Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

27-1-13-cf84cf81cebfcebccebfcebacf81ceb1cf84ceb9ceb1Δείμος, γιος του θεού Άρη, ήταν κατά τη μυθολογία η ενσάρκωση του πολέμου που μαζί με τον αδερφό του Φόβο «ολοκλήρωναν» την καταστροφή. Βέβαια για να κατανοήσουμε την διαφορά των λέξεων «Δημο-κρατία» (όπου Δήμος ίσον λαός) και «Δειμο-κρατίας» (όπου Δείμος ίσον πόλεμος) θα χρειαστούμε να ανατρέξουμε στις ρίζες της γλώσσας μας, η οποία (Ελληνική γλώσσα) διδάσκεται και είναι άξια σεβασμού παγκοσμίως πλην της Ελλάδας όπου εξευτελιστικές καρικατούρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, την αποκαλούν «νεκρή»! Ακριβώς αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται όταν κάποιος για να ολοκληρώσει το «έργο» του από την φοβία της ανωτερότητας του αντιπάλου, προσπαθεί να τον μειώσει (τον αντίπαλο). Και κάπως έτσι, βρεθήκαμε να βιώνουμε όλα αυτά τα γεγονότα καθημερινώς και το χειρότερο, να τα δεχόμαστε χωρίς αντίδραση.



Και να βιώνουμε ταυτόχρονα και τον «φασισμό» ο οποίος σαν ταμπέλα είναι υπέροχος, τον ακούμε συχνά αλλά τον κατανοούμε με επιχειρήματα; Σχεδόν ποτέ. Και μετά μπερδευόμαστε. Μας μπερδεύει πρώτα απ όλα η ενδυμασία. Διότι «φασιστικά» η κοινωνία μας αποκαλεί τα μαύρα μπλουζάκια, κάποιους χαιρετισμούς κτλ. Αν και όλοι μας γνωρίζουμε ότι και τα κοστούμια με τις γραβάτες μπορούν να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Με κοστούμια βρέθηκε η χώρα μας να ξεπουλιέται και να χαρίζεται αλλά και να μετράει μνημόνια και κάποιες χιλιάδες αυτοκτονίες συνανθρώπων μας και όλοι για τον ίδιο ακριβώς λόγο – την φτιαχτή οικονομική κρίση. Βέβαια η δολοφονία απ όπου και να εκδηλώνεται δεν παύει να είναι δολοφονία και θα πρέπει ο ένοχος ή οι ένοχοι να τιμωρηθούν. Στην αντίθετη περίπτωση όπου έχουν ήδη δολοφονηθεί 3.000 από αυτοκτονίες αυτό μας λένε δεν μετράει! Διότι οι υπόλοιποι από εμάς ζουν για να «πεθάνουν» από γενόσημα ή από έλλειψη νοσοκομείων κτλ, εκτός και αν μεταναστεύσουν για να μπορέσουν άλλες χώρες να προοδεύσουν οι οποίες χώρες χρωστάνε και αυτές περισσότερα από εμάς αλλά και αυτό δεν το θεωρούν σοβαρό οι «κοστουμαρισμένοι».

Από την άλλη φοβόμαστε μην έρθει και πάλι στην Ελλάδα ο Χίτλερ. Ότι έχει όλη η εν ζωή «παρέα» του, αυτό δεν μας περνάει από το μυαλό. Ούτε σκεφτόμαστε ότι με το Αγγλικό δίκαιο θα πάρουν αργότερα οι δανειστές τις περιουσίες μας. «όποιος δεν έχει τα χρήματα για να εισαχθεί στο νοσοκομείο, το ποσό θα πηγαίνει στην εφορία», δήλωσε 24/9 στο κεντρικό δελτίο του σταρ ο υπουργός Υγείας Ά. Γεωργιάδης (σωστά επέμενε και ο Χατζηνικολάου με τις ερωτήσεις του αλλά άκρη τελικά δεν έβγαλε). Αλλά αυτό δεν είναι φασιστικό, αγαπητέ αναγνώστη διότι «εκτελείται» η εντολή με ….. κοστούμι!!!! Και μην ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε όλοι κλέφτες και καλά μας κάνουν. Διότι όσοι ήταν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα τόσες δεκαετίες είναι όλοι τίμιοι και γι αυτό κανείς δεν τους έβαλε φυλακή. Μάλιστα άλλαξαν και το νόμο «περί μη ευθύνης υπουργών» όχι για να καλύψουν απατεωνιές απλά επειδή είναι καλοί και τίμιοι πολιτικοί και θέλουν το καλό μας. Εξάλλου οι νόμοι που έχουμε πάντα εφαρμόζονται και ποτέ δεν γίνονται αδικίες. Δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές λοιπόν. Είναι άλλοι ρατσιστές όπως πχ στον Καναδά και την Αυστραλία που δεν δέχονται κανέναν χωρίς επίσημο έγγραφο; Που έχουν σωστό σύστημα σε όλα τα επίπεδα; Λεπτομέρειες είναι αυτές Ελληνάκο.

Όποιος έχει απορίες τώρα για το πώς «ανυψώθηκαν» τα άκρα, ας κοιτάξει αντικειμενικά την πολιτική των τελευταίων ετών. Τώρα όμως, πριν γίνουμε το απολίθωμα που θα μελετούν οι επόμενες γενιές ως μια αμυδρή φυλή που κάποτε γενναία έγραφε ιστορία αλλά μετά την κατάπιε η αδράνεια της!

δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Αργολική Ανάπτυξη” (Ελλάδα) στις 26/9/2013 Αρ. Φ. 676

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου