Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τελικά τι κωλολαός είμαστε…………


Φυσικά αναφερόμαστε στα τελευταία γεγονότα όσο αφορά τις κινητοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΜΕ και λοιπών αργόμισθων βολεμένων ανθελλήνων χαραμοφάηδων που αντί να έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια για όλα τα δεινά που έχουν φέρει σε αυτήν την χώρα και την αιματοκύλησαν στο παρελθόν, προσπαθούν ακόμα και σήμερα που είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο να φάνε από τις σάρκες των Ελλήνων ότι έχει απομείνει.

Θα ξεκινήσουμε με ένα ερώτημα και ελπίζουμε το επίσημο ΚΚΕ να βγει και να απαντήσει επίσημα και να μας πει, αυτή η ξανθιά κοπελίτσα περίπου 18 χρονών με το ξανθό μαλλί το κομμωτηριασμένο και το βαμμένο νύχι στην τσίλια που ήταν σήμερα πάνω στον καταπέλτη του πλοίου της Blue Star στο λιμάνι του Πειραιά τι σχέση έχει με ναυτεργάτες ;

Με ποιο δικαίωμα κοριτσάκι μου απαγορεύεις τον απόπλου του πλοίου ; Τι είσαι εσύ και ποια είσαι ; Ρώτησες τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες αν γουστάρουν για να κάνεις εσύ την πλάκα σου να πληρώσουν τα δικά σου σπασμένα από τις απώλειες του Τουρισμού και του εμπορίου γιατί το πλοίο δεν πήγε στα νησιά εμπορεύματα;

Έχεις αντιληφθεί σε τι κατάσταση έχει βρεθεί η χώρα μας ναι ή όχι; Το μόνο που σε νοιάζει είναι το μαλλί και ή βαφή; Το ίδιο ισχύει βέβαια και στα υπόλοιπα τομάρια αριστεροτεμπελόσκυλα που κλείνουν ένα λιμάνι 20 άτομα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε όλη την κοινωνία αλλά και μεγάλες οικονομικές ζημιές τόσο σε επαγγελματίες όσο και στο κράτος. Έχετε πάρει χαμπάρι ρε γουρούνια σε τι φάση είμαστε;

Όλοι αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες είναι αυτοί οι ψευτοαριστεροί με δυο τρία σπίτια ο καθένας και εξοχικά με πισίνες και μερσεντές που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους γιατί είναι συνδικαλιστές. Όλοι αυτοί δεν κάνουν πλέον ούτε τον κόπο να πάνε οι ίδιοι και στέλνουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν και την δουλειά να τους αντικαταστήσουν αύριο όταν τελειώσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Ποιος σας έδωσε ρε καθάρματα το δικαίωμα να κλείσετε ένα από τα λίγα ξενοδοχεία της χώρας που έχουν απομείνει με υψηλού επιπέδου τουρίστες που αφήνουν λεφτά στην χώρα; Ένα ξενοδοχείο που δεν έκλεισε ούτε το 44 έρχεστε εσείς σήμερα και κλείνετε με το έτσι θέλω στην αρχή της τουριστικής περιόδου μία ομάδα 20 ατόμων γιατί δεν βρίσκετε δουλειά; Ένας άνεργος που ψάχνει για δουλειά τρώει τα πόδια του να βρει μέρα νύχτα και χτυπάει πόρτες δεν είναι ανά πάσα στιγμή εύκαιρος για πορείες ούτε είναι κάθε μέρα στο Σύνταγμα σε διαφορετική συγκέντρωση.

Ποιοι είστε όλοι εσείς ρε καθάρματα που στην χειρότερη οικονομική και εθνική κατάσταση της χώρας πατάτε πάνω στους ετοιμοθάνατους Έλληνες μόνο και μόνο για να προστατέψετε την τσεπούλα σας και να μην χάσετε τα προνόμια του πληρώνομαι για να τα ξύνω;

Εσείς που αιματοκυλήσατε την χώρα στο παρελθών και δεν τιμωρηθήκατε για αυτό πάτε πάλι να κάνετε το ίδιο; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες κάποια στιγμή αν δεν σας λυτζάρει. Όταν θα ψάχνουν πολλοί για δουλειά και θα περιμένουμε πώς και πώς τις επενδύσεις για να γίνουν νέες θέσεις εργασίας να είστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ενέργεια που θα είναι ενάντια στην ανάπτυξη θα θεωρείται ανάλογη με την εσχάτη προδοσία, όταν ό κόσμος θα πεινάει και εσείς θα κάνετε τέτοια θα πάρει τα όπλα εναντίον σας.

Τι προσπαθείτε να κάνετε δηλαδή ενάντια στο κεφάλαιο όπως λέτε ; να διώξετε και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που έχουν μείνει; Και από πού θα τρώτε ρε; Που θα δουλεύετε; Το δημόσιο τελείωσε πάρτε το χαμπάρι όπως και ο κομουνισμός τελείωσε το 89, καιρός να δουλέψετε τώρα γιατί δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί μία χώρα να χάνει εκατομμύρια ευρώ κάθε φορά που 100 άτομα γουστάρουν να βγάλουν μερικά έξτρα χρήματα.

Ένα λάθος του γέρου του Καραμανλή ήταν που σας νομιμοποίησε τελικά. γιατί δεν είστε άνθρωποι εσείς, δεν κοιτάτε ούτε το συμφέρον της χώρας , ακόμα και σε δύσκολες στιγμές είστε έτοιμοι να πουλήσετε μέχρι και την μάνα σας για να δείξετε ότι είστε κάποιοι γιατί αν βγείτε στην πιάτσα και στον ανταγωνισμό δεν είστε τίποτε άλλο από σκουπίδια και της σφαλιάρας.

Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε έξω και την στάση των ΜΜΕ, που πρέπει να παραδεχτούμε ότι βγήκαν και τους έκραξαν όλους αυτούς σήμερα και σωστά έπραξαν. Αλλά αν και είναι προς όφελος του κοινωνικού συνόλου κρύβει σκοπιμότητες. Επειδή είναι το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση τους έπιασε ξαφνικά πόνος για τον κόσμο και την κοινωνία που υποφέρει από 10 κοπρόσκυλα.

Πού ήσασταν ρε τομάρια και εσείς 5 χρόνια τώρα ; Όλα αυτά τα χρόνια τους προτρέπατε όλους αυτούς να βγουν στους δρόμους και να κάνουν και ζημιές κιόλας, τους δίνατε και δίκαιο επειδή κυβερνούσε η ΝΔ και επειδή θέλατε να πλήξετε τον Καραμανλή. Τώρα που κυβερνά ο δικός σας τσούζει έτσι; Είστε συνυπεύθυνοι όλα τα ΜΜΕ που αυτά τα ανθρωπάρια έχουν αποθρασυνθεί πλέον στο σημείο να μην πηγαίνουν καν οι ίδιοι στις συγκεντρώσεις και να στέλνουν τα παιδιά τους.

Μετά από όλα αυτά και με αυτούς τους κωλοΕλληνες που ζουν ανάμεσα μας υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι νοιάζονται για τα εθνικά μας θέματα; Είδατε ποτέ κανέναν από αυτούς να κάνει την παρά μικρή διαμαρτυρία για ένα εθνικό θέμα; Ακόμα και την Μεγάλη Παρασκευή στον επιτάφιο στον Πειραιά κάποιοι ανθέλληνες του ΠΑΜΕ θεώρησαν καλό να βγάλουν πανό για την οικονομία και να προσπαθήσουν να κάνουν την περιφορά πορεία.

Ούστ κοπρίτες από την χώρα αυτή, ανθέλληνες δεν θέλουμε έχουμε πολλούς εκτός δεν θέλουμε και εντός.

Προσέξτε καλά, μην γίνεται για δεύτερη φορά η αιτία εμφυλίου πολέμου………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου