Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Ο ομφάλιος λώρος που συνδέει το Μαξίμου με την 5η Διεθνή και την "τρομοκρατία" αποκαλύπτεται...Απίστευτος για πρωθυπουργός...

Σε αυτόν τον Κουίσλινγκ ανέθεσε το 43% να μας κυβερνήσει!

Ο Βίλυ Μπραντ είχε δίπλα του τον Βάλτερ Γκιγιώμ.

Οι "Γκιγιώμ" του Παπανδρέου, πώς λέγονται;

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ αλλά και ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαλάνης, (Πρώτο Θέμα 1/11/09), εντόπισαν στον δικτυακό ιστότοπο του (Έλληνα;) Πρωθυπουργού, την πρότασή του στους επισκέπτες, να διαβάσουν το βιβλίο «Το βάσανο της ιστορίας» των Ουμούτ Οζκιριμλί (είναι Τούρκος) και Σπύρου Σοφού.

Οι δύο «ιστορικοί», σε κατάσταση έκστασης, ξερνούν κάθε αποκύημα της νοσηρής φαντασίας τους κατά του Ελληνισμού.

Ενδεικτικά:

- Ονομάζουν την επανάστασή του «εθνικιστικό κίνημα» και της επιρρίπτουν «στρατηγικές εξαναγκασμού, προσηλυτισμού, εκδίωξης και εξόντωσης των Τούρκων».

- Χαρακτηρίζουν τους «δεσμούς» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τους ραγιάδες, «οργανική σχέση όπως ακριβώς εκείνη μεταξύ μιας μητέρας και των παιδιών της»!!!

Καταγγέλλουν δηλαδή το έγκλημα του Καποδίστρια, του Υψηλάντη, του Κολοκοτρώνη, και χιλιάδων νεκρών αγωνιστών, να αποσπάσουν τα παιδιά, από τη «μητέρα» Τουρκία!

- Αιτία της επανάστασης, θεωρούν «την οικονομική δυσαρέσκεια» των ραγιάδων.

- Στους επαναστάτες καταλογίζουν όχι διεκδίκηση συμμετοχής στο αναδυόμενο έθνος, αλλά «πρόθεση να προσποριστούν οφέλη» προφανώς από τη διαρπαγή Οθωμανικών περιουσιών.

Η αδίστακτη νέο-οθωμανική σαλάτα, είναι εξίσου «γενναιόδωρη» και έναντι των Σκοπιανών.
Καταλογίζει στους Έλληνες, «διαστρεβλωμένη λογική» κατά την οποία, το όνομα Μακεδονία, «είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Ελληνικού Έθνους».
(Διότι η Μακεδονία ανήκει στους Ντονμέδες).

Οι Σκοπιανοί, πανηγυρίζουν για το «σύγγραμμα» και για τον κ. Παπανδρέου που το προτείνει.
Είναι αδιανόητο Έλληνας πρωθυπουργός να προωθεί αυτό το έκτρωμα της επιστημονικής πλαστογραφίας του Νέο-Οθωμανισμού και της 5ης Διεθνούς.

Οι «Γκιγιώμ» του Νέο-Οθωμανισμού και της 5ης διεθνούς εισέβαλαν μαζί με τον Κουλίσλινγκ Πρωθυπουργό στην Εξουσία.

Τώρα καταλαβαίνουν όλοι, γιατί ο Κουίσλιγκ (πρωθυπουργός) έσπευσε να υιοθετήσει την ψευδή καταγγελία για βασανισμό μέχρι θανάτου του Πακιστανού βιαστή, που πέθανε 13 μέρες μετά τη σύλληψη του από πνευμονικό οίδημα,δίνοντας πράσινο φώς στις «επαναστατικές» κινητοποιήσεις και τις επιθέσεις στα αστυνομικά τμήματα.

Για τον ομφάλιο λώρο που συνδέει το «Μαξίμου» με την «τρομοκρατία», ξαναρωτάμε:

Πως ήξεραν οι «τρομοκράτες», ότι ο αστυνομικός που τραυμάτισε τον Γιάννη Δημητράκη, υπηρετούσε τώρα στην Αγία Παρασκευή; Και πώς γνώριζαν την βάρδια του;

ΥΓ. Οι ευθύνες των στελεχών, των μελών, και των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθούν να πιστεύουν στην Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία, γίνονται τώρα τεράστιες. Αυτοί έφεραν στην εξουσία τους «Κουίσλινγκ», και αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο για την εξουδετέρωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου