Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο νεοέλληνας ο εχθρός και η καταστροφή της Ελλάδας………


Θα ξεκινήσουμε με αυτούς που για ακόμα μία φορά θα τρέξουν να μας βρίσουν για το άρθρο μας αυτό, οι οποίοι όμως κάθε φορά που κάποιο άρθρο μας επιβεβαιώνεται εξαφανίζονται μην έχοντας τίποτα να πουν αλλά μυαλό δεν βάζουν. Οπότε καλό θα είναι πριν βιαστούν να μας βρίσουν επειδή θίχτηκαν που άκουσαν αλήθειες να ρίξουν μία ματιά στο παρελθόν τι έλεγαν σε αντίστοιχα άρθρα και τι έγινε μετά. Στο Ελλαδιστάν όπως σε όλα τα πράγματα από το πιο απλό έως το πιο σοβαρό βασιλεύει η βλακεία, ο ωχ αδερφισμός και από τον καναπέ πάντα ψάχνουμε σε ποιόν να ρίξουμε τις ευθύνες οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι δικές μας, και αυτό για να την πέσουμε για ύπνο με την αίσθηση ότι κάτι είπαμε, κάτι κάναμε.

Μετά την πρώτη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών και ενώ πάμε προς της δεύτερη Κυριακή ακούμε τα ίδια που ακούγαμε και πριν τις εκλογές αλλά μυαλό δεν βάλαμε από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου. Όλοι φωνάζουν χωρίς να έχουν άδικο για τους άχρηστους πολιτικούς (οι χρήσιμοι πολίτες του εγώ να είμαι καλά και οι άλλοι σκατά να φάτε), όλοι βρίζουν ένα σάπιο πολιτικό σύστημα από τον καναπές τους αλλά απέχουν από την καταψήφιση του (η αποχή δεν είναι καταψήφιση είναι σιωπηλή αποδοχή), όλοι έχουν άποψη για αυτά που συμβαίνουν αλλά όταν έρθει και η ώρα να εκφραστούν την κοπανάνε και περιμένουν κάποιον κάπου κάποτε να βάλει τάξη από μόνος του (πως θα εκλεγεί αυτός για να τα κάνει όλα αυτά όταν εμείς απέχουμε είναι αδιάφορο) και πολλά άλλα ακόμα που ένα συμπέρασμα βγάζουν. Ότι ο νέο Έλληνας που καμία σχέση δεν έχει με τους Αρχαίους Έλληνες αλλά και νεότερους που έπεσαν για την χώρα αυτή, απέναντι στις ευθύνες του χορεύει τσιφτετέλι σε Τούρκικους ρυθμούς (και ας τους βρίζει) και χαίρετε.

Έτσι παρατηρούμε ένα φαινόμενο που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί, ενώ από την πρώτη Κυριακή πολλοί προσπάθησαν να στείλουν ένα μήνυμα σε κυβέρνηση αντιπολίτευση και όλα τα κόμματα μέσα από την αποχή, από τις δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων και του όλου συστήματος αυτό φάνηκε ότι δεν πήγε. Φυσικά σαν γνήσιοι νέο Έλληνες επιμένουμε στην ίδια τακτική όχι γιατί αποδείχτηκε ότι είναι η σωστή το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί που να ψάχνουμε τώρα να βρούμε άλλους τρόπους να στείλουμε το μήνυμα μας, μπορεί να μας σηκώσουν και από τον καναπέ, δεν βαριέσαι ίσως πάει το μήνυμα αλλά και να μην πάει δεν κουνιέμαι κάτι θα γίνει από άλλους με κάποιο τρόπο.

Οι περισσότεροι δεν βάζουν ούτε το μυαλό τους να δουλέψει λίγο, ή κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτά που βλέπουν μόνο και μόνο για να μην ξεβολευτούν τώρα που βρήκαν την θέση τους στον καναπέ. Βρίζουν όλη μέρα τα ΜΜΕ και το σύστημα και παράλληλα χάριν του βολέματος κάνουν ότι αυτό τους προτρέψει απλά λέγοντας μία φθηνή δικαιολογία για να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους. Αυτοί όμως είναι οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδας, αυτοί είναι και η καταστροφή της και κανένας πολιτικός, κανένας λαθρομετανάστης, κανένας Τούρκος και Σκοπιανός κανένα κανάλι και καμία Μέρκελ.

Κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν ότι η αποχή μόνο βοήθεια δίνει στο σύστημα που βγάζει πιο εύκολα τα αποτελέσματα που θέλει, κάνουν πώς δεν βλέπουν ότι για να ωθεί το ίδιο το σύστημα τον κόσμο στην αποχή μάλλον κερδισμένο βγαίνει και όχι χαμένο. Μας αρκεί να πούμε την φθηνή καραμέλα που τα ίδια τα ΜΜΕ μας έχουν δώσει ότι εγώ δεν συναινώ και απέχω από το σύστημα γιατί είναι όλοι ίδιοι (με την αποχή θα τους αλλάξεις δηλαδή ;) ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η πράξη έχει δύο ερμηνείες. Ναι μεν δεν συναινείς αλλά και σιωπηρά αποδέχεσαι ή δεν σε απασχολεί. Αυτοί όλοι όμως που απέχουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν να ξέρουν ότι αύριο δεν θα νομιμοποιούνται να πουν κουβέντα για όσα τους συμβούν για όσα γίνουν στην χώρα. Να μην δούμε κανένα από το 40% να διαμαρτύρεται να φωνάζει….. Σιωπή ανάλογα με την στάση τους στις εκλογές, να είμαστε δίκαιοι , όχι μονά ζυγά δικά μας.

Και ας έρθουμε τώρα στην ουσία του πράγματος, πιστοί σε αυτά που έχουμε δηλώσει εδώ και ένα χρόνο και τα κάνουμε πράξη πάντα σας λέμε τι να περιμένουμε στο μέλλον. Όπως έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν το κάνουμε για να μπορούμε μετά να βρίζουμε αυτόν τον εχθρό που λέγετε νεοέλληνας για τις πράξεις και τις ενέργειες του σε βάρος της χώρας τις οποίες έκανε ενώ γνώριζε.

Έτσι μετά την πρώτη επιτυχία του συστήματος, των ΜΜΕ και της νέας τάξης πραγμάτων δηλαδή να στρέψουν τον κόσμο μακριά από τα κοινά και να απέχει ή να αδιαφορεί, έρχονται τώρα να αποτελειώσουν την χώρα κάτω από τα χειροκροτήματα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι παρά την φασαρία και τον χαμό απλά γύρισαν πλευρό για να συνεχίσουν τον ύπνο τους.

Με αποχή περίπου 40% (έστω και πλασματική και όχι πραγματική με αυξητικές τάσεις μιας και είμαστε όχλος και πρόβατα) την ίδια ώρα που δίνουν δικαίωμα ψήφου σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες με εντολές συντεταμένης ψήφου περνάνε στην δεύτερη φάση αποδυνάμωσης της όποιας Ελληνικής ψήφου έχει απομείνει.

Κατασκευάζουν νέα κόμματα από διάφορους χώρους με ένα και μόνο σκοπό, σε πρώτη φάση η διάσπαση της Ελληνικής ψήφου ώστε να μην υπάρχει αυτοδυναμία κανενός κόμματος, στην συνέχεια μέσα από οικουμενικές κυβερνήσεις που στο μεγαλύτερο ποσοστό θα αποτελούνται από ανθέλληνες να διαλύσουν ότι έχει απομείνει στην χώρα αυτή. Σε δεύτερη φάση θα δημιουργήσουν έναν δικό τους φορέα κατά πάσα πιθανότητα μουσουλμανικό ο οποίος θα εμφανιστεί μόλις οι αλλοδαποί με δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό αριθμό τέτοιο ώστε να μπορούν να πάρουν την τύχη της χώρας αυτής στα χέρια τους και να κυβερνήσουν τους Έλληνες. Ώστε να βρεθεί η Ελλάδα κάτω από πραγματικό ζυγό ο οποίος όμως δεν θα έρθει με πόλεμο αλλά τον φέρνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες από μόνοι μας.

Μας θυμίζουν και μερικά συνθήματα τα οποία είχαν οι ήρωες μας στο παρελθόν για να εμψυχώνονται έστω και αν δεν στέκουν έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε και φωνάζοντας τα απλά και μόνο να νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε. Του στυλ ‘’Του Έλληνα ο τράχηλος ……’’ και άλλα διάφορα. Πραγματικά αναζητώντας στο παγκόσμιο χάρτη δεν έχω βρει άλλη χώρα που να έχει αντέξει και να έχει υποστεί τέτοιο ζυγό και τόσο μεγάλο όσο η Ελλάδα και οι Έλληνες. Σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα λοιπόν, όλα αυτά τα συνθήματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά για εσωτερική κατανάλωση. Μας ρίχνουν και το εμείς διώξαμε τους Τούρκους (τώρα γιατί το κάναμε μετά από 400 χρόνια από την στιγμή που είχαμε την δυνατότητα να τους διώξουμε μόνοι μας νωρίτερα είναι άλλη ιστορία) από μόνοι μας, ότι εμείς διώξαμε τους Γερμανούς (που αν δεν ήταν η Ρωσία να πάθουν την συντριβή και αν δεν έμπαινε και η Αμερική στον πόλεμο ακόμα υπό κατοχή θα ήταν όλη η Ευρώπη) και γενικά χαιρόμαστε να λέμε και ας μην είναι αλήθεια ότι εμείς αλλάξαμε το ρούτ της ιστορίας. Φυσικά οι Έλληνες σε όλες τις περιπτώσεις πιο πάνω ήταν ήρωες και πολέμησαν με την ψυχή τους και έχυσαν αίμα για αυτήν την χώρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησαν όλα από αυτούς απλά εντάχθηκαν σε μία αντίσταση που ήδη είχε ξεκινήσει από άλλου και πάλεψαν γενναία και σαν Έλληνες. Σε αντίθεση με τους νέο Έλληνες που το μόνο που χύνουν σήμερα είναι ο καφές τους…….

Το συμπέρασμα είναι ότι τελικά αυτήν την χώρα από τους πολίτες της ποιος θα την σώσει ;

Η αντίσταση και η επανάσταση δεν γίνεται ούτε από τον καναπέ ούτε δια της αποχής από τα κοινά, από την ζωή την ίδια. Γιατί όποιος απέχει από τα κοινά ουσιαστικά απέχει από το μέλλον του, το μέλλον της χώρας του ακόμα και από την ίδια την ζωή. Θα επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά να το χωνέψουν όλοι, αυτοί που μας κυβερνούν 30 χρόνια τώρα και έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση δεν ήρθαν μόνοι τους, δεν κυβερνούν δια της βίας και φυσικά δεν είχαν όφελος μόνο αυτοί. Όπως και αυτοί που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια πάλι δεν θα έρθουν μόνοι τους πάλι δεν θα έρθουν δια της βίας.

Καλώς ή κακώς οι πολίτες της Γαλλίας ξεκίνησαν μία αντίσταση και σηκώθηκαν από τον καναπέ αν και αυτοί που θα έπρεπε να ξεκινήσουν είμαστε εμείς, δεν έχει σημασία έγινε. Τώρα είναι η ευκαιρία να ακολουθήσουμε δείχνοντας και στις άλλες χώρες που έχουν πρόβλημα και έχουν σειρά μετά από εμάς τον δρόμο για αντίσταση ώστε να ενταχθούν και αυτές στις εξεγέρσεις όταν η παγκόσμια διακυβέρνηση τους χτυπήσει την πόρτα. Σιγά σιγά θα νικήσουμε το σύστημα και τους δυνάστες όταν θα είμαστε εκατομμύρια κόσμου σε όλη την Ευρώπη. Όχι 100 άτομα εδώ 200 εκεί για ένα επίδομα η για την πάρτι του το κάθε σωματείο. Τι φοβάστε ; Μην πτωχεύσουμε και χάσετε τον μισθό ; η το βόλεμα μερικοί ; μα έχουμε ήδη πτωχεύσει οικονομικά απλά δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα, αν πτωχεύσουμε όμως και σαν χώρα τότε να είστε σίγουροι ότι θα χάσουμε πολλά περισσότερα από ένα μισθό η μια θέση στο δημόσιο. Όσο υπάρχει η Ελλάδα θα υπάρχουν και θέσεις και μισθοί αν πάψει να υπάρχει και γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα εκεί σίγουρα δεν θα υπάρχει τίποτα.

Εμείς μένει λοιπόν να αποδείξουμε στα παιδία μας και τα εγγόνια μας κατά πόσο είμαστε Έλληνες και φυσικά να μην επιτρέψουμε στην Ιστορία να γράψει ότι ο εχθρός της Ελλάδας ήταν οι ίδιοι οι Έλληνες……..

Έλληνα ξύπνα ξεπουλάς και καταστρέφεις την ίδια σου την χώρα και δεν το παίρνεις χαμπάρι, ξεκόλλα από την νοοτροπία του βολέματος, της ξιπασιάς, της φιγούρας, της αρπαχτής, της μιζέριας , της γκρίνιας και της ψυτομαγκιάς.

Μαγκιά δεν είναι να λες ότι γεννήθηκες Έλληνας, μαγκιά είναι να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι άξιος που γεννήθηκες Έλληνας…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου