Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ελλάδα: Η χώρα που οι Έλληνες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας……….


Ναι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Στην Ελλάδα του 2010 οι Έλληνες πληρώνουν τους φόρους τους, τα ασφαλιστικά ταμεία τους, έχουν μικρές επιχειρήσεις που πληρώνουν δημοτικά τέλη, πληρώνουν περαίωση και συνάφεια για να μπορούν να πουλάνε λαθραία χωρίς να πληρώνουν ούτε 1 ευρώ στο κράτος οι λαθρομετανάστες τις μαϊμού τσάντες, τα CD και πάσης φύσεως σαχλαμάρα στα φανάρια.

Τους ζητάτε τώρα να πληρώσουν ακόμα πιο πολλά γιατί η οικονομία είναι χάλια, για να μπορούν οι αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι εγκληματίες να κυκλοφορούν με τα πολυτελή αυτοκίνητα τους με ξένες πινακίδες που όχι μόνο φόρο δεν πλήρωσαν αλλά ούτε τα αγόρασαν κιόλας. Τα κυκλοφορούν ελεύθερα στην χώρα χωρίς ΚΤΕΟ χωρίς εισφορές και είναι το αυτοκίνητο του Γιώργου, του Γιάννη, του Κώστα που εκλάπη πριν ένα χρόνο. Το πήγαν στην χώρα τους άλλαξαν αριθμούς πλαισίου και κινητήρα, έβαλαν πινακίδες και είναι νόμιμο πια. Αλίμονο στον φουκαρά που το έχασε και πληρώνει ακόμα δώσεις στην τράπεζα.

Είναι αυτοί οι Έλληνες που σήμερα τους συλλάβατε για να μην σταθούν εμπόδιο στην αντιρατσιστική συγκέντρωση σας. Αυτοί οι Έλληνες όμως πληρώνουν και τους δικούς σας μισθούς και αυτών που τους συνέλαβαν.

Είναι αυτοί οι Έλληνες που έχουν γεμίσει τις φυλακές για χρέη προς το δημόσιο, για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες και να αφήνονται ελεύθεροι όταν συλλαμβάνονται, μιας και οι φυλακές δεν έχουν άλλο χώρο και η απέλαση οικονομικά ασύμφορη από την στιγμή που θα ξανάρθουν. Μάλλον να το πω καλύτερα θα μας τους ξανά φέρουν.

Είναι αυτοί οι Έλληνες που εσείς τώρα θέλετε να εξισώσετε με τους μετανάστες και να τους αφαιρέσετε το μεγαλύτερο δημοκρατικό δικαίωμα που έχουν να εκλέγουν αυτοί τις κυβερνήσεις τους δίνοντας δικαιώματα ψήφου και ιθαγένειες σε μετανάστες, για τις πολιτικές σκοπιμότητες σας και για ψηφοθηρικούς λόγους.

Είναι αυτοί οι Έλληνες και η χώρα τους που εσείς ξεφτιλίζατε 3 χρόνια τώρα σε όλο τον κόσμο πάλι για πολιτικές σκοπιμότητες, και τώρα που ήρθατε στην αντίπερα όχθη σας αντιμετωπίζουν όλοι οι ξένοι όπως εσείς τους κατευθύνατε τόσα χρόνια και τους αποκαλούν απατεώνες.

Είναι αυτοί οι Έλληνες που σας πίστεψαν και σας ψήφησαν γιατί τους φάνηκαν σκληρά τα μέτρα που εξήγγειλε ο Καραμανλής για να πάρετε σήμερα πολύ χειρότερα. Αυτοί που εξαπατήσατε με το ψεύτικο πρόγραμμα σας για την εξουσία.

Είναι αυτοί οι Έλληνες που τους αφαιρέσατε εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα υπέρ των ξένων μεταναστών νόμιμων και μη. Αυτοί που τους βάζετε σε δεύτερη μοίρα για χάρη των μεταναστών.

Είναι αυτοί οι Έλληνες που είστε έτοιμοι να προδώσετε και να παραδώσετε κομμάτια της χώρας τους σε Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς με πρόσχημα την αδυναμία της χώρα στα κυριαρχικά της δικαιώματα λόγο άσχημης οικονομικής κατάστασης.

Να θυμάστε όμως για πάντα. Αυτοί οι Έλληνες έχουν μόνο Ελληνικά ονόματα, μόνο Ελληνικά διαβατήρια και ταυτότητες και δεν έχασαν κανένα πόλεμο για να χάσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας τους. Αυτοί οι Έλληνες που σήμερα στήνεται στον τοίχο να είστε σίγουροι ότι θα πάρουν τα όπλα για άλλη μια φορά για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους απέναντι σε οποιαδήποτε εχθρό είτε είναι εντός της χώρας είτε εκτός. Αν όλοι εσείς για δεκαετίες τώρα δεν τα πήγατε καλά με τα νούμερα και την οικονομία δεν αφορά κανένα Έλληνα και πολύ περισσότερο τα σύνορα της χώρας του.

Εσείς το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι αν θα στρατευτείτε με τους Έλληνες και την Ελλάδα αλλιώς όσοι έχετε ξένα και Αμερικάνικα διαβατήρια να πάτε εκεί να περάσετε τις θεωρίες σας και τις απόψεις σας.

Μαγκιές εδώ δεν περνάνε ………

1 σχόλιο:

  1. Εχουμε μια εντελως αποβιομηχανοποιημενη χωρα με 13 τα εκατο ανεργια μεσουσης βαρειας εισαγομενης αλλα και δομικης οικονομικης κρισεως ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο οτι η ανεργια σε ενα χρονο θα ειναι κατ'ελαχιστον 20-25 τα εκατο... ΑΥΤΗ την ωρα ο φωστηρας μας ο γιωργακης διαλεγει να 'ελληνοποιησει' 1-1,5 εκατομμυρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ολοι τους σε ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ που θα εκτιναξουν την ανεργια πανω απο το 30-35 τα εκατο (του 'kainoyrioy' πληθυσμου..) επιπλεον η καταρρευση μισθων - επιδοματων ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ των συλλογικων εργασιακων συμβασεων ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΜΕΝΩΝ 'ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ' ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ...

    Τοτε θα καταλαβει η καθε ξετσιπωτη συριζαια και ο καθε κοπριτης διεθνιστης της πορδης (και της εκαλης βεβαιως - βεβαιως..) ΤΙ ΕΣΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ...

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ 'ΚΟΛΩΝΑΚΙ' των ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ που δυστυχως κυβερνα απο διαφορα ποστα σημερα το ατυχο ΕΘΝΟΣ μας...

    Περιμενετε Δημητραδες, Γιωργακηδες, Μπιστηδες, χαμερπη Τσιπροειδη , τυχαρπαστοι Αλαβανιαρηδες ,Σωμεριτηδες και διαφορες μπλεξοΒουγιες με Σαλεχο-αφραδες..

    Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΦΤΑΝΕΙ - ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

    Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, μεσα στην λυπη μας για αυτα που θα γινουν ΤΟΛΜΩ να πω θα ειναι μια ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ να δουμε να σας εξολοθρευει ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ Η ΑΘΛΙΑ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ... ναι τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ... διοτι αυτος 'συλλαμβανεται',επωαζεται και γεννιεται ΠΑΝΤΑ μεσα απο τα βρωμερα αντεθνικα σας σπλαχνα ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ... δηλαδη εσας..

    Αυτη τη φορα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ σε 'αγωνιστες' του ΚΩΛΟΥ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ..

    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ - εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην μακραιωνο ιστορια μας ..θα τα καταφερουμε και αυτη τη φορα γλυφοντας τις πληγες μας ... ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιβιωσετε ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ που λεγανε 'ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ'.... το ΚΑΛΟ θα ειναι η φυσικη σας εξοντωση..αιντε μετα σαν πτωματα να ξαναπαιξετε τον αγαπημενο σας ρολο ...αυτον του ΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... αμ δε.. κλανει ο πεθαμενος ?

    Υπογραφη:

    Ο ερχομενος εκ του παρελθοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή