Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η δημοκρατία πέθανε στην χώρα που την γέννησε……..


Με αφορμή την άνανδρη δολοφονική επίθεση κατά δημοσιογράφου και μετά από όλα όσα ακούμε αυτές τις μέρες περί τρομοκρατίας και επαναστατών και γενικά όλες αυτές τις μπαρούφες που προσπαθεί το σύστημα της σύγχρονης χούντας να περάσει στον λαό σαν δικαιολογία για τις πράξεις του, επιλέξαμε να κάνουμε μία αναδρομή στο θέμα τρομοκρατία στην Ελλάδα για όσους έχουν κοντή μνήμη ή είναι αφελείς και πιστεύουν αυτά που τους λένε.

Ακούμε λοιπόν από όλους ότι προσπαθούν να σκοτώσουν την δημοκρατία ή ότι η δημοκρατία πέθανε και μάλιστα στην χώρα που γεννήθηκε, όλα αυτά μετά από 35 χρόνια δράσης της σύγχρονης τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Εμείς όμως και δεν συμφωνούμε με αυτήν την άποψη και πιστεύουμε ότι είναι λάθος γιατί πολύ απλά η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν πέθανε το 2010 αλλά το 1981. Ακριβώς όπως το διαβάζετε, κατά την άποψή μας η δημοκρατία στην Ελλάδα πέθανε το 1981 με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Για να είμαστε όμως και ποιο συγκεκριμένοι γιατί το πιστεύουμε αυτό και γιατί το υποστηρίζουμε αυτό είπαμε να κάνουμε μια αναδρομή σε όλες αυτές τις συμπτώσεις που συμβαίνουν σε αυτήν την χώρα τα τελευταία 30 χρόνια. Θα ξεκινήσουμε με ένα κίνημα το ΠΑΚ (Πανελλήνιο Αντιστασιακό Κίνημα) που συστάθηκε την περίοδο της χούντας με σκοπό την αντίσταση κατά αυτής. Το ΠΑΚ με την πτώση της χούντας άλλαξε όνομα από τους ιδρυτές του και στελέχη του και ονομάστηκε ΠΑΣΟΚ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα). Όπως αναφέρει και ο Δήμος Μπότσαρης παλιό στέλεχος του ΠΑΚ αλλά όχι και του ΠΑΣΟΚ στο βιβλίο του ‘’Οι οπλοφόροι του ΠΑΚ – Η πολιτική τρομοκρατία στην Ελλάδα’’ Το μεταμφιεσμένο ΠΑΚ δεν σταμάτησε ποτέ την δράση του.

Έτσι έχουμε μία σειρά ενεργειών από την αρχή της μεταπολίτευσης που μόνο τυχαίες ή ιδεολογικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Μετά τις δολοφονίες του Αθανασιάδη εκδότη της βραδινής (προσκείμενη εφημερίδα στην δεξιά) λίγο πριν την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ το 81. Ακολουθεί η δολοφονία Μομφεράτου εκδότη της γνωστής απογευματινής από την νέα τότε οργάνωση 17Ν όπου εμφανίστηκε την ίδια περίοδο που έπαψε το ΠΑΚ και μαζί με το νέο ΠΑΣΟΚ. Στην συνέχεια μετά από την φίμωση κάθε φωνής αντιπολιτευόμενης στο σοσιαλιστικό κίνημα στα μέσα του 80 και με την γέννηση των νέων φρούτων της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων όπου μέχρι και σήμερα είναι οι ίδιοι πάντα προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν οι ενέργειες κατά πολιτικών. (Δεξιών πάντα)

Φτάνουμε λοιπόν στην δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τα ίδια στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Με μία παρένθεση τις απόπειρες και δολοφονίες δικαστικών την εποχή του ειδικού δικαστηρίου όπου φυσικά μετά υπήρξε αυτή η φοβερή απόφαση με 7 προς 6. Η οποία από μόνη της δείχνει ενοχή και ότι χωρίς τις επιθέσεις της 17Ν η απόφαση θα ήταν 13 προς 0 συνεχίζουμε με την επίθεση κατά του υπουργού Παλεοκρασσά την περίοδο 90 – 93 επι κυβέρνησης ΝΔ με τον χαμό του άτυχου Θ. Αξαρλιάν.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε και το ξαφνικό τροχαίο ατύχημα του εκδότη του Ελεύθερου τύπου με την σύζυγο του στην παραλιακή όπου έκλεισε και το στόμα της τελευταίας αντιπολιτευόμενης εφημερίδας στο σοσιαλιστικό κίνημα. Δηλαδή από το 81 μέχρι το 93 ότι άσχημο έγινε στην χώρα και αυτοί που είχαν την ευθύνη της κακής λειτουργίας ήταν η δεξιά και οι εφημερίδες που την υποστήριζαν καθώς και οι δικαστές που πήγαν να καταδικάσουν τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό για κακούργημα και απάτη κατά του κράτους και του λαού. Δηλαδή αυτή η ιδεολογική οργάνωση 17Ν που μάχονταν κατά του συστήματος και υπέρ του λαού και της ελευθερίας του χτύπησε αυτούς τους στόχους που θεωρούσε υπεύθυνους και προστάτευσε τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό γιατί οι δικαστές και οι αποδεδειγμένες κακουργηματικές πράξεις ήταν κατασκευάσματα και όχι πραγματικότητα ή δεν έβλαπταν την χώρα και τον λαό αλλά την βοηθούσαν;

Μετά από μία περίοδο χωρίς δράση της 17Ν και αυτό λόγο ότι κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ με τα ΜΜΕ όλα στο πλευρό του και ενόψει της ένταξης μας στην ΟΝΕ όπου εκεί όλα ήταν τέλεια και δεν υπήρχε ποτέ καμία αδικία απέναντι στον λαό φτάσαμε στο 2001. Μετά 25 χρόνια δράσης της ίδια ομάδας πρέπει να δείξουμε κάτι λόγο Ολυμπιάδας. Το ΠΑΣΟΚ κάνει την τεράστια επιτυχία της εξάρθρωσης της 17Ν και του ΕΛΑ και μας παρουσιάζει σαν μέλη της και εγκεφάλους κάποιους που όταν αυτή η οργάνωση εμφανίστηκε ήταν 16 και 17 ετών και κατά το ΠΑΣΟΚ ήταν παιδία θαύματα για να οργανώνουν τέτοιες επιθέσεις στα τέλη του 70 έως τα μέσα του 80. Εντάξει να το δεχτούμε και αυτό.

Η 17Ν και ο ΕΛΑ εξαρθρώθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες έγιναν και ξαφνικά κάνουν την εμφάνιση τους νέες ομάδες οι οποίες δρουν με τον ίδιο τρόπο που δρούσαν και οι προηγούμενες και ίσως και πιο σκληρά μερικές φορές. Πάλι επι κυβέρνησης ΝΔ.

Αυτές οι νέες ομάδες δεν έχουν ιδεολογικό χαρακτήρα όπως οι προκάτοχοι τους αλλά είναι ενάντια στο σάπιο σύστημα και στους πουλημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους. Μετά από μερικές μικρές δράσεις τους ώστε να γίνουν γνωστές αρχίζουν τις απειλές κατά του συστήματος. Εδώ θα πρέπει ίσως να δεχτούμε ότι ο αστυνομικός που έπαιρνε 1000 ευρώ τον μήνα ήταν το σύστημα όπως σύστημα μάλλον ήταν και ο Σωκράτης.

Δηλαδή για άλλη μία φορά βλέπουμε περισσότερο στην δολοφονία του δημοσιογράφου ότι στόχος δεν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του συστήματος που είναι γνωστοί όλοι στον κόσμο αλλά κάποιος που είχε στοιχεία και αντιπολιτευόταν τους κυβερνώντες. Μάλλον για άλλο σύστημα έχει ο λαός γνώση και το πραγματικό σύστημα δεν το ξέρουμε εμείς αλλά οι τρομοκράτες.

Από την άλλη έχουμε μία σειρά γεγονότων που όλως τυχαίος για ακόμη μία φορά στον βωμό της αντίστασης και της ανατροπής του συστήματος το όφελος είναι για το ΠΑΣΟΚ. Από τις πυρκαγιές πριν κάθε εκλογική αναμέτρηση 2007 και 2009 πάντα με στόχο την αποδόμηση και τα δεκεμβριανά λόγο περιόδου (ήταν χειμώνας οπότε πυρκαγιές δεν μπορούσαν να μπουν στα δάση.) φτάνουμε στο σήμερα.

Μετά την δολοφονία 4 συνανθρώπων μας κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης λαϊκής συγκέντρωσης κατά κυβέρνησης που έχει γίνει ποτέ ο κόσμος κλείστηκε σπίτι του και δεν ξανά έγινε ποτέ κάτι παρόμοιο. Στην συνέχεια και την στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περνάει δύσκολες ώρες με τα νομοσχέδια που φέρνει στην βουλή με τους αντάρτες βουλευτές του όπου απειλούν να καταψηφίσουν και ίσως να πέσει και η κυβέρνηση έχουμε το χτύπημα στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ με θύμα τον αθώο υπασπιστή του υπουργού και πάλι ως δια μαγείας οι αντίθετες φωνές σταματούν και τα νομοσχέδια υπερψηφίζονται.

Τέλος έχουμε την δολοφονία του Σωκράτη Γκίολια, εδώ και καιρό τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ίδιος ο ΓΑΠ έχουν δείξει την δυσαρέσκεια τους απέναντι στα BLOGS και περισσότερο σε αυτά που αντιπολιτεύονται ή αποκαλύπτουν την εθνοπροδοσία και την απάτη της κυβέρνησης. Μετά από μία ανεπιτυχή προσπάθεια φίμωσης τους λόγο ευρωπαϊκής νομοθεσίας ήρθε η ώρα προφανώς του γνωστού και αλάνθαστου τρόπου ώστε να πάψουν οι όποιες φωνές που δεν αρέσουν στην κυβέρνηση, ο τρόπος ο ίδιος κάθε φορά αναλαμβάνει δράση η τρομοκρατία. Θύμα ένας δημοσιογράφος, έκτος συστήματος και έκτος της λίστας που και οι ίδιοι οι τρομοκράτες είχαν δώσει στην δημοσιότητα. Ο Ιδρυτής του μεγαλύτερου BLOG στην Ελλάδα με πολλές αποκαλύψεις για διάφορα θέματα και με καυτά σχόλια κατά υπουργών, βουλευτών και κυβέρνησης.

Δηλαδή βλέπουμε για ακόμη μία φορά μία τρομοκρατική οργάνωση να γίνεται δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ που πάλι και όλος τυχαίος είναι στην εξουσία και έχει τεράστια προβλήματα τόσο στο εσωτερικό του όσο και με την κοινωνία.

Έχουμε δηλαδή τρομοκράτες που είναι ενάντια στο σύστημα και στην διαφθορά (όπως το ΠΑΣΟΚ), οι στόχοι του είναι άσχετοι με το σύστημα αλλά θα λέγαμε κιόλας ότι ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο και πολεμούσαν και αυτοί το σύστημα και την διαφθορά και τέλος για ακόμη μία φορά το όφελος το έχει μόνο το ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά δεν είμαστε υπέρ οποιασδήποτε μορφής βίας και καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες αλλά τόσες συμπτώσεις κάθε φορά με όφελος πάντα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα μήπως παύουν να είναι συμπτώσεις;

Καλό ταξίδι Σωκράτη και να είσαι σίγουρος ότι τα Blogs θα πουν κάποια στιγμή στα παιδιά σου ότι ο πατέρας τους έφυγε ηρωικά μαχόμενος κατά του συστήματος και ενημερώνοντας τον κόσμο σωστά για την διαφθορά από τα πυρά των άλλων μαχητών κατά του συστήματος και της διαφθοράς.

Στην Ελλάδα του 2010 και εδώ και 35 χρόνια έχει ξεσπάσει ένας εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα σε μαχητές κατά του συστήματος και το ίδιο το σύστημα ζει και βασιλεύει ενώ οι πολέμιοι του σφάζονται μεταξύ τους. Αυτή είναι παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία ………

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου