Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

iSihtir.........




Μπορεί η παραίτηση Παπανδρέου να γίνει γεγονός, παίρνοντας σάρκα και οστά. ΟΜΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ που έκανε στην Ελλάδα και σε όλους εμάς, τόσο αυτός όσο και οι προηγούμενοι Παπανδρέου που κυβέρνησαν τη πατρίδα, ανοίγοντας ΔΙΑΠΛΑΤΑ τους ΑΣΚΟΥΣ του Αιόλου για να οδηγηθούμε στο γκρεμό;

 Κανείς πλέον, εκτός της σκληρής και στενότατης πασοκικής κομματικής νομενκλατούρας ,ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ πως Παπανδρέου και ΣΥΜΦΟΡΑ είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ έννοιες !! Η οικογένεια Παπανδρέου και το προσωπικό-ιδεολογικό τους μόρφωμα ο πασοκισμός ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΝ τη πατρίδα, ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝ την εθνική μας αξιοπρέπεια, ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ τη χώρα ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΣ πισώπλατα το μέλλον όλων μας, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ-ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ τους Θεσμούς, ΧΛΕΥΑΣΑΝ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ τη Δημοκρατία, ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ τη κοινωνία, ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ την οικονομία. Ο παπανδρεϊσμός και ο πασοκισμός είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ και ΕΝΟΧΟΙ για μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, που όμοιά της η χώρα έχει να ζήσει από την εποχή της μικρασιατικής καταστροφής.

 Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά, αλλά δεν θέλω να κουράσω. Η Ιστορία θα γράψει τους Παπανδρέου και το πασοκισμό με τα πιο ΜΕΛΑΝΑ χρώματα στ’ απόμακρα και ολοσκότεινα ΤΑΡΤΑΡΑ της, αφιερώνοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σκληρά λόγια. Δυστυχώς, όμως, τα σημάδια που αφήνουν στο καταπληγωμένο σώμα της λαβωμένης πατρίδας είναι πάρα πολλά και ίσως αργήσουμε πολύ να συνέλθουμε από τα ΤΡΑΥΜΑΤΑ και ΔΕΙΝΑ που ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου