Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πάντα......



Μία αναδρομή για να δούμε με ντοκουμέντα γιατι φτάσαμε εδώ σήμερα και ποιά συμφέροντα μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση θα είναι χρήσιμη για να καταλάβουν πολλοί και τι ρόλο παίζουν και τί θέλουν οι αλλοδαποί πρωθυπουργοί μας απο εμας και την χώρα μας.
'' Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran



η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).

Το άρθρο βρίσκεται εδώ . http://www.nationalreview.com/articles/220286/strategic-vision-or-strategic-mess/zeyno-baran

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)



Ο κύριος που βλέπετε παραπάνω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza.

Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ. Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: "μην προχωράς με τον αγωγό" Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:



ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno)!



Στις 23 Αυγούστου 2007

ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς (εδώ) http://news.in.gr/greece/article/?aid=826163

Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ..για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).

Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end, την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή, παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza!!!!



ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ )

...ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.



'' Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, περίπου στις 9 μμ, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα & Μεσολογγίου, ο νεαρός Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό ειδικού φρουρού της ελληνικής αστυνομίας, έπειτα από λεκτικό διαξιφισμό των δύο ένστολων που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων με την παρέα του νεαρού ''

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ?? ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ??

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΉΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ??

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET:

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Αλεξης Γρηγοροπουλος, Αναρχικος ή Απατη των Τρομοκρατων του Indymedia?

http://arena-gr.blogspot.com/2009/12/indymedia.html

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ???

ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ !!!!!

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ...



ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΠΑΓΑΝ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ DEMO ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΑΛΤΟΠΑΙΔΙ



ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 'Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ. ( ΣΧΟΛΙΟ 15/6/2011 ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΗΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ )

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΎΓΙΣΕ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ:

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ !!

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ 10 Apr 2010 ( Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ )

ΔEITE ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ.. http://www.youtube.com/watch?v=2KMxMiXllik&feature=related

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ !!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 8 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2010 Ουγγαρία: «Από Το ΟΧΙ στο ΔΝΤ, στην Οικολογική Καταστροφή.

Τυχαίο Άραγε..;» http://nefelovatis.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

ΔΕΚ 2010: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ( ΒΛΕΠΕ ΣΕΞ-ΣΚΑΝΔΑΛΑ) ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ !! ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΡΩΣΙΔΑΚΙΑ !!!!!!!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ

http://www.newscode.gr/analuseis/story/i-filia-mperlouskoni-poutin-tromazei-tis-ipa

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4607139

--- ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΕΣΉΜΑΝΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

12 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:20 π.μ

Eleni Oxia Sami: βάλε κάπου στήν πορεία καί τό "ἀτύχημα" μέ τό falcon ..,. ὅπως καί μέ τό ἐλικόπτερο μέ τόν Πατριάρχη Ἀλεξανδρείας ....

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ !!! Αείμνηστος Πρόεδρος Αργεντινής Νέστωρ Κίρχνερ.Περιέργως πέθανε κι αυτός...ξαφνικά!http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/12/blog-post_1659.html

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ NIGEL FARAGE

http://www.youtube.com/watch?v=V6gYa0Rmo5U&feature=related

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ''ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΝ DOMINIQE STRAUS KAN. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173584459361297&set=a.139729072746836.42580.139278009458609&type=1&theater

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ 15/06/2011 ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ..

Σχέδιο δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», εκπονούμενο από ξένες μυστικές υπηρεσίες, αποκαλύπτει το περιοδικό «Επίκαιρα».

«Άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (No 219/ 5 Φεβρουαρίου 2009)» το οποίο ενημέρωνε την κυβέρνηση Καραμανλή για σχέδιο δολοφονίας του..

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/186592/pos-tha-dolofonousan-ton-kosta-karamanli/


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.........

1 σχόλιο:

  1. ελευθερος σκοπευτης πυροβολησε τον γρηγοροπουλο. ολα τα αλλα ειναι απλα συνομοσιολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή