Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τις εκλογές κέρδισε ο Ραγιαδισμός του νέο Έλληνα........

Σε αυτές τις εκλογές κέρδισε μόνο η βλακεία, η μιζέρια και ο συμβιβασμός του Έλληνα. 
Χωρίς να μπορεί να πάρει μία σοβαρή απόφαση για το μέλλον του. Χωρίς να θέλει να αποφασίσει τι πορεία να ακολουθήσει.






Να βγει και να πει ουστ ρε όλοι εγώ ψηφίζω σαν Έλληνας έξω τα μνημόνια έξω όλοι και δίνω τεράστιο ποσοστό και δύναμη στο χ αρχηγό να το κάνει.
Ή  να πει όχι θέλω τον άλλο δρόμο της Ευρώπης με θυσίες από τον δύσκολο δρόμο και πάλι δίνω δύναμη σε αυτόν τον αρχηγό να το κάνει.
Αναποφάσιστος, μόνο να έχει απλά να βρίζει για το θεαθήναι χωρίς όμως να παίρνει αποφάσεις. Περιμένοντας πάλι μήπως βρεθεί κάποιος ξένος να του δώσει τα όπλα για να πάρει μία απόφαση και να κουνηθεί.
Όπως έγινε την τελευταία φορά που του πήρε βέβαια 400 χρόνια υπό σκλαβιά μέχρι να τον ξεσηκώσουν οι ξένοι. Αυτοί είμαστε σαν λαός και το ξέρουν καλά και οι δανειστές μας και όσοι μας ορίζουν τις ζωές μας.
Ξέρουν καλά πως ότι και να μας κάνουν θα είμαστε πάντα αναποφάσιστοι , θα απέχουμε μια ζωή για να μην πάρουμε μία ευθύνη της πράξης μας με αποτέλεσμα ούτε η μία αλλά ούτε και η αλλη πολιτική να μπορεί να κάνει και να εφαρμόσει αυτά που λέει ή θέλει.
Εγκλωβισμένοι από τους ίδιους μας τους εαυτούς, φοβούμενοι να κάνουμε και την παρά μικρή κίνηση που θα πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες και κόστος. Μόνο θεατές απλά να βρίζουμε στα καφενεία και στο ίντερνετ και μετά σπίτι στον καναπέ να δούμε τις αδερφές Καρντάσιανς, και κάνενα Τούρκικο.........
Σε ένα τέτοιο λαό δεν αξίζει να σωθεί.
Αν είμαστε λαός αγωνιστών όπως λέτε πολλοί πρέπει να το αποδείξουμε.
Αν θέλουμε μνημόνιο να βγάλουμε αυτούς που το στηρίζουν με 70% για να κάνουν αυτό που πρέπει έχοντας την δύναμη μιας σαφούς θέλησης του λαού από την ψήφο του, αν θέλουμε αντιμνημόνιο τότε να βγάλουμε επίσης αυτούς που πρέπει με 70& για να κάνουν αυτοί από που πρέπει σύμφωνα με τις προσταγές και την θέληση του λαού.
Και όλοι εμείς φυσικά να πάρουμε και την ευθύνη της επιλογής και να είμαστε και έτοιμοι σαν γενναίοι να δεχτούμε και τις όποιες συνέπειες από την μια η την άλλη απόφαση.
Μονά ζυγά δικά μας και την ουρά μας απ' έξω δεν γίνεται........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου