Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Απειλές κατά Σαμαρά και του ελληνικού λαού


Σήμερα ( 8/7 ) η ¨Καθημερινή¨ , δια χειρός του ανταποκριτή της Αθανάσιου Έλλη από την Ουάσινγκτον , ΑΠΕΙΛΕΙ ( ¨συμβουλευτικά¨ )  τον Αντώνη Σαμαρά ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  γενικότερα με βαθυστόχαστες Ατλαντικές σκέψεις… , από τις οποίες καταγράφουμε την πιο χαρακτηριστική και συμπερασματική !ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ – ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !

“…Εάν ο πρόεδρος της Ν.Δ. πιστεύει ότι αφού κερδίσει τις εκλογές οι Ευρωπαίοι- θα αναγκαστούν να τον αποδεχθούν και θα αγνοήσουν το παρελθόν, -πλανάται….Εάν δεν προβεί σύντομα σε πρωτοβουλίες προσέγγισης -όποιες αυτός κρίνει αναγκαίες- τη στάση του -ίσως πληρώσει η χώρα – στο μέλλον…¨ 


Την υπόλοιπη βαθυστόχαστη ανάλυση μπορεί να την διαβάσετε εδώ :
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_07/07/2011_448343


Flashback
(Επιστροφή στο ¨σενάριο τρόμου του 2007 – 2008 ¨ , ¨όλα στην μάχη¨ για την επιβολή  της  ¨ Full Democracy.¨ του American Dream  με το ¨All-American Team ¨ του Γεωργίου (β΄) Παπανδρέου )  :
Θυμάστε αυτό το  ΠΑΝΟΜΟΙΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ άρθρο του 2007 ;
¨ΒΗΜΑ¨  ΠΑΡΑΚΕΥΗ – 29 / ΙΟΥΝΙΟΥ / 2007 : ¨…ΠΡΟΣΟΧΗ ( !) … Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας είναι μικρή . Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ Μ Α Ν Ι Α Σ – ΔΙΟΤΙ Ο Λ Ο Ι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Π Λ Ε Ο Ν ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ …¨

alt


Τι είχε προηγηθεί και τι ακολούθησε του άρθρου εκείνου :


Στις 14 Μαρτίου 2007 η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν)– Το άρθρο βρίσκεται εδώ :Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη Ζeyno!)


Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ.Μπράιζα (Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών , ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: “μην προχωράς με τον αγωγό”


Το δημοσίευμα ( το οποίο εμφανίστηκε στην ίδια έκδοση , παράλληλα με το παραπάνω ¨προειδοποιητικό κύριο σχόλιο του ΒΗΜΑτος , δεν θυμάμαι εάν τότε το κύριο άρθρο στο καθημερινό Βήμα το έγραφε ο ¨Alexis ¨ , κ. Παπαχελάς ή ο αυτοπροσώπως ο κ. Ψυχάρης …) εδώ :

altΗ απάντηση μπορεί να δοθεί με την συνολική ανασκόπηση  όλου του ¨πάζλ¨ και σε ότι ακολούθησε μέχρι σήμερα .


Στην Πάρνηθα ξημερώματα Παρασκευής 29 Ιουνίου 2007 , τα όμορφα δάση όμορφα καίγονται…,
Λίγο αργότερα , στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς . Ο Γ. Παπανδρέου ζητά ¨εκλογές ή οικουμενική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης…¨ και σύμπασα η βαθυστόχαστη ¨Αριστερά¨ όλων των ιδεολογικών ρευμάτων διαπιστώνει την ¨ανικανότητα της κυβέρνησης Καραμανλή , που δεν ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις, δεν έχει αρκετά πυροσβεστικά ¨. Και ειρωνεύονται όλοι οι ¨αντιπολιτευόμενοι¨ την ¨συνομωσιολογία ¨ που παραβλέπει ¨τις δομικές αδυναμίες του αστικού κράτους στην λαϊκή διαχείριση των  πραγμάτων…¨ .Το ¨πνεύμα¨ ενός πρώην Μακρονησιώτη ήταν περίπου αυτό : http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=183346


Και στην συνέχεια , το 2008 , μετά από μια επιτυχή παρατεταμένη εξέγερση κρατουμένων ενάντια στις συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές , ( η οποία από απόσταση χρόνου θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν ¨προεόρτιο¨ του Δεκέμβρη, ανεξάρτητα από ορισμένα δίκαια αιτήματα , πάντα υπάρχουν και δίκαια αιτήματα σε αυτές τις καταστάσεις )  ¨ένας τρελός αστυνομικός¨ εκτελεί έναν πιτσιρικά , τον Αλέξη Γρηγορόπουλο που είχε δικαίωμα να ζήσει ,  και ξεκινά ¨αυθόρμητα¨  η ¨Εξέγερση των Αθλίων του Βίκτωρα Ουγκώ ¨( ¨αριστερές λογοτεχνικές περιγραφές¨ ) με μπόλικη συμμετοχή ¨κολασμένων από τον Γ΄ Κόσμο¨ και άλλων ¨όμορων χωρών¨  που τα ¨στέκια τους¨ έβγαζαν ¨αντικειμενικές¨  ανακοινώσεις για ¨εκδίκηση¨ για την χρόνια καταπίεση τους από το Ελληνικό κράτος…


Μια ¨εξέγερση¨ που είχε σχεδόν προαναγγελθεί με δηλώσεις ¨προοδευτικών¨ , μετά τα γεγονότα και τις συγκρούσεις μεταναστών –αστυνομίας στο Παρίσι στις αρχές του 2008 , όπως της κ. Διαμαντοπούλου που έλεγαν ¨ πως δεν μπορεί αυτή η εξέγερση θα έρθει και σε μας¨ . Και ως δια μαγείας ήρθε.


Και είχε –και- πολλά γνήσια χαρακτηριστικά – κυρίως οι πρωινές κινητοποιήσεις της μαθητικής νεολαίας ανέδειξαν πολλά προβλήματα της στην σύγχρονη εποχή. Όπως  την έλλειψη προοπτικής , την ανεργία και τον πνευματικό ευνουχισμό της από το σύστημα γενικότερα.
Άλλοι όμως προσπάθησαν να χειριστούν το ¨σχέδιο¨ και άλλοι προσπάθησαν να προωθήσουν τα αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά σχέδια τους.


Όχι , για επέμβαση του στρατού δεν μίλησαν τότε …, αλλά για πρόσκληση της ¨Ευρωχωροφυλακής ( ¨EUROGENFOR ¨  ειδικό σώμα στα πλαίσια της ¨Ευρώπης των Λαών¨ για την καταστολή –εσωτερικών-κοινωνικών εξεγέρσεων ) από την Β. Ιταλία  (  με Γάλλους , Ισπανούς , Πορτογάλους και Πολωνούς…)  σκέφτηκαν σοβαρά και απείλησαν ΑΠΟ ΤΟΤΕ. Σήμερα είναι ακόμα πιο έτοιμοι για κάτι τέτοιο.


Στην συνέχεια μετά από παρατεταμένες ενέργειες εξάρθρωσης της Ελλάδας και του λαού της ο Κ. Καραμανλής ( ο οποίος δεν είναι καθόλου άμοιρος ευθυνών, τουναντίον μάλιστα)  προκήρυξε -πρόωρες εκλογές- ( που του συνέστησαν και οι ¨Κεντρώοι Εκσυγχρονιστές¨ του κόμματος του , όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Σουφλιάς )  προαναγγέλλοντας ¨δημοσιοοικονομική λιτότητα¨ , ενώ το¨All-American Team ¨  του American Dream  του Γεωργίου (β΄) Παπανδρέου , απάντησε ΚΥΝΙΚΑ , σύμφωνα με το σχέδιο των Λεσχών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και της ¨Σοσιαλιστικής Διεθνούς των ΗΠΑ ¨ , ότι ¨Λεφτά Υπάρχουν¨ …, κερδίζοντας εύκολα τις εκλογές από ένα λαό που δεν έχει εδώ και δεκαετίες πολιτικό κριτήριο , ιδανικά και όραμα , εκτός από το να ψάχνει αυτούς που το υπόσχονται ¨πως λεφτά και κονδύλια υπάρχουν και για την πάρτι του…¨.


Οι Δούλοι κέρδισαν το 2010 τις εκλογές από τους Σκλάβους.
Και ήρθαν οι επίσημες ¨αποκαλύψεις¨  , για αυτό που ο λαός γνώριζε και διαισθανόταν ήδη , μέσα από τις στήλες των ¨Επικαίρων¨ για το τι έγινε μεταξύ 2007 -2009 .
Διαβάσαμε τις αναλύσεις και τις ενέργειες των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για το πως θα εξόντωναν Άγγλοι –Γάλλοι – Ισραηλινοί κ.α  , σύμφωνα με τις αναφορές της , τον Κ. Καραμανλή για να επιταχυνθεί η έλευση της ¨Πολυπολιτισμικής  Democracy ¨ του δικού τους ¨Georg¨


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στα “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”

20/06/2011 –  Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες»
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=22439


Αποκάλυψη 2: Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για αποσταθεροποίηση και Ανατροπή
07/07/2011 – http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=24211&category_id=86
 


Το θέμα είναι, όμως, να μας βοηθούν οι υπηρεσίες και τα διάφορα έντυπα ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και όχι ¨κατόπιν εορτής¨. Τις σκοπιμότητες τους για το timing  οφείλουμε να τις λάβουμε υπόψη. Αυτό δεν θα πει ότι θα ¨παρακάμψουμε¨ και θα προσπεράσουμε τα ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα τα εντάξουμε , όπως και το σημερινό δημοσίευμα της ¨Καθημερινής¨ στην συνολική θεώρηση της σημερινής κατάστασης.


Και δεν θα παραβλέψουμε ότι ο κ. Παπανδρέου , στα πλαίσια της συνάντησης στην Αθήνα  των Σοσιαλ-ληστών το Σάββατο που μας πέρασε είχε καλέσει και τους ¨facebooker¨ της Αιγύπτου και της Τυνησίας που δρομολόγησαν την εξέγερση για την ¨Νέα Μέση Ανατολή¨ με πολύ ¨άμεση δημοκρατία¨. Όλο το παιχνίδι θα πρέπει να το έχουμε υπ΄όψιν μας , όπως αυτό για την ¨κατάργηση των κομμάτων γενικά…¨ , των ¨Κοινοβουλίων γενικά…¨ , για μια ¨Δημοκρατία ¨ με άμεση επικοινωνία και ¨διαβούλευση¨  με τον κάθε Γ. Παπανδρέου με ¨chat¨ , ¨e-mail και ¨no-government- GOVERNMENT¨ και τις ¨μη¨-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ οργανώσεις…


Θα πρέπει να μελετηθεί το ¨πολύ επίσημο¨ Αμερικάνικο Ίδρυμα ¨ FREEDOM HOUSE¨    http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=1  , http://www.freedomhouse.org/images/NiT/NIT2011-cover.jpg   , το οποίο προώθησε και προωθεί τα ¨ειρηνικά δημοκρατικά κινήματα¨ από την Γιουγκοσλαβία ( Otpor ) μέχρι την Ουκρανία – Γεωργία – Λευκορωσία και σήμερα στην Μέση Ανατολή…( στην Ελλάδα ; )


Θα πρέπει να σπουδαστεί η θεωρία του εκτιμώμενου ως  ¨πνευματικού πατέρα¨ όλων αυτών των ¨ειρηνικών κινημάτων ανυπακοής για την άμεση δημοκρατία¨. Του ¨οπαδού του Γκάντι¨  και ιδρυτή του Albert Einstein Institution , καθηγητή των πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Βοστώνης ,  Gene Sharp ( 83 ετών σήμερα, http://files.newsnetz.ch/bildlegende/35642/444439 pic_970x641.jpg ) και τα βιβλία του ,  τα οποία αποτέλεσαν ¨παράδειγμα προς μίμηση ¨  , εκτός των άλλων ,  και για τους ακτιβιστές  στον Αραβικό κόσμο ( ¨The Politics of Nonviolent Action¨, ¨198 Methods of Nonviolent Action¨) , του οποίου τις θεωρίες  ¨ειρηνικής ανατροπής καθεστώτων¨ διαδίδει το γνωστό Αμερικάνικο ¨ Thinktank¨,  ¨International Center on Nonviolent Conflict¨


Για να κατανοηθώ σωστά : Δεν επικεντρώνομε στον άνθρωπο και τις θεωρίες του.  Ο ίδιος σε συνεντεύξεις ισχυρίζεται , παρά τις διάφορες καταγγελίες  Μ.Μ.Ε. του Ιράν και άλλων χωρών, πως παρακολουθεί από την τηλεόραση ¨με έκπληξη τις ενέργειες των θαυμαστών του στον κόσμο¨. ΤΟΝΙΖΩ όμως τον ¨Χειρισμό¨  και την διάδοση των θεωριών του από τα γνωστά ¨Κέντρα¨ για την …¨Άμεση Δημοκρατία¨   και  τις ¨Ειρηνικές Επαναστάσεις¨  με ¨Δούρειους Ίππους ¨,   όπως επίσης και την επιτυχία που είχαν μέχρι τώρα αυτές οι ¨επαναστάσεις¨ .


Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στην συνολική ρύθμιση της ¨Μέσης Ανατολής¨  και το ¨σύστημα της μέχρι τώρα πολιτικής εκπροσώπησης νοσεί¨  ( Κοινοβούλιο ) .


Νοσεί εκτός των άλλων διότι το σύστημα δεν το θέλει πια αυτό σύστημα , δεν το εξυπηρετούν  τα ¨ Κοινοβούλια ¨ και τα ¨Γενικά Σώματα- Σύνολα ¨.
Ο στόχος ήταν πάντα ο ¨κοινωνικός κατακερματισμός¨ ( με ¨ατομικά δικαιώματα¨ και ¨πολυπολιτισμικές κοινωνίες ¨ )  και η δημιουργία ¨υποσυνόλων¨  με τα οποία θα διαπραγματεύεται η κάθε Εξουσία… πιο εύκολα …Οπότε για όχι  και ¨συμμετοχική¨ – ¨άμεση δημοκρατία¨ ( στην ¨Περιφέρεια¨  βέβαια…) ;


Βλέπε σχετικά βιογραφικά για τον Gene Sharp   :
http://en.wikipedia.org/wiki/Gene_Sharp
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Gene_Sharp&printable=yes


Σήμερα Κυνικά και πάλι οι Επικυρίαρχοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης απειλούν , τον  κ. Α. Σαμαρά και τον Ελληνικό Λαό.  Πιστεύοντας , όχι στην βασική μας ιστορία , αλλά στην Φαναριώτική και Νεοφαναριώτικη.


Δεξιοί – Αριστεροί – Κεντρώοι ας ξυπνήσουμε , ας ενωθούμε μέσα σε πνεύμα Ελευθερίας – Ισότητας και Αδελφότητας , για τον Λαό και την Πατρίδα. 


Τίποτα άλλο δεν μας είναι πιο γνώριμο. Καμία φαντασιακή κοινωνία δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει , μπροστά στα σημερινά δεδομένα , σιγουριά και ανθρώπινη αξιοπρέπεια


(Πηγή citypress)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου