Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τα πρόβατα επαναστάτησαν, δεν περιμένουν την σφαγή αυτοκτονούν μόνα τους διά της ΚΑΛΠΗΣ………..



Παρά το γεγονός ότι είχαμε ανακοινώσει πως δεν θα ασχοληθούμε με αυτές τις εκλογές δεν μπορούμε να μην ανακοινώσουμε και να μην ενημερώσουμε όπως κάνουμε πάντα τόσο για αυτά που παίζονται στις πλάτες του λαού, όπως φυσικά και για την επόμενη μέρα όπως γνωρίζοντας ότι και αυτή την φορά πολλοί θα βγουν να μας πουν όσα λένε συνήθως για αυτά που γράφουμε και μετά εξαφανίζονται όταν αντιλαμβάνονται ότι  όσα γράφουμε βγαίνουν αλλά και ότι είχαμε δίκιο.



Έτσι όπως γράψαμε και στο τίτλο οι Έλληνες αποφάσισαν αντί να περιμένουν την σφαγή τους να κάνουν ένα δώρο στο σύστημα και να αυτοκτονήσουν μόνοι τους. Και μάλιστα μέσα από την κάλπη. Έτσι οι πάντα σωστά κινούμενες δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας έχοντας διαβάσει σωστά τον Έλληνα σε ένα βαθμό και έχοντας τον κατευθύνει ανάλο

γα σαν σωστό πρόβατο σε μεγαλύτερο βαθμό απλά του δίνουν το όπλο να αυτοκτονήσει

μόνος  του και να μην κάνουν και τον κόπο να κουραστούν να μας σφάξουν. Εμείς το πήραμε και πάμε να το χρησιμοποιήσουμε…….


Ποιο είναι αυτό το όπλο;  Μα φυσικά το αποτέλεσμα της κάλπης. Γιατί όπως αυτό θα διαμορφωθεί μέχρι και το δέκατο του ποσοστού κάθε κόμματος όπως έχει σχεδιαστεί μόνο κακό θα κάνει και καταστροφή θα φέρει. Μία καταστροφή που ως γνωστό δεν πρέπει να την χρεωθεί κανένα πολιτικό κόμμα και καμία πολιτική δύναμη. Έτσι το εύκολο είναι τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι να τα χρεωθεί ο ίδιος ο λαός σαν απόφαση δική του που επέλεξε μέσα από την κάλπη.


Βλέπουμε χιλιάδες πρόβατα που λένε να τιμωρήσουμε τα κόμματα, να μην υπάρχει ούτε αυτοδυναμία κανενός, ούτε συγκυβέρνηση (άσχετα αν είναι σωστό θεωρητικά η όχι) και να μπουν όλοι στην βουλή κλπ. Μάλιστα, ΚΑΙ ; Πώς θα κυβερνηθεί μετά  αν γίνουν όλα αυτά η χώρα ; Και από ποιόν ; Τι θα συμβεί την επόμενη μέρα γνωρίζουν όσοι τα λένε αυτά;


Έχουν στρέψει τον κόσμο σκόπιμα να μιλάνε για μνημονιακά και αντιμνημονιακά κόμματα έχοντας πείσει τα πρόβατα ότι για την οικονομική (τεχνητή) κρίση φταίει το μνημόνιο η το κάθε μνημόνιο. Μήπως και η Ιρλανδία το ίδιο μνημόνιο δεν υπέγραψε ; Γιατί δεν μείωσε ούτε μισθούς ούτε συντάξεις τότε ; Γιατί ακόμα και σήμερα ο Ιρλανδός παίρνει τον δεύτερο ψηλότερο κατώτατο μισθό στην Ευρωζώνη αν φταίει το μνημόνιο ; Γιατί πολύ απλά τα μνημόνια δεν μιλάνε για μέτρα μιλάνε μόνο για νούμερα και στόχους  που πρέπει να επιτευχθούν σε κάθε χώρα πάνω σε κάποιους τομείς. Τον τρόπο που η κάθε χώρα θα πετύχει αυτούς τους στόχους τον επιλέγει η κάθε κυβέρνηση και στην δική μας περίπτωση ήταν 100% επιλογές ΠΑΣΟΚ. Τα μνημόνια όταν λένε να γίνουν δημοσιονομικές αλλαγές και περικοπή δαπανών δεν μιλούν να κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Γιατί δαπάνη δεν είναι  το ύψος του μισθού ή της σύνταξης αλλά το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην υπηρεσία για παράδειγμα ή το επίδομα φαξ. Και μην βιαστείτε μερικοί να μας πείτε ότι είμαστε υπέρ του μνημονίου και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες γιατί όσοι μας διαβάζουν ξέρουν καλά τι είμαστε και τι όχι.


Και πάνω σε αυτά άρχισαν και οι γεννήσεις κόμματα, αρχηγοί, συνεργασίες και η κουτσή Μαρία και ο κάθε κουλός κατεβαίνει με κάποιο κόμμα και όσοι πιστοί προσέλθετε βάλτε όλοι να γίνει στούκι…….


Αλήθεια τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό;  Πόσοι μπορούν να το φανταστούν η να το προβλέψουν; Γιατί να γνωρίζουν δεν το συζητάμε είναι βαθιά νυχτωμένοι οι περισσότεροι…….

Βλέπουμε ξαφνικά διάφορα φρούτα της πολιτικής να φεύγουν και να κάνουν κόμματα και τα πρόβατα από πίσω να τρέχουν επειδή τους αρέσουν οι σαχλαμάρες που λένε γιατί χαϊδεύουν αυτιά χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να κάνει μια απλή σκέψη. ΟΚ, καλά αυτά που λένε αλλά μετά ; πως ;


Πάρτε παράδειγμα τον Καμμένο, αρέσουν στον κόσμο οι βλακείες που λέει όπως για παράδειγμα αυτά που είπε περί κατασχέσεων των πλοίων με Ελληνική σημαία ; Αλήθεια τώρα, είναι δυνατόν κάποιος που υπήρξε υφυπουργός ναυτιλίας να μην γνωρίζει ότι η ναυτιλία δουλεύει με το Αγγλικό δίκαιο έτσι και αλλιώς 200 χρόνια τώρα ; Είναι δυνατόν αυτό ο άνθρωπος να λέει ότι επειδή χρωστάει η χώρα θα κατασχεθούν ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως είναι τα πλοία επειδή έχουν Ελληνική σημαία ; Τι είναι δημόσιο κτήριο η οικόπεδο να το κατασχέσουν ; Αν δεν γνωρίζει λοιπόν ούτε την ναυτιλία αλλά γενικά ούτε τους κανόνες τις αγοράς και τις συμβάσεις και ας υπήρξε και αρμόδιος υπουργός ένας τέτοιος άνθρωπος που βγαίνει και λέει αυτές τις σαχλαμάρες και τρομοκρατεί τον κόσμο που είναι φυσικό να μην γνωρίζει είναι το λιγότερο βλάκας ή εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς για να το κάνει. Και στις δύο περιπτώσει πάντως είναι επικίνδυνος ……..


Αλλά και ο Καρατζαφέρης αν δεν κάνουμε λάθος σε παλιότερες περιόδους έτσι ωραία δεν τα έλεγε ; Κάτι τέτοιες σαχλαμάρες δεν έλεγε και αυτός και χειροκροτούσαν από κάτω τα πρόβατα ; Για ένα φεγγάρι πατριώτης δεν ήταν και αυτός ; Η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς και ο Έλληνας όχι απλά δεν έχει καταλάβει τίποτα από όλα όσα έχουν γίνει αλλά και έχει ξεχάσει και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ακόμα.


Το 2003 γεννήθηκε ο Καρατζαφέρης για παίξει ένα συγκεκριμένο ρόλο να στηρίξει συγκεκριμένα πράγματα και να πολεμήσει συγκεκριμένες δυνάμεις. Κλήθηκε να αναλάβει ρόλο σε ένα σχέδιο που γνώριζε καλά ότι ερχόταν και το γνώριζε γιατί ο ίδιος τα είχε πει στην εκπομπή του το 2000 όταν ακόμα ήταν στην ΝΔ και όπως τα είπε έγιναν. Αντί όμως ο τότε πατριώτης Γιώργος που γνώριζε να βοηθήσει να μην συμβούν και να μην υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο έπραξε το αντίθετο και συνέβαλε τα μέγιστα στο να εφαρμοστεί κατά γράμμα. Έτσι με κορώνες έβγαινε και αυτός τότε όπως κάποιοι άλλοι σήμερα.


Όμως μετά από κάποια χρόνια και επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό άσχετα αν όταν το μαθαίνουν οι πολλοί είναι αργά, ο Καρατζαφέρης τελείωσε, ο ρόλος που του είχαν αναθέσει τελείωσε, ξέφτισε, ξεθώριασε και ήρθε η ώρα της αντικατάστασης. Έτσι γεννήθηκε ο Καμμένος να παίξει τον ανάλογο ρόλο από εδώ και πέρα και αυτό θα το δείτε φίλοι μου δυστυχώς πολύ σύντομα. Σε αυτές τις εκλογές ο Γιωργάρας είναι μόνος τους και οι δυνάμεις που τον στήριζαν τόσα χρόνια πια δεν είναι δίπλα του άρα κατά 80% δεν θα μπει και στην βουλή. Κάπου θα πρέπει να πάει όμως έτσι δεν είναι ; Κάτω από πια ομπρέλα θα πάει λοιπόν και με ποιος θα συνεργαστεί μετά ; Για να δούμε αν θα το βρείτε.


Τώρα τα λεφτά πέφτουν στον Πάνο, αυτός πήρε τον ρόλο του Γιώργου. Αλήθεια Πάνο με τι λεφτά έχεις κάνει νωρίτερα από όλα τα κόμματα γραφεία στα κεντρικότερα σημεία όλων των πόλεων της Ελλάδας με δικά σου ;


Φυσικά η κάθε συνταγή που εφαρμόζουν πρέπει να έχει και κάποιες  αλλαγές ανάλογα τις συνθήκες και τους στόχους. Με τον Καρατζαφέρη ο στόχος ήταν μόνο η ΝΔ και ο Καραμανλής γιατί έπρεπε να έρθει ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ  να υλοποιήσει τις συμφωνίες και να εκτελέσει εντολές που η ΝΔ αρνήθηκε ή και κοντράρισε.


Σήμερα ο στόχος δεν είναι ίδιος γιατί και τα δεδομένα δεν είναι ίδια. Σήμερα ο στόχος είναι και τα δύο κόμματα γιατί πλέων θέλουν μπάχαλο ακυβερνησία ώστε να χρεωθεί ό λαός όλα όσα θα γίνουν και να παρουσιαστούν σαν επιλογή του για να μην μπορεί κανείς να πεί κουβέντα ή να κατηγορήσει κάποιον από τους πραγματικά υπεύθυνους. Έτσι σε αυτήν την συνταγή πήραν και έναν από το ΠΑΣΟΚ (Δημαρά) τον έβαλαν δίπλα στον Καμμένο να παίξουν μαζί το παιχνίδι γιατί και με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβούσε και από κάτω χειροκροτούν ………


Αλήθεια ο Καμμένος με τον Δημαρά τι κοινό έχουν πέρα από το αντιμνημονιακό πυροτέχνημα ; Η Ελλάδα μόνο αυτό το πρόβλημα έχει ; ¨Όλα τα άλλα είναι λυμένα ; Για τους λαθρομετανάστες που οι απόψεις των δύο αντρών είναι διαμέτρου αντίθετες τι γίνεται ;  Εκεί δεν έχουν πρόβλημα και συνεργάστηκαν ή μήπως δεν υπάρχει θέμα να το αγγίξουν αυτό και απλά περιμένουν εντολές ;

Βάλανε και κάτι Κουβέληδες να κόψουν και αυτοί και κάποιους άλλους έτσι για τα μάτια του κόσμου  για να φανεί ότι το πολιτικό σύστημα διαλύεται. Αυτές οι πρακτικές φυσικά έχουν ένα σκοπό. Όλοι αυτοί να μαζευτούν μετά κάτω από ένα πρόσωπο και να απορροφηθούν από ένα κόμμα που θα βρεθεί σε τροχιά εξουσία άμεσα και γρήγορα με ψηλά ποσοστά. Δεν θα σας πούμε φυσικά ποιος είναι το κόμμα αυτό, ούτε το πρόσωπο, έξυπνοι είστε αν σκεφτείτε λίγο θα το βρείτε εύκολα. Δεν μένουν άλλωστε και πολλά άτομα έξω από το κάδρο, που προβάλλουν τα ΜΜΕ πολύ, που κάνουν συνεχώς επαφές και συναντήσεις με ξένους ηγέτες και αρχηγούς, παράγοντες και αξιωματούχους και μάλιστα χωρίς καμία αρμοδιότητα και χωρίς  να είναι αρχηγοί κοινοβουλευτικού κόμματος………….


Για να γίνεται δεκτό πάντως και να συνομιλεί με τους ξένους προφανώς γνωρίζουν και αυτοί τον ρόλο του και σε τι θέση θα βρεθεί αύριο……


Φυσικά δεν περιμένουμε για ακόμα μία φορά αρκετούς αν όχι τους περισσότερους που διαβάζουν όλα τα ανωτέρω να τα δεχτούν ή να κάτσουν να τα επεξεργαστούν, είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Έλληνας δεν κουράζει το μυαλό του για τέτοια θέματα. Δεν τον απασχολεί, του αρκεί μόνο να φωνάζει, να έχει πάντα κάποιον απέναντι να μπορεί να βρίζει και να ρίχνει όλες τι ευθύνες ακόμα και τις δικές του και μέχρι εκεί. Μετά πάλι θα λένε πέσαμε θύματα, μας κορόιδεψε ο τάδε ή ο δείνα δεν ξέραμε και όλα όσα λέτε κάθε φορά εδώ και 35 χρόνια.


Αυτήν την φορά όμως δικαιολογία δεν υπάρχει να το ξέρετε……….


Έτσι κλείνουμε αυτό το άρθρο, σας ενημερώσαμε αρκετά νωρίς για ένα μικρό κομμάτι του παρασκηνίου και κάποιων σχεδίων, θέσαμε και προβληματισμούς για όσους δεν βαριούνται και θέλουν να προβληματιστούν για την χώρα τους και ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει και η ευθύνη δική του.


Εμείς όπως σας έχουμε υποσχεθεί θα τα πούμε το Σάββατο το βράδυ με την ανακοίνωση το τι θα βγάλουν οι κάλπες την επόμενη μέρα και τι θα συνεπάγεται το αποτέλεσμα τους, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά τις εκλογές όσο θα συμβαίνουν και θα ζούμε γεγονότα .


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ……….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου