Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές……..


Πολλά θα ακούσουμε θα δούμε και το χειρότερο θα νιώσουμε τους επόμενους μήνες και όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διπλές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως έχουμε γράψει σε πολλά άρθρα μας στο παρελθόν όσο αφορά τα σχέδια του ΓΑΠ και των συμμάχων του διαπιστώνουμε ότι φτάνουμε στο τέλος σε ότι έχει να κάνει με την υλοποίηση τους αλλά και στο τέλος του ανεξάρτητου και ελεύθερου κράτους που λεγόταν ΕΛΛΑΣ.

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, η χώρα έχει παραδοθεί στα χέρια των οικονομικών δικτατόρων της γης και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί και όλο το τραπεζικό σύστημα μας με αποτέλεσμα όλη η χώρα να σκύβει και να παρακαλάει μπροστά στα αφεντικά μας για ένα κομμάτι ψωμί. Την ίδια στιγμή και εφ όσον έχουν μπει οι βάσεις ώστε και η γη μας (νησιά, εκτάσεις, ακίνητη περιουσία κλπ) να περάσουν στα χέρια που οι νέοι διοικούντες και αφεντικά μας θα επιλέξουν ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα. Σε παλαιότερα άρθρα μας έχουμε γράψει αναλυτικά για τα σχέδια και τα συμφέροντα αυτά οπότε δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε περισσότερο.

Έτσι η ξενόφερτη και ανθελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την οποία ο Ελληνικός λαός επέλεξε με μεγάλη χαρά σαν να μην είχε παρελθόν σε αυτήν την χώρα αφού πρώτα φρόντισε την μεθοδευμένη εξαθλίωση των Ελλήνων και την αφαίμαξη τους, ώστε η παράδοση της χώρας στα χέρια των αφεντικών να είναι εύκολη υπόθεση πήγε στο δεύτερο στάδιο όπου ήταν η αυτή παράδοση στα χαρτιά.

Τα χαρτιά όμως συνοδεύονται και από την καθεαυτή παράδοση που θα είναι εμφανής τόσο στον λαό αλλά και σε όλο το πολιτικό σύστημα. Έτσι με κάθε τρόπο έπρεπε να διαφυλάξει το έργο της από τυχών εξεγέρσεις του λαού η ανταρσίες μέσα στο κόμμα από βουλευτές που θα κόστιζε την διακυβέρνηση και το έργο θα έμενε ημιτελές.

Η συνταγή για την υπεράσπιση των ανθελληνικών σχεδίων γνωστή και πλήρως επιτυχημένη κατά το παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις. Πρώτα πρέπει να έχουν τα κανάλια με το μέρος τους και φυσικά να προπαγανδίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Φυσικά αυτό δεν ήταν δύσκολο καθώς πάντα αυτά ήταν προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ από την στιγμή που τόσο τα ίδια όσο και οι επιχειρηματίες που είναι από πίσω είναι παιδιά και δημιούργημα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Έτσι σήμερα βλέπουμε να μας παρουσιάζουν γκάλοπ που δείχνουν το κυβερνόν κόμμα να έχει σταθερό προβάδισμα στην προτίμηση του κόσμου και καταλληλότερο για πρωθυπουργό ίσως των πιο χαζό πολιτικό και άσχετο που έχει περάσει ποτέ από την χώρα αυτή. Δηλαδή από την πλευρά των ΜΜΕ πλέων είναι η πρώτη φορά που προπαγανδίζουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ με τέτοιο τρόπο και μάλιστα υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμο σε τέτοιο βαθμό που από μόνο του είναι σκάνδαλο. Δεν έχουν και άδικο όμως γιατί ο κόσμος τους έδωσε το δικαίωμα γιατί ή είναι τόσο χαζός πραγματικά οπότε τσάμπα μιλάμε ή το παίζει χαζός γιατί έχει ξεφτιλιστεί τόσο μπροστά σε ένα βόλεμα η ένα ρουσφέτι που δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο πέρα από το τομάρι του.

Ανάμεσα όμως σε αυτόν τον βολεμένο κόσμο υπάρχουν και πολλοί που είτε αγαπούν την πατρίδα τους είτε σκέφτονται λίγο και το μέλλον των παιδιών τους και παρά το γεγονός ότι αυτοί ανέδειξαν, ανάθρεψαν, συντήρησαν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και πολιτικούς θέλησαν να αντιδράσουν έστω και αργά και στην εφαρμογή των πρώτων μέτρων ακόμα έκαναν την μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ κατά της κυβέρνησης. Η οποία συνοδεύτηκε από την δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων στην τράπεζα για χάρη του εκφοβισμού και μόνο που φυσικά σκιάστηκε από το γεγονός αυτό και με την βοήθεια των ΜΜΕ πέρασε σε δεύτερη μοίρα και σαν να μην είχε γίνει ποτέ. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο κόσμος να φοβηθεί και οι περισσότεροι να κλειστούν στα σπίτια τους σε επόμενες συγκεντρώσεις για να μην ρισκάρουν και την ζωή τους ακόμη.

Το μόνο που έμενε μετά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά και ο εκφοβισμός των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος όπου από τα πρώτα νομοσχέδια κιόλας φάνηκε ότι με 3 η 4 διαγραφές ανταρτών κάθε φορά το ΠΑΣΟΚ δεν θα έβγαζε ούτε το καλοκαίρι στην εξουσία. Ο καλύτερος τρόπος δεν ήταν άλλος από το χτύπημα σε βάρος ποιού άλλου; Φυσικά του ίδιου του υπουργού δημόσιας τάξης (νυν ΠΡΟ.ΠΟ) που τυγχάνει μάλιστα να παρουσιάζεται και ως μίστερ φόρτε ο εξολοθρευτής των τρομοκρατών. Έτσι με την πολύ καλά στημένη προβοκάτσια και με ένα νεκρό (θυσία στον βωμό των συμφερόντων) πέρασε και στους βουλευτές ότι δεν έχουμε πρόβλημα να σας φάμε όπου και είστε όπως και αν είστε. Τα ερωτηματικά φυσικά και εδώ μένουν αναπάντητα. Πόσο εύκολο τελικά είναι σε αυτήν την χώρα να γεννιούνται τρομοκρατικές ομάδες από το πουθενά από την μια μέρα στην άλλη και μάλιστα όταν πολλές φορές είχαμε ακούσει από το στόμα του ίδιου του υπουργού ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα τελείωσε; Καθώς και πώς είναι δυνατό μία τέτοια ομάδα να καταφέρνει τέτοιο χτύπημα να έχει τέτοια τεχνολογία και τεχνογνωσία αν δεν είναι από πίσω μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής η του Ισραήλ;………

Με όλα αυτά και για να επανέρθουμε στον τίτλο μας η κυβέρνηση έχει ελέγξει όλα τα μέτωπα και συνεχίζει το έργο της ανενόχλητη και μάλιστα με μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο όπως δείχνουν τα γκάλοπ.

Μην ξεχνάμε όμως ένα μεγάλο κράς τέστ που έρχεται για την οικονομία μας η οποία έχει τα κακά της χάλια και οι στόχοι της κυβέρνησης όχι απλός δεν έχουν επιτευχθεί αλλά είναι και πολύ χειρότεροι από όσο περίμενε και ο πιο απαισιόδοξος καθώς τα έσοδα πάνε από το κακό στο χειρότερο με τα χιλιάδες λουκέτα στην αγορά. Παρά το γεγονός που η κυβέρνηση έχει παγώσει επιστροφές ΦΠΑ και επιστροφές φόρου σε φυσικά πρόσωπα για να μην φανεί ακόμα χειρότερη η κατάσταση ο Αύγουστος όπου θα γίνει η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας για την δεύτερη δόση του δανείου είναι κοντά. Το πιο πιθανό είναι ότι και μέσα στο καλοκαίρι ακόμα και τον Αύγουστο να παρθούν και νέα μέτρα περισσότερο για τα μάτια των δανειστών μας.

Τέτοια μέτρα όμως σε μία κοινωνία που είναι καζάνι που βράζει έχουν μεγάλο ρίσκο και μπορεί να αποβούν μοιραία για την κυβέρνηση. Έτσι θεωρούμε δεδομένο να περιμένουμε μια νέα προβοκάτσια από πλευράς της κυβέρνησης με πιθανότερη περίοδο το τέλος Ιουλίου που μάλιστα θα είναι εκτός και πολύς κόσμος για διακοπές αν όχι ακόμα και γύρο στις 23 με 24 Ιουλίου που είναι και σημαδιακή περίοδος όσον αφορά την γιορτή της αποκατάστασης της δημοκρατίας.

Σίγουρα μετά και από αυτό όλα θα είναι στα χέρια της κυβέρνησης και όπως και να έχει αυτό που εμείς βλέπουμε είναι διπλές εκλογές τον Νοέμβριο είτε γιατί η δεύτερη δόση δεν θα έχει εγκριθεί οπότε η κυβέρνηση θα πέσει και θα μπούμε σε νέες περιπέτειες ……….. Είτε και αν έχουμε πάρει και αυτήν την δόση μετά κόπων και βασάνων δεν θα τα καταφέρουμε τον Δεκέμβριο όπου πάντα είναι και ο μήνας με τα έξοδα του κράτους αυξημένα κατά πολύ. Η κυβέρνηση λοιπόν και ο ΓΑΠ είτε από ανάγκη είτε για να μην φανεί ότι κατέστρεψε την χώρα θα παραδώσει την εξουσία τον Νοέμβριο σε μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως όλα δείχνουν και μία κυβέρνηση συνασπισμού όπου κατά την άποψη μας με τα υπάρχοντα κόμματα και μιλάμε περισσότερο για αυτά που δεν είναι κόμματα εξουσίας θα γίνει και η μεγαλύτερη ζημία λόγο αδυναμίας να συμφωνήσουν κάπου. Μπορεί εύκολα κανείς να φανταστεί μία κυβέρνηση συνασπισμού με τα κόμματα της ΝΔ, αριστεράς και το ΛΑΟΣ κάτω από τις διαταγές του ΔΝΤ τι έχει να γίνει και τι θα επικρατήσει στην χώρα.

Τότε θα είναι που θα μπουν στην πόλη οι οχτροί ………..

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλά μπάνια και είναι ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι στις άδειες μας είτε πάμε κάπου είτε όχι να σκεφτούμε τις εκλογές που έρχονται τον Νοέμβριο γιατί είναι οι πιο κρίσιμες που έχουν γίνει ποτέ στην χώρα και κρίνετε πραγματικά το μέλλον της. Αυτό το λέμε σε όλους αυτούς που μιλάνε για αποχές για απαξίωση κλπ γιατί μόνο την καταστροφή θα φέρει πιο γρήγορα μια τέτοια στάση και όχι να λυθεί το πρόβλημα μας.

Τέλος και μίας και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πει ότι εκλογές θα έχουμε το φθινόπωρο αλλά εδώ και αρκετούς μήνες θα θέλαμε προτού κάποιοι βγείτε να μας βρίσετε για αυτά που γράφουμε και μάλιστα χωρίς κάποιο επιχείρημα η αντίλογο απλά και μόνο γιατί σας θίξαμε το κόμμα σας να διαβάσετε και παλαιότερα άρθρα μας ώστε να έχετε ίδια άποψη ότι σε ότι έχουμε γράψει έχουμε επαληθευτεί 100% και ποτέ δεν λέμε κάτι τυχαία η από φήμες. Σκοπός μας δεν είναι να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο όπως λέτε μερικοί αλλά να αποκαλύψουμε τα βρόμικα σχέδια κάποιον και να τα επισημάνουμε νωρίς ώστε να προλάβουμε ίσως κάποια πράγματα αν ο κόσμος έχει σωστή ενημέρωση. Μέχρι σήμερα όμως αυτό που βλέπουμε είναι ότι αυτοί που κοιμούνται απλά αλλάζουν πλευρό και αρκούνται σε μία ύβρη χωρίς καν να βάλουν λίγο το μυαλό τους να σκεφτεί μόνο και μόνο για να μην ταραχτούν από τον ύπνο τους. Αν και δεν τον ταράζουν τα άρθρα μας αλλά οι εξελίξεις από μόνες τους. Καλό είναι λοιπόν αντί να βρίζεται γιατί σας ταράξαμε τον ύπνο σας να δείτε κάποια πράγματα σφαιρικά μπας και αλλάξει κάτι γιατί το τέλος μας δεν είναι μακριά. Μιλάμε για το τέλος μας σαν χώρα και σαν έθνος φυσικα………

3 σχόλια:

  1. Ωραία τα γράφεις,αλλά για να γίνουν διπλές εκλογές το Νοέμβριο,λίγο δύσκολο,γιατί στο μνημόνιο έχουν υπογράψει ότι σε περίπτωση πρόωρων βουλευτικών εκλογών ή κοινωνικής εξέγερσης το Δ.Ν.Τ. περνει τα χρήματα που μας έδωσε και φεύγει!Εξελίξεις οπωσδήποτε θα έχουμε από Σεπτέμβρη λόγω του ανοίγματος των ελεύθερων επαγγελμάτων και της υλοποίησης των βαριών φόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόγραμμα της κυβέρνησης σε σχέση με τις επιταγές του μνημονίου έχει μεγάλη απόκληση χωρίς να βάλουμε μέσα ότι μόνο εισπράτει και όλες τις πληρωμές τις έχει μεταφέρει για το τέλος του έτους (επιστροφή ΦΠΑ, πληρωμές απο αγορές σε τρίτους κλπ) Έτσι είναι δεδομένο ότι η Τρόικα δεν θα μας δώσει άλλη δόση όπότε το να πάμε στις εκλογές νωρίτερα είναι το καλύτερο για να συμβεί αυτο με μία οικουμενική η υπηρεσιακή κυβέρνηση και όχι με το ΠΑΣΟΚ. Απο την άλλη ναι το ΔΝΤ κλπ θα απαιτήσουν τα χρήματα πίσω όπως προβλέπει και το μνημόνιο για αυτήν την περίπτωση και επειδή χρήματα να επιστραφούν δεν υπάρχουν θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες που προβλέπει η σύμφωνία του πακέτου οι όποίες ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο απο τις προθέσεις που υπήρχαν εξ αρχής στα θέματα εθνικής κυριαρχίας συνόρων κλπ. Έτσι μέσα απο την συμφωνία θα γίνουν όλα όσα θέλουν οι Αμερικάνοι υπέρ Τούρκων Σκωπιανών κλπ και δέν θα φανεί και σαν προδοσία γιατί θα περνάει μέσα απο την συμφωνία άσχετα αν ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί απο την πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αμερική. Εχουμε πεί σε παλαιότερα άρθρα μας για αυτές τις οργανομένες κινήσεις και τις προθέσεις. Απο την άλλη θα πάμε σε επαναδιαπραγματευση του χρέους με μερικά στρέμματα γής λιγότερα και ο θεός βοηθός. Για αυτο το θέμα και το τι θα γίνει μετά όσο και πώς θα έιναι η επόμενη μέρα στην Ελλάδα θα κάνουμε σχετικό άρθρο μόλις ανακοινώσει τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόγραμμα της κυβέρνησης σε σχέση με τις επιταγές του μνημονίου έχει μεγάλη απόκληση χωρίς να βάλουμε μέσα ότι μόνο εισπράτει και όλες τις πληρωμές τις έχει μεταφέρει για το τέλος του έτους (επιστροφή ΦΠΑ, πληρωμές απο αγορές σε τρίτους κλπ) Έτσι είναι δεδομένο ότι η Τρόικα δεν θα μας δώσει άλλη δόση όπότε το να πάμε στις εκλογές νωρίτερα είναι το καλύτερο για να συμβεί αυτο με μία οικουμενική η υπηρεσιακή κυβέρνηση και όχι με το ΠΑΣΟΚ. Απο την άλλη ναι το ΔΝΤ κλπ θα απαιτήσουν τα χρήματα πίσω όπως προβλέπει και το μνημόνιο για αυτήν την περίπτωση και επειδή χρήματα να επιστραφούν δεν υπάρχουν θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες που προβλέπει η σύμφωνία του πακέτου οι όποίες ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο απο τις προθέσεις που υπήρχαν εξ αρχής στα θέματα εθνικής κυριαρχίας συνόρων κλπ. Έτσι μέσα απο την συμφωνία θα γίνουν όλα όσα θέλουν οι Αμερικάνοι υπέρ Τούρκων Σκωπιανών κλπ και δέν θα φανεί και σαν προδοσία γιατί θα περνάει μέσα απο την συμφωνία άσχετα αν ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί απο την πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αμερική. Εχουμε πεί σε παλαιότερα άρθρα μας για αυτές τις οργανομένες κινήσεις και τις προθέσεις. Απο την άλλη θα πάμε σε επαναδιαπραγματευση του χρέους με μερικά στρέμματα γής λιγότερα και ο θεός βοηθός. Για αυτο το θέμα και το τι θα γίνει μετά όσο και πώς θα έιναι η επόμενη μέρα στην Ελλάδα θα κάνουμε σχετικό άρθρο μόλις ανακοινώσει τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή