Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Πότε περιμένεις Νεο-ΕΛΛΗΝΑ να τους πάρεις με τις πέτρες ;



Είμαστε σοβαροί επιτέλους σε αυτήν την χώρα ;

Χάρη ενός βολέματος , ενός ρουσφετιού, μίας κομματικής ταυτότητας ή του ωχαδερφισμού μας τους κοιτάμε καναπεδάτοι να ασελγούν σε βάρος μας οι εθνοσωτήρες ;

Ξεκινώ με αυτά τα ερωτήματα γιατί δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση γιατί ο Έλληνες ο οποίος θυμάμαι με άλλες κυβερνήσεις έφερνε τον κόσμο ανάποδα για το παραμικρό και πολλές φορές άνευ σημασίας λόγους  τώρα το παίζει καναπεδάτος με φραπέδες και μπύρες και σαν πρόβατο ακολουθεί ότι τον διατάζουν οι κλέφτες.

Από την εποχή των ΣταμουλοΚολλάδων και τα ξεβρακώματα στο Σύνταγμα έως τα Δεκεμβριανά του 2008 όλοι έδειχναν έτοιμοι για πόλεμο για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους. Σήμερα τι άλλαξε και είναι όλοι καναπεδάτοι ;

Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πάντα όλα συνέβαιναν επί κυβερνήσεων ΝΔ και τα αντανακλαστικά της κοινωνίας σε υπέρμετρο βαθμό μάλιστα λειτουργούσαν μόνο τότε.

Αλλά έλεος πια ρε………

Μας κλέβουν τους μισθούς, μας κλέβουν την ζωή, μας κλέβουν τα σπίτια μας, τους κόπους μιας ζωής, τα ίδια μας τα παιδιά και το μέλλον τους ακόμα και την γη μας και την πατρίδα μας επειδή αυτοί και τσιράκια τους έκλεβαν το κράτος 35 χρόνια τωρα. Και εμείς αραχτοί τους κοιτάμε να ασελγούν σε βάρος ενός ολόκληρου λαού ;

Τι περιμένετε να σας κάνουν δηλαδή για να τους στρίψετε το λαρύγγι ;

Και μην μου πει κάνεις ότι πάμε στο Σύνταγμα (με σουβλάκια και μπύρες) ειρηνικά να διαμαρτυρηθούμε γιατί είμαστε πολιτισμένοι και δημοκράτες. Γιατί μέχρι πριν 2 χρόνια δεν ήσασταν και καθ΄ όλη την διάρκεια κυβέρνησης Καραμανλή. Τώρα γίνατε ;

Τι να κάνουμε ;

Απλά πράγματα που θα τους κάνουν να σκεφτούν σοβαρά να ψηφίσουν η να κάνουν κάτι σε βάρος μας.

Μην γιουχάρεις τον β(ο)λευτή που πέτυχες στο ρεστοράν η την ταβέρνα. Τράβα και πάρε το φαί του (όπως παίρνει αυτός το δικό σου με τις αποφάσεις του) με τσαμπουκά, τράβα του και δύο μπάτσες και τρεις κλωτσιές και πέτα τον και έξω από το μαγαζί και αυτόν και τους μπράβους του μαζί.  Με τα κλεμμένα και  τα δικά σου λεφτά και με αυτά που σου κόβει πάει εκεί να φάει να γλεντήσει και να πιεί στην υγειά του κορόιδου.

Πάρε ένα καδρόνι και άνοιξε το κεφάλι αυτού που θα έρθει να σου κόψει το ρεύμα γιατί δεν είχες να πληρώσεις το παράνομο και αντισυνταγματικό χαράτσι.

Φώναξε τους συναδέρφους σου από τα γύρο μαγαζιά και κάνε 40 οκάδες τα λαμόγια του ΣΔΟΕ που μπήκαν στο μαγαζί σου για να ράψουν κοστούμια αφού πρώτα πέρασαν μπροστά από τις χιλιάδες κουβέρτες του παραεμπορίου χωρίς να τους πειράξουν και στείλε τους στον αγύριστο.

Και αν συνεχίσω να γράφω, όχι τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας αλλά τι έχει χρέος να κάνει τόσο απέναντι στην πατρίδα του όσο και στον εαυτό του δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Είναι χρέος μας να τους στήσουμε όλους στο Γουδί και όχι να τους γλύφουμε και από πάνω.


Τι φοβάστε μην σας πάνε μέσα ;

Μα είστε σοβαροί ; Τώρα θα τους αφήσουν όλους έξω γιατί δεν χωράνε οι φυλακές τους έντιμους που θέλουν να βάλουν μέσα. Θα βγούν όλοι οι λαθροάπλυτοι εγκληματίες, έμποροι ναρκωτικών, κλέφτες, δολοφόνοι που από τύχη δεν πέθανε το θύμα και φάγανε μέχρι 10 χρόνια φυλακή για να έχουν θέσεις για τους Έλληνες σαν τον 70χρονο που πήγε μέσα γιατί είχε χρέος στην εφορία 700 ευρώ και δεν μπορούσε να πληρώσει.

Έτσι είναι αγαπητοί φίλοι, τα καθάρματα και οι εγκληματίες που καταδικάστηκαν μέχρι 10 χρόνια φυλάκιση θα βγουν όλοι και με τον νέο νόμο εξαιρούνται οι φουκαράδες σαν τον εβδομηντάχρονο γιατί θεωρούνται φοροφυγάδες επειδή δεν έχουν.

Και δεν έχει γυρίσει να πει κάποιος σε όλα αυτά τα λαμόγια τους κλέφτες που νομοθετούν και στους δικαστές (ο θεός να τους κάνει) ότι φοροφυγάς δεν είναι αυτός που τα έχει δηλώσει και αδυνατεί να πληρώσει λόγο οικονομικών προβλημάτων αλλά φοροφυγάς είναι αυτός που τα κρύβει από την εφορία ή τα βγάζει έξω από μίζες δημοσίων έργων και δεν γνωρίζει κανείς την ύπαρξή τους.

Αυτή είναι η αλήθεια και καλό είναι να αφήσουμε τα νέο Ελληνικά κόμπλεξ περί φοροφυγάδων κλπ. Γιατί κακά τα ψέματα όσο και να φωνάζουν και να κατακρίνουν μερικοί γιατί δεν πήγε μέσα ο Α ή ο Β που χρωστάει από χιλιάδες έως εκατομμύρια ευρώ  σωστά δεν πήγε μέσα. Και λέω σωστά γιατί  όλοι αυτοί μόνο φοροφυγάδες δεν είναι. Και δεν είναι φοροφυγάδες γιατί τα δήλωσαν όλα για να χρωστούν στην εφορία, δεν τα έκρυψαν. Οι περισσότεροι έχουν οικονομικά πρόβλημα και δεν μπορούν να πληρώσουν όχι γιατί είναι κλέφτες γιατί αλλιώς δεν θα τα δήλωναν στην εφορία. Δεν λέμε υπάρχουν και κάποιοι που ναι μεν τα δήλωσαν αλλά δεν πλήρωναν ενώ έχουν αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι και όχι η πλειοψηφία.

Πού είναι τα αντανακλαστικά της κοινωνίας όταν πάει φυλακή ένας έμπορος που πτώχευσε λόγο των πολιτικών που εφάρμοσαν και των ύποπτων σχεδίων των κυβερνόντων μας ;

Και σαν να μην έφτανε αυτό βγαίνουν οι άλλοι μισοί και λένε και γιατί δεν τον κλείνει μέσα;

Δεν καταλαβαίνεις ρε όρνιο ότι αύριο θα είσαι και εσύ στην θέση του εμπόρου; Γιατί μπορεί φέτος να πλήρωσες το χαράτσι κουτσά στραβά επειδή  δουλεύει ακόμα έστω ένας σε κάθε οικογένεια, αύριο όμως που δεν θα δουλεύει ούτε αυτός ο ένας θα έχεις και εσύ την ίδια κατάληξη και θα λένε και εσένα φοροφυγά που δεν θα έχεις να πληρώσεις το χαράτσι.

Θα είσαι όμως ;

Πού είναι τα αντανακλαστικά σας ρε όταν κόβουν τις συντάξεις από τους γονείς τα αδέρφια σας και εσάς τους ίδιους ;

Αυτά είναι λεφτά που τα έχουν πληρώσει οι συνταξιούχοι και τα πλήρωναν σε όλη τους την ζωή και με κλίμακα μάλιστα ανάλογα με το ύψος της σύνταξης που ήθελαν να έχουν. Με ποιο δικαίωμα ρε κλέφτες κόβεται τις συντάξεις του κόσμου ; Αυτό είναι κλοπή γιατί ακόμα και στην τράπεζα να τα έβαζαν αντί να τα δίνουν στα κωλοταμεία σας περισσότερες παροχές θα είχαν από αυτές που έχουν και περισσότερα θα έβρισκαν σαν αποταμίευση στα 60 η τα 65 τους μετά από τόσα χρόνια δουλειάς.

Με ποιο δικαίωμα κόβεις και κλέβεις αυτά που έχουν πληρώσει οι Έλληνες για να μοιράσεις συντάξεις και επιδόματα σε λαθρομετανάστες και ανθρώπους που ποτέ δεν προσέφεραν ούτε ένα ευρώ στην χώρα ;

Με ποιο δικαίωμα πουλάς τον πλούτο της χώρας μας χωρίς να μας ρωτήσεις ; Ότι βλέπεις λαμόγιο βουλευτάκο γύρω σου ανήκει στον Ελληνικό λαό και είναι περιουσία του Ελληνικού λαού.  Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να ξεπουλήσεις τα πάντα χωρίς να ρωτήσεις τον λαό ; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μην του αποδώσεις  αυτά που θα εισπράξεις από το ξεπούλημα  αντίθετα να του κόβεις και από πάνω ;

Και τέλος ποιος σας έδωσε το δικαίωμα λαμόγια κόμματα της συγκυβέρνησης να σώσετε την Ελλάδα και τους Έλληνες χωρίς να τους ρωτήσετε αν πρώτον  θέλουν και δεύτερον αν εγκρίνουν τον τρόπο που επέλεξαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα αφεντικά σας για λογαριασμό σας;

Τι περιμένετε ΕΛΛΗΝΕΣ για να τους πάρετε με τις πέτρες όλους ; Τι περιμένεις φίλε μου για να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου και να αποδόσεις εσύ την σωστή δικαιοσύνη και να μην την αφήνεις σε χέρια άχρηστων δικαστών, υπαλλήλων των κομμάτων και της εξουσίας και υποταγμένων που μόνο δικαιοσύνη δεν απονέμουν ; Η σε δικαστικούς που τα παίρνουν για να βγάλουν καταδικαστικές ή αθωωτικές αποφάσεις σε ένα σύστημα σάπιο και στα μέτρα των διορισμένων δολοφόνων μας (βλέπει πολιτικούς) ;

Τι περιμένεις επιτέλους ; Ξύπνα, δες την δύναμη σου, πάρε την τύχη σου και την ζωή σου στα χέρια σου.

Εσύ έχεις την δύναμη, όλοι εμείς την έχουμε, είμαστε 11 εκατομμύρια απέναντι σε 300 λαμόγια και καμιά χιλιάδα πέριξ αυτών και θα μας κάνουν ότι θέλουν και δεν θα βγάζουμε άχνα ;

Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας, ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ πια μέχρι να μας πεθάνουν και να μας εξαφανίσουν, αν δεν κάνουμε κάτι 3000 και πλέων χρόνια ιστορίας μας σαν έθνος σαν λαός θα χαθούν……..


Υ.Γ. Και μην ακούσω πάλι τις γνωστές καραμελίτσες και τις σαχλαμάρες  του στυλ  : Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, γιατί αν θυμηθώ την ιστορία μας θα πρέπει να πω ότι ο Έλληνας χωρίς ζυγό δεν ζει.  Αλλιώς δεν εξηγείτε πως έχουμε υπομείνει τέτοιο ζυγό και για τόσο μεγάλα διαστήματα όσο καμία άλλη χώρα και λαός στην γη.

Αν δεν σοβαρευτούμε τώρα και δεν πράξουμε σαν Έλληνες να επαναστατήσουμε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουμε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε σε πόλεμο με όπλα και σφαίρες ή με οικονομία και χρήμα.

ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, πόλεμοι είναι και οι δύο, και τα δύο όπλα σκοτώνουν…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου