί πρέπει να γίνουν αυτά με αυτόν τον τρόπο. Μα είναι πάρα πολύ απλό, η Ελλάδα όντας μέλος της Ε.Ε. δεν μπορεί να της επιτεθεί καμία Τουρκία και κανείς άλλος. Η όποια επίθεση δεν θα είναι προς την Ελλάδα αλλά προς την Ε.Ε. Ακόμα και αν η χώρα μας θελήσει να επεκτείνει τα 6 μίλα στα 12 όπως έχει το δικαίωμα βάση διεθνών αποφάσεων, κανείς δεν μπορεί να την πειράξει και η αιτία πολέμου που επικαλείται η Τουρκία είναι απλά πυροτέχνημα. Η αιτία πολέμου θα είναι κατά της Ε.Ε. και όχι της Ελλάδος και καμία Τουρκία δεν θα ήθελε να τα βάλει με την Ε.Ε. έχοντας μάλιστα σύμμαχο την Ρωσία. Αυτό ακόμα και για την Αμερική θα ήταν καταστροφή. Άρα η λύση του πολέμου όπως έγινε με τους Αμερικάνους κατά του Ιράκ την δεύτερη φορά που ήταν μόνο του χωρίς συμμάχους δεν είναι εφικτή. Τότε οι Αμερικανοί χτύπησαν το ΙΡΑΚ μόνο και μόνο γιατί ο Σαντάμ αποφάσισε να ξεφύγει από το δολάριο και να πουλά το πετρέλαιο με τιμή ευρώ. Αν ήθελαν η τους έπαιρνε να είστε σίγουροι ότι οι Τούρκοι θα έκαναν πόλεμο στην Ελλάδα 10 φορές όχι μια για τόσο πλούτο.

Έτσι ο μόνος τρόπος να πετύχουν τα σχέδια τους είναι η εκ των έσω φθορά και ο εχθρός να λειτουργήσει από μέσα καταστρέφοντας την χώρα χωρίς να γίνει αντιληπτός ή όταν γίνει να είναι πλέων αργά.

Αυτό φυσικά είναι και μία απάντηση σε όλους όσου με ρωτούν γιατί ο Γιωργάκης λύσσαξε τόσο να ανέβει στην κυβέρνηση μιας και σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε κυβέρνηση Καραμανλή και να είχε πάρει αυτή όλη αυτήν την φθορά από τα οικονομικά μέτρα. Αγαπητοί φίλοι είναι φως φανάρι ότι όσο ήταν ο Καραμανλής στα πράγματα τα δεδομένα θα γίνονταν όλο και χειρότερα για τους Αμερικανούς και τους φίλους τους. Έτσι έπρεπε να πέσει το συντομότερο. Δεν τον ενδιαφέρει τον Γιώργο η οικονομία ούτε η Ελλάδα και οι Έλληνες, κλήθηκε να πράξει ένα έργο υπέρ των αφεντικών του και αυτό μόνο τον ενδιαφέρει. Το βλέπουμε άλλωστε σε ότι αφορά την παράδοση της Πατρίδας και σε ότι θα την βλάψει είναι το ποιο άρτιο σχέδιο νόμου χωρίς κενά. Σε ότι αφορά την οικονομία την μια μέρα παίρνουν μέτρα την άλλη τα αλλάζουν η τα παίρνουν πίσω.

Έτσι έχοντας κατά νου τις λέξεις ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ρωτώ όλους εσάς να μου απαντήσετε τι ψηφίζεται και αν το μόνο μέλημα σας είναι λίγα παρά πάνω χρήματα η λιγότεροι φόροι να σας πω εγώ πως Θα είναι Ελλάδα σε 15 χρόνια. Έστρεψαν τους Έλληνες να ασχολούνται με την τσέπη τους και να κοιτούν το βόλεμα σήμερα με στραμμένα τα μάτια στο διαζύγιο Μενεγάκης Λάτσιου και αυτοί στήνουν στον τοίχο το μέλλων όλων μας και της πατρίδας μας. Κοιτάτε λοιπόν το σήμερα και την τσεπούλα σας αλλά σήμερα μόνο γιατί για αύριο μην περιμένετε τίποτα, το μέλλον πια είναι αβέβαιο (μάλλον βέβαιο είναι, δεν υπάρχει αλλά τέλος πάντων).

Συγχαρητήρια σε όσους έπραξαν όλα τα ανωτέρω αναφερθέντα σε βάρος μας με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια γιατί εμείς τα επιλέξαμε, εμείς τα επιτρέψαμε και τα επιτρέπουμε. Εμείς κοιτάμε το μέλλον και εμείς το καθορίζουμε, και αν το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παρόν και εγώ να περνάω καλά σήμερα και δεν βαριέσαι τότε σίγουρα δεν έχουμε μέλλον.

4 σχόλια:

  1. Skeptomene είναι δυνατόν να περιμένει ότι θα εκλεγεί από τη στιγμή που θα πλήξει την τσέπη και τη θέση δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων? Και αφού αυτός είναι φερέφωνο γιατί δεν ξεσηκώνεται η αντιπολίτευση? Μήπως είναι όλοι τελικά πουλημένοι και λόγω θέσης η Ελλάδα δε θα προκόψει ποτέ να δει άξιους και ολοκληρωμένους ηγέτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτου του. φτου τους, φτου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή, όσο αφορά την ερώτηση σου. Όχι δεν περιμένει να εκλεγει πάλι αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας. Η ανταμοιβή του για τις υπηρεσίες του θα είναι η θέση του Γ.Γ του ΝΑΤΟ η στον ΟΗΕ. Αλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι δεν είναι Έλληνες ούτε ότε δεν τον νοιαζει η χώρα μας. Στο άρθρο μας με τις επιστολές Παπανδρέου όπως τις είχε βγάλει η Κανέλη θα δείς ακριβώς πως αυτή η οικογένεια νοιώθει για την Ελλάδα.

    Όσο αφορά την αντιπολίτευση και περισσότερο την ΝΔ που είναι κόμμα εξουσίας καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι ότι σε όλα τα κόμματα μέσα υπάρχουν ανθέλληνες. Το θέμα είναι και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλοι να ξεσηκώσουμε τους καλούς πολιτικούς, τους έντιμους και τους πατριότες και απο τα δυο μεγάλα κόμματα που χωρίς αμφιβολία υπάρχουν. Είναι βέβαια στην αφάνεια γιατί έχουν ανέβει τα λαμόγια. το θέμα έιναι οτι εμείς κάναμε τα λαμόγια πρωτοκλασάτα στελέχη με τα ρουσφετια που ζητούσαμε και τα βολέματα οπώτε εμείς πρέπει να τους ρίξουμε. ¨Ομως δεν βλέπουμε τον Έλληνα να έχει πάρει κανένα μάθημα ούτε να πηγαίνει προς αυτήν την κατεύθηνση, όπότε ότι και να κάνουν απο μέρος της αντιπολίτευσης και όλα τα κόμματα το πολύ πολύ να χαρακτηριστούν γραφικοί απο το όλο σύστημα και κυρίος απο τα ΜΜΕ που είναι οι μεγαλύτεροι προδότες για μια χούφτα δολάρια.

    Αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος στο συνολό του δεν αλλάζει τίποτα, και ίσως τώρα να είναι και λίγο αργά να το κάνει τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

    Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ,ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή