Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τρομοκρατήστε τους Έλληνες για να περάσετε τα σχέδια μας…….


Η φράση αυτή που επιλέξαμε να βάλουμε σαν τίτλο είναι ακριβώς όπως ειπώθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης του από τα ξένα κέντρα εξουσίας και αφορούσε τον τρόπο που έπρεπε να κινηθεί για να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Θα θέλαμε μετά το Πάσχα να είχαμε κάποια ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα να σας πούμε αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό. Το αντίθετο μάλιστα τα νέα που έχουμε για το άμεσο μέλλον από έγκυρες πηγές και πληροφορίες όχι απλά αισιόδοξα δεν είναι αλλά θα επαληθεύσουν και τα χειρότερα σενάρια που έχουμε αναλύσει και σε παλαιότερα άρθρα μας.

Το κυβερνητικό έργο σε πλήρη δράση καταστροφής της χώρας τρέχει πιο γρήγορα και από τις διεθνείς εξελίξεις και τις αγορές. Υπάρχει μεγάλη βιασύνη για να προλάβουν να ολοκληρώσουν το έργο που τους ανέθεσαν μέχρι τον Οκτώβριο. Ο Οκτώβριος δεν είναι μία τυχαία ημερομηνία, είναι κατά πάσα πιθανότητα και με βάση πληροφορίες, μήνας εκλογών. Να πάρει δηλαδή μία άλλη κυβέρνηση την μπόρα, το κόστος και την ευθύνη των πεπραγμένων αυτής.

Ξεκινάμε λοιπόν με την οικονομία όπου δεν έχουμε και πολλά να πούμε στο θέμα αυτό. Απλά το τι θα γινόταν το γράψαμε σε παλιότερο άρθρο μας απλά σήμερα τα γεγονότα μας επαληθεύουν για ακόμη μία φορά. Είχαμε γράψει μετά την συνάντηση κορυφής όταν σχολιάζαμε την απόφαση που η κυβέρνηση τότε θεωρούσε σαν μεγάλη επιτυχία ότι το μόνο που περιμένουμε είναι για ακόμη μία φορά την κίνηση Παπανδρέου που θα χαλάσει τις όποιες προσπάθειες και θα τινάξει εκ νέου τα επιτόκια στον αέρα. Αυτό έγινε προχθές με τις διαρροές για το θέμα της στήριξης από την Ε.Ε. και την σκόπιμη καθυστέρηση της αντίδρασης της Ελλάδας. Έτσι χθες είδαμε νέο ρεκόρ επιτοκίων να ξεπερνούν το 7%.

Φυσικά όπως είχαμε πει και στο παρελθόν η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βελτιωθεί η εικόνα ούτε να βγούμε από την κρίση αλλά να επιδεινωθεί όσο περισσότερο γίνεται για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν την χώρα. Ο δρόμος του ΔΝΤ όπως άλλωστε έχουμε ξανά πει είναι επιβεβλημένος για να περιοριστεί η όποια αντίδραση του κόσμου στην οικονομία και όχι στα εθνικά θέματα.

Στην προσπάθεια όμως να το πετύχουν αυτό κάνουν άτσαλες κινήσεις που σε άλλη περίπτωση και σε μία πολιτισμένη χώρα θα είχαν φύγει νύχτα. Στην Ελλάδα όμως παίρνουν και μπράβο από πάνω, όπως δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ με το κυβερνόν κόμμα να έχει προβάδισμα ακριβός το ποσοστό που η προηγούμενη κυβέρνηση έχασε τις εκλογές για τα αυστηρά μέτρα που είχε εξαγγείλει. Βέβαια τότε δεν υπήρχε το βίντεο της Τζούλιας να ασχολούνται όλοι ούτε να περιμένουν και να καρτερούν με ανυπομονησία το δεύτερο βίντεο χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο σαν όλα τα θέματα της χώρας αυτής να είναι λυμένα.

Έτσι η κυβέρνηση οργιάζει χωρίς κανείς να δίνει σημασία. Αφού πρώτα πέταξε στο κεφάλι του Έλληνα τόσα πολλά μαζεμένα πριν καλά καλά καταλάβει τι συμβαίνει του πετάει τα βίντεο και έχει κάτι να ασχολείται. Ο νέο Έλληνας σαν πρόβατο, παρτάκιας και ξεφτιλισμένος από το σύστημα τα τελευταία χρόνια αρκείτε σε αυτό και αρνείται πεισματικά να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα.

Μην θέλοντας να επιστρέψει στην κατάσταση την οποία δεν θα έπρεπε να είχε φύγει και ποτέ από εκεί. Στην προσπάθεια του να συνεχίσει να περνά όπως περνούσε με τα δανεικά και τα λεφτά που έκλεβε από την Ε.Ε. όλα τα προηγούμενα χρόνια εφευρίσκει τρόπους να κάνει πιο οικονομικά την ίδια ζωή που έκανε αντί να αρχίσει τις περικοπές για να μπορέσει να βγει αυτή η χώρα κάποια στιγμή από τα αδιέξοδα.

Έτσι είδαμε πολλούς από αυτούς που τους έπιασαν τα νέα μέτρα και μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους να λειτουργούν όπως λειτουργούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Έφυγαν λοιπόν πολλοί την 25η Μαρτίου και έμειναν στον τόπο που πήγαν να κάνουν και Πάσχα με τον γνωστό τρόπο να τους χτυπάνε τις κάρτες στην υπηρεσία η στον φορές που εργάζονται αυτοί που έμεινα πίσω.

Από την άλλη είδαμε τους βορειοελλαδίτες σαν τρελούς να τρέχουν στα Σκόπια και στην Βουλγαρία για τα ψώνια τους για να τους έρθουν πιο φθηνά, έφτασαν μέχρι το σημείο να πηγαίνουν και για να βάλουν βενζίνη ακόμα εκεί. Όλα αυτά για να κάνουν πολλοί οικονομία ώστε να φύγουν για Πάσχα μιας και δεν τους έφταναν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με βάση πληροφορίες μας η αγορές των Σκοπίων και της Βουλγαρίας να κερδίσουν επιπλέων 2,5 εκατ ευρώ Ελληνικά χρήματα τον τελευταίο μήνα από τους Ελληνάρες που τα στέρησαν από την χώρα τους την στιγμή μάλιστα που τα έχει η αγορά περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Από την άλλη τα λεφτά πήγαν στους εχθρούς της χώρας με μεγάλη ευχαρίστηση των νέο Ελλήνων που πέτυχαν να κάνουν οικονομία στην τσέπη τους. Φυσικά αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα κάποιον όσο αφορά το οικονομικό αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να έχει κάποιος αυτοκίνητο αν δεν μπορεί να το συντηρήσει η γιατί να πάει διακοπές για Πάσχα αν δεν του φτάνουν. Είναι προτιμότερο να κάνει ο νέο Έλληνας αυτό που έκαναν οι παππούδες του και οι γονείς του που δεν είναι άλλο από το δεν έχω δεν πάω η δεν μου φτάνουν δεν αγοράζω αυτοκίνητο. Αλλιώς το να πουλάμε την ίδια μας την χώρα και το μέλλον των παιδιών μας για να έχουμε αυτοκίνητο, 3 κινητά, να φεύγουμε κάθε γιορτή κλπ κατά την άποψη μας θεωρείτε και αυτό σαν εσχάτη προδοσία και δεν διαφέρει από τις κινήσεις της κυβέρνησης οι οποίες είναι 100% προδοτικές.

Έτσι με έναν Έλληνα αδιάφορο έως και επικίνδυνο για την ίδια του την χώρα η κυβέρνηση βρίσκει πρόσφορο έδαφος να ασκήσει τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα στον λαό για να προωθήσει τα ανθελληνικά της σχέδια. Με την οικονομία σε πρώτο πλάνο και με τους λαθρομετανάστες σε ρόλο αρχηγού οι Έλληνες είναι παγιδευμένοι να δεχτούν τα πάντα.

Με την απειλή και τον τρόμο του κάποιος να χαρακτηριστεί ρατσιστής ακόμα και να διωχθεί ποινικά οι λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους εγκληματίες και κατάδικοι στις χώρες τους παίρνουν τα ινία στα χέρια τους βοηθώντας την σημερινή κυβέρνηση στο έργο της. Έτσι οι κλοπές, οι ληστείες, οι φόνοι ακόμα και για 30 ευρώ έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και βρίσκουν στήριξη από την κυβέρνηση ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη μέρα.

Ο Δρούτσας λοιπόν μεταβαίνει στην Τουρκία όπου από πληροφορίες ξέρουμε ότι η κρυφή ατζέντα που λένε τα πράσινα ΜΜΕ μόνο κρυφή δεν είναι. Περιλαμβάνει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας Γιωργάκη στην Αμερική. Αυτές είναι τρείς, Αιγαίο (Δεν είναι τυχαίο που μόλις χθες το ΝΑΤΟ μίλησε για γκρίζα ζώνη όλο το Αιγαίο) το οποίο από όσο γνωρίζουμε εκτός της παραχώρησης του μισού στην Τουρκία περιλαμβάνει και ελεύθερη κίνηση των Τούρκων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, Κύπρος όπου θα ανακοινώσει στην Τουρκία ότι ο ΓΑΠ θα μεταβεί στην Κύπρο στις 12 Απριλίου ώστε να βάλει μπρός το νέο και χειρότερο σχέδιο Ανάν και να δώσει και την στήριξη του στον Ταλάντ για τις εκλογές, Θράκη όπου θα ανακοινώσει την συμφωνία σε πρώτη φάση την ανεξαρτητοποίηση της ώστε με την βοήθεια των εκεί μουσουλμάνων και αυτών που στο μέλλον θα μεταφέρουν να περάσει σιγά σιγά στην Τουρκία.

Είναι σημαντικό κομμάτι η Θράκη για την Τουρκία καθώς όσων γνωρίζουμε είναι το κομμάτι που θα χρειαστούν οι Τούρκοι για να περάσουν τον αγωγό αερίου προς την Ευρώπη από την στιγμή που ο ίδιος ο ΓΑΠ θα πάει στην Μόσχα για να διαπραγματευτεί εκ νέου τον Μπουργκάς – Αλεξ/πολη, Οι πηγές μας γνωρίζουν ότι θα ναυαγήσει σκόπιμα προς όφελος της Τουρκίας. Έτσι η Αμερική και η Τουρκία θέλει μία Θράκη αρχικά τουλάχιστον σαν ανεξάρτητο κρατίδιο.

Το θέμα των Σκοπίων έχει είδη τελειώσει και το όνομα πλέων να είναι Δημοκρατία της βόρειας Μακεδονίας όπου το πολύ σε 5 με 10 χρόνια το βόρεια θα έχει φύγει. Αυτό βέβαια είναι και λογικό καθώς απόρρητες πληροφορίες μας μιλάνε για ένταξη όλης της Μακεδονίας στα σημερινά Σκόπια και ένα κράτος με το όνομα Μακεδονία που τα σύνορα του θα φτάνουν μέχρι την θες/νίκη. Η Θράκη θα λειτουργήσει ως προ πομπός και ως δείγμα για το πώς μπορούν να αρπάξουν οι μειονότητες Ελληνικά εδάφη μετατρέποντας τα αρχικά σε ανεξάρτητα. Έτσι γνωρίζοντας ότι οι Αμερικάνοι θέλουν σαν τρελοί το λιμάνι της Θες/νίκης για την πρόσβαση τους στην μεγαλύτερη βάση τους στον κόσμο που είναι στα Σκόπια θεωρείται βέβαιο ότι η επόμενες μειονότητες που θα κάνουν και την Μακεδονία ανεξάρτητη θα είναι αυτές που καλλιεργούνται εκεί σιγα σιγά. Στην τελική φάση είναι και το κομμάτι της δυτικής Ελλάδας μέχρι την Πρέβεζα όπου και αυτό με την σειρά του θα περάσει στα χέρια της Μεγάλης Αλβανίας με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι η χώρα μας που θα έχει βρεθεί έξω από την ευρωζώνη λόγο του ΔΝΤ και της επιστροφής μας στην δραχμή θα βλέπει την Τουρκία και τα Σκόπια να μπαίνουν στην Ε.Ε. ειδικά όταν θα είναι και ο ενεργειακός κόμβος της Ευρώπης. Ο πλούτος της Ελλάδας θα έχει περάσει στα χέρια των Αμερικανών μέσω των δορυφόρων τους. Ο πληθυσμός της υπόλοιπης Ελλάδας θα αποτελείται από 60% Έλληνες μουσουλμάνους(από τρίτες χώρες που θα έχουν πάρει ιθαγένεια) που θα βοηθούν τις γειτονικές χώρες και θα κρατάνε υπόδουλους τους πραγματικούς Έλληνες ώστε να μην θελήσουν ποτέ να πάρουν τα εδάφη πίσω. Το υπόλοιπο 40% θα είναι η άλλες θρησκείες συμπεριλαμβανομένης και της ορθόδοξης που πρέπει να εξαλειφθεί.

Πριν βιαστείτε πολλοί να πείτε πάλι για σενάρια επιστημονικής φαντασίας καλό θα ήταν να ρίξετε πρώτα μία ματιά σε παλιά μας άρθρα όπου ότι έχουμε πει έχει βγει αληθινό. Οι πηγές μας είναι απόρρητες αλλά η επαλήθευση μας σε όσα ο σκεπτόμενος έχει πει είναι η απόδειξη του ότι δεν λέμε τίποτα τυχαία ούτε λέμε πράγματα που δεν είναι διασταυρωμένα.

Εσείς Έλληνες μετά από όλα όσα συμβαίνουν και το καμπανάκι που χτυπάμε και εμείς αλλά και άλλοι συνάδερφοι μπορείτε να συνεχίσετε να τα αγνοείτε με την προσμονή του νέου βίντεο της Τζούλιας. Σίγουρα αυτό θα λύσει όλα τα προβλήματα και τα δικά σας και της χώρας εκτός από την Βλακεία που σας δέρνει.

Μπράβο για ακόμη μία φορά σε όλους αυτούς που λειτουργούν σε βάρος της χώρας τους, θα κλείσουμε με αυτό που λέει ο λαός και ήρθε η ώρα.

Στο τέλος ξυρίζουν τον Γαμπρό…..Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι όλοι για το ξύρισμα με τις λεπίδες που εμείς τους δώσαμε να μας ξυρίσουν…..

Με τις υγείες μας !!!!

2 σχόλια:

  1. …..Για τα κλεμμένα…., δε λες κουβέντα…., Παλιατσουριέντα….!

    ( Τίιιιι…!; ‘’«Περσινά….. ξινά….. σταφύλια»’’…., τα κλεμμένα…., για τους κλεμμένους….,
    φετινά….. γλυκά….. σύκα…., τα κλεμμένα…., για τους Κλέφτες….,
    ωρέ….. ‘’«σεμνοτάπεινοι»’’ ‘’σταφυλόσυκοι’’…., κωδικικώςςςςς…., ‘’θεο’’σάτανοι : ‘’+’’-….,
    ήτοι, πιότερο «υπό την συκήν» και πλείστα λιγότερο, κι ως μάσκα, «υπό την άμπελον»…!; )

    …..Για τα κλεμμένα….,
    δε λες κουβέντα….,
    ----- άντε…., ‘μολόγα….! -----
    οι Κλέφτες ‘’έξω’’…..
    και τα λαούλια
    αγκομαχάνε
    στη φορολόγα….,
    ω Εξουσία
    Παλιατσουριέντα
    και του Κεφάλαιου,
    εσύ, ‘’νευρόσπαστο’’
    και ‘’Δούρεια αλόγα’’….!

    Απ’ τα ‘’μπαλκόνια’’….,
    εσύ…., σαν έταζες….,
    πές μας…., πού κοίταζες….,
    τίνος ‘’κιτάπια’’….,
    και, τώρα, ‘’κάνεις
    την ψόφια πάπια’’….,
    με Κορυφαίο
    τον Καββαλ ρέ ου….,
    που ‘’μας το παίζει’’
    ‘’τέτοια’’ ‘’Μοιραίου’’…..
    κι όλο ‘’στα σάπια’’…!;

    Μην, τάχα, κοίταζες,
    ‘κει, στου ‘’Γιουβάρλακα’’
    το ‘’Αλχημείο’’…..
    ----- Κώτσου ‘’χαμένου’’
    Καββάλ θρεμμένου….! -----
    ή στης Ε.Ο.Κ –σας
    τ’ άθλιο πουγκί…!;
    Βογκούν λαοί –της….,
    μα σεις μουγγοί….,
    και οι τρακόσοι
    μες στη Βουλή….,
    που όλα στημένα….,
    προκάτ φτιαχνόμενα….,
    για κάθε ‘’φέσι’’ –σας
    και ενδεχόμενα….!

    Κι όμως…., –σας δείχνουνε
    φουλ ανοχή….,
    λες, που αισθάνονται,
    να, ενοχή….,
    και, που –σας ψήφισαν….,
    κι ας τους ‘’ξεσχίσατε’’
    ζωή, ψυχή,…..
    και, ιδού, ‘’ξοφλούνε’’
    τα που τους κλέψατε….,
    ουαί κι αλί….!

    …..Άσε, λοιπόν, πια,
    «Θα» και ‘’μπλα – μπλα’’….,
    τζούφια Θαθάθω
    και ‘’«σεμνοτάπεινη»’’
    σοσιάλ Μπλαμπλάκω….,…..
    άσε τον Μέλλοντα….,
    πιάσε Ενεστώτα….,
    λαού ναρκώτρα
    και αποβλάκω….,…..
    γαμώ τα δόλια –σας
    τα Καθεστώτα….!

    Μα…., ‘’πάν’ απ’ όλους’’ –σας….,
    συ…., Φαφλατά….,
    ‘’φακέλους’’ άνοιξε….,
    που ‘’γράφουν’’ Κλέφτες….,…..
    άντε και άρχισε
    τις ‘’προγραφές’’….,
    ----- μη ‘’μια απ’ τα ίδια’’….! -----
    αν θες να λέγεσαι
    άντρας με αρχίδια….,
    ρε Σπουδαρχίδη….,
    κι όχι….. ----- ως άλλοι….,
    οι ‘’τέτοιοι’’ Ψεύτες’’….. -----
    σκέτο αρχίδι….,
    πλην κι αν ‘’γουστάρεις’’,
    άξιο –σου, πνίξιμο….,
    με μια….. μπαντάνα….,
    ----- κανό ‘’σου μάρανε’’….,
    σε…., που δεν ξέρεις
    ούτε ποδήλατο….,
    ‘’πιάσ’ ‘το’’ και….. ‘’Κ. Ι. Σ’’α ‘το….!-----
    λαού Μαντάμα….!.....

    …..Έξω από την Ελλάδα…., ωρέ ‘’νοικιασμένα’’ ανδρείκελα
    της χξς΄ Καββάλ «Διεθνούς Συνωμοσίας»….:

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινείται η ακινησιά…., ‘’τρακόσα’’ στη σκυλολυσιά….,
    θα ‘χετε ‘’γλέντι’’ ‘’γάντι’’…., ιδού, ‘’καπνός’’ αγνάντι….!

    …..’’Κλώσες’’…., ‘’απόγονοι’’ του Ερμή….:
    δασ κάλου…., ‘’συστηματικής’’….,
    απάτης, δόλου και κλεψιάς….,
    σεις…., οι τρακόσοι στη Βουλή….,
    λες…., Εκτροφείο χαμερπιών….,
    ουστ, ‘’Εθνικό Θέατρο’’…., λες….,
    ή ‘’Σπίτι’’ του Μαντάμου….,
    που ‘’παίζει ’το’’ Χαμουραμπί….,
    ‘’τέτοιοι’’ κι εσείς…., ως κι ο Ερμής….,
    αμέσως….. ή εμμέσωςςςςς….,
    των ζάπλουτων…., ‘’Μαικήνων’’ –σας….,
    ‘’σικ’’ μανατζαρισμένα….,
    κι εσείς…., μα και το Κόμμα –σας….,
    ό λ α …., «δεξιά» κι «αριστερά»….,
    εκτρώματα….. Καμπάλας….,
    ‘’αρπαχτικά’’ της ‘’αρπαχτής’’….,
    λιοντάρια αυτοί…., ψοφίμι η Ελλάς…..
    κι εσείς, πάνω της, γύπες….,
    ‘’πατριώτες’’, τάχα…., Ανθέλληνες….,
    λαομπαίχτες…., ‘’Θεομπαίχτες’’….,
    σεις…., της Κατάντιας Φταίχτες
    και ‘’Καισαροπαπείο’’….,
    που, ‘’έτσι’’, είστε ‘’δεμένοι’’ –τους….,
    σας ‘’έχουνε στο χέρι’’….,
    κι είναι κλειστό το στόμα –σας….,
    ‘’δεμένα’’ είν’ τα χέρια –σας….,
    σάμπως μαφιόζων ομερτά….,
    κι εσείς….. και τα τσιράκια –σας….:
    ‘’καλαμαράδες’’ κι ‘’όργανα’’….,
    ελεγκτικά, ξου, τάχα….,
    της ‘’Θέμιδος’’ οι εκπορνευτές
    και κάθε ‘’τέτοιο’’….. πράμα….,
    ψοφίμια και θρασίμια….,
    σεις…., οι με Ερπετά τακίμια….,
    σκυλιά Πλουτοκρατίας…., σεις….,
    Χουντο’’δημοκρατίας’’…., σεις….,
    κι ‘’«ορθοί χρήστες του Μαμωνά»’’….,…..
    με ‘’ντουμπουρντού’’ και ‘’ντιχταρντά’’….,
    τους αλαφιάσατε όλους….,
    και ξύπνιους και χαχόλους….,
    που...., ‘’μια και δυο’’…., μες στο αλαφιό….,
    θα ‘ρθούνε ‘κεί…., ωρέ μαφιό’….,
    να κάνουνε το ‘’Θάμα’’….,
    να ‘’γείρουνε’’ το ‘’Σπίτι’’ –σας….,
    καθότι οι φουλ απελπισμένοι….,
    και δη οι φουλ διαψευσμένοι….,
    ----- …..τί, κι από σας, να περιμένουν….,
    πλην….. από ‘’κλώσες’’….. γλου – γλου – γλου…..
    και….. από κόρακες….. κρα – κρα….!; -----
    που τους τα παίρνετε όλα –τους….,
    δοκεί μοι…., είν’ ‘’ένα κι ένα’’ πράμα
    να γίνουν ‘’καμικάζι’’…., να….,
    σαν ‘’τους πατάτε γκάζι’’…., να….,
    που….. τι, βρε, τους χρειάζεται
    το μαριονετο’’σπίτι’’….:
    ‘’φάτνη’’ και φέρετρο μαζί….,
    ----- όι, όι…., και ποιος τους συγκρατεί….! -----
    σαν θα ‘χανε λιγότερη
    ζημιά….. και πιο καζάντι….,
    αν θα ‘χαν….. ακυβερνησιά….,…..
    άντε και….. ‘’καλυφθείτε’’….,
    κινείται η ακινησιά….,
    ‘’τρακόσα’’ στη σκυλολυσιά….,
    θα ‘χετε ‘’γλέντι’’ ‘’γάντι’’….,
    ιδού, ‘’καπνός’’ αγνάντι….,….!.....

    …..Χξς΄ςςςς…., χμμμμμ…., κι ως τι –σας φαίνεται…., που –σας φαίνεται…., πως δεν….:

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή