Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Οι Έλληνες θυσία στα σχέδια των ανθελλήνων……


Κάτω από πολύ μεγάλη θλίψη, πόνο και αγανάκτηση έως εξαγρίωση για την άδικη θυσία τεσσάρων συνανθρώπων μας, τους πιο αθώους μάλιστα είμαστε αναγκασμένοι να πούμε κάποια πράγματα για να μην περάσει και ξεχαστεί αυτή η σημερινή δολοφονία (θυσία). Όχι μόνο αυτών των τεσσάρων αδικοχαμένων αλλά όλων των Ελλήνων. Γιατί αγαπητοί φίλοι η δολοφονία αυτή σήμερα δεν έγινε σε βάρος των τεσσάρων ανθρώπων μόνο, αλλά σε όλους τους Έλληνες.

Γιατί λέμε θυσία;

Εδώ και κάποιο διάστημα και όχι μια φορά μόνο είχαμε αναφέρει σε άρθρα μας και είχαμε αποκαλύψει ότι τα σχέδια όλων αυτών που θέλουν να βλάψουν την χώρα μας και να αρπάξουν κομμάτια της είναι τόσο σκοτεινά και τόσο βρόμικα που δεν θα διστάσουν να φτάσουν ακόμα και σε εμφύλιο πόλεμο. Είχαμε αναφέρει αρκετές φορές πως αυτοί που υπηρετούν τα συμφέροντα και κάνουν ότι είναι δυνατό για να φτάσει η χώρα στην καταστροφή αρχικά οικονομικά, ώστε να παραδώσουν μερικά στρέμματα γης αναζητούν κάθε τρόπο για να επιβάλουν τον φόβο στους Έλληνες και τον τρόμο. Ακόμα επιστρατεύοντας τους λαθρομισθοφόρους που ζουν στην Ελλάδα. Φυσικά δεν είναι όλοι ξένοι υπάρχουν και <> επαγγελματίες μισθοφόροι συνήθως τεμπέληδες αιώνιοι φοιτητές οι περισσότεροι που κάνουν αυτή τη δουλειά χρόνια τώρα ανάλογα το συμφέρον κάθε φορά.

Είχαμε πει άλλωστε αρκετές φορές και ήμασταν ενάντια σε όλες αυτές τις φωνές που μιλούσαν για λαϊκή οργή και ξεσηκωμούς ότι υπάρχει ένα σχέδιο από ομάδες τόσο Ελλήνων (ανθελλήνων) όσο και αλλοδαπών που περιμένουν την παραμικρή αφορμή για να κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην χώρα έως να την αρπάξουν από τα χέρια μας . Είχαμε τονίσει πολλές φορές ότι η εθνική προδοσία που συντελείται στην χώρα μας έχει βρόμικα και προβοκατόρικα σχέδια προκειμένου να φέρει σε πέρας την αποστολή που της έχει ανατεθεί από την νέα τάξη πραγμάτων και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού στον βωμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της καταστροφής των Ελλήνων και της ορθοδοξίας.

Έτσι σήμερα με αφορμή την τεράστια ειρηνική διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών για τα άδικα και επί σκοπού εξοντωτικά μέτρα κατά των Ελλήνων, με μοναδικό στόχο να οδηγηθεί η χώρα στην πτώχευση για να ενεργοποιηθούν οι εγγυήσεις εδαφών που η κυβέρνηση έχει δώσει στον μηχανισμό. Βρήκαν την ευκαιρία με μία ενέργεια και μία θυσία συνανθρώπων μας να πετύχουν τόσο την τρομοκρατία στον κόσμο για να μην ξανά διαδηλώσει τόσο εύκολα και τόσο μαζικά τουλάχιστον καθώς πολλοί θα το σκεφτούν την επόμενη φορά ειδικά άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, όσο και την πιο γρήγορη επίτευξη των στόχων δηλαδή την πτώχευση.

Σε αυτήν την προβοκατόρικη ανθελληνική πράξη σήμερα δεν έχει ευθύνη ούτε η άκρα αριστερά ούτε η άκρα δεξιά ούτε φυσικά οι απλοί πολίτες, όλα όσα ακούγονται είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση και για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Οι εντολές ήταν σαφής και η συνταγή δοκιμασμένη και πετυχημένη.

Μία ομάδα από 10 έως 100 άτομα διάσπαρτοι σε μικρότερες ομάδες μεταξύ αυτών αλλοδαποί οι περισσότεροι ξεκινούν επεισόδια ταυτόχρονα σε 5 με 10 διαφορετικά μέρη της Αθήνας. Η εντολή είναι να κάνουν όσο πιο πολλές ζημιές μπορούν και αν υπάρξουν και θύματα θα είναι ακόμα καλύτερα για δύο λόγους. Ο πρώτος να φοβηθούν οι Έλληνες, να σοκαριστούν, να μαζευτούν και να διαλυθούν όπως και έγινε. Ο δεύτερος να βγει η πιο άσχημη εικόνα της χώρας προς τα έξω ώστε να πληγεί ο τουρισμός και από αυτό το καλοκαίρι ακόμα να πέσουν έξω οι στόχοι του προγράμματος σταθερότητας.

Η πρώτη προσπάθεια χωρίς επιτυχία είχε γίνει με την βόμβα στα χέρια του δεκαπεντάχρονου Αφγανού που προσπάθησαν να φτιάξουν μία νέα περίπτωση Αλέξη αλλά δεν τους βγήκε. Σήμερα όμως κατάφεραν να επιφέρουν αυτό το πλήγμα στην χώρα. Σε συνέχεια του διασυρμού και του διεθνούς ρεζιλέματος από τον Πρωθυπουργό οι μισθοφόροι της νέας τάξης πραγμάτων έδωσαν την χαριστική βολή.

Έτσι περιμένουμε τώρα και τις ανάλογες αντιδράσεις από την παγκόσμια κοινότητα και περισσότερο από τους άμεσα εμπλεκόμενους και συνήθεις υπόπτους. Η πρώτη ήρθε σαν οδηγία προς τους τουρίστες να αποφεύγουν την Ελλάδα για διακοπές από ποιους άλλους; Φυσικά από τα φερέφωνα της Αμερικής τους Εγγλέζους. Ακολούθησαν οι Βούλγαροι πρόσφατα παραδομένοι και αυτοί στους Αμερικάνους, θυμάστε τα προβλήματα με τους αγωγούς που δημιούργησαν για να μην κατασκευαστούν. Ακόμα περιμένουμε όπως πάντα και τους άλλους, Ολλανδούς, Γερμανούς, Αυστραλούς φυσικά Πολωνούς και κάποιους ακόμα να πράξουν το ίδιο.

Απόδειξη των όσο λέμε και θα δείτε ότι όλα ήταν βάση σχεδίου είναι και αυτή η φωτιά στο ΥΠΟΙΚ που ξέσπασε από μολότοφ στον τέταρτο όροφο αρχικά και μετά σε όλο το κτήριο. Την στιγμή που η κυβέρνηση μιλάει για καθαρά χέρια και ετοιμάζει εξεταστική για την οικονομία όλως τυχαίος και ανάμεσα σε 7 διαφορετικά κτίρια που έχει το υπουργείο οικονομικών σαν κεντρικά, πετάνε μολότοφ στο κτίριο του παλαιού ΣΔΟΕ που επίσης όλως τυχαίος εκεί φυλούσαν όλες τις παλιές όπως ανακοινώθηκε επίσημα υποθέσεις φοροδιαφυγής, διαπλοκής, μίζας και μαύρου, χρήματος.

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πλέον τα μόνα στοιχεία που θα έχουμε θα είναι προφανώς για την τελευταία πενταετία μιας και αυτά είχαν μεταφερθεί αλλού και δεν κάηκαν. Με λίγα λόγια το σύστημα προστάτευσε όλους τους κλέφτες των παλαιών υποθέσεων και του μεγαλύτερου κομματιού αρπαγής και κλεψιάς και ποτέ δεν θα μάθουμε ποιοι ήταν και φυσικά δεν θα πάνε και μέσα. Έτσι και οι περισσότερο υπεύθυνοι για τα χάλια της οικονομίας πολίτες και πολιτικοί πέρασαν από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ,.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να αναφέρουμε ποιού κόμματος προφανώς θα είναι οι πολιτικοί αυτοί και σε ποια παράταξη μάλλον ανήκουν αυτοί οι πολίτες φοροφυγάδες των οποίων τα ονόματα φιγουράριζαν μέσα στα στοιχεία που κάηκαν; Δεν έκαψαν ένα εκ των δύο κτηρίων που είναι δίπλα στο Σύνταγμα και την Σταδίου όπου γίνονταν τα επεισόδια αλλά το πιο απομακρυσμένο του ΥΠΟΙΚ όλως τυχαίως.

Έτσι όσο σύμπτωση είναι αυτή η φωτιά άλλο τόσο σύμπτωση είναι και η δολοφονία των τεσσάρων συνανθρώπων μας στην τράπεζα άμεσα και όλων των Ελλήνων έμμεσα.

Από εκεί και πέρα τι άλλο να πούμε, τα συμπεράσματα δικά σας……

Θα θέλαμε να κλείσουμε στέλνοντας τα θερμά μας συλληπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων και του αγέννητου μωρού ευχόμενοι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει και να είναι τα πρώτα και τα τελευταία θύματα αυτού του πολέμου που άλλοι επέλεξαν με το ζόρι να μας μπλέξουν.

Θα είναι πάντα στην καρδιά όλων των Ελλήνων και την δικιά μας ………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου