Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Να κρατηθείς πάση θυσία μέχρι να ολοκληρώσεις το έργο που έχεις αναλάβει…..


Αυτές είναι οι κουβέντες που φτάνουν σε καθημερινή πλέον βάση στα αυτιά του Γιώργου από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. ‘’ Δεν έχεις τελειώσει το έργο σου και μας χρωστάς Γιώργο, πρέπει να μείνεις στην εξουσία μέχρι να γίνουν αυτά που θέλουμε και να σου πούμε εμείς πότε να φύγεις’’.

Αγαπητοί φίλοι μετά από 2 εβδομάδες απουσίας άρθρου μας και επειδή μας ρωτάτε τι συμβαίνει και αν συμβαίνει κάτι και δεν γράφουμε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα που μας εμποδίζει να ανεβάσουμε άρθρο. Ο σκεπτόμενος δεν κάνει άρθρα ανάλυσης της επικαιρότητας η μεταφοράς ειδήσεων, τα άρθρα μας έχουν τον χαρακτήρα της ενημέρωσης των φίλων μας για όσα θα συμβούν στο μέλλον στην χώρα μας μέσα από μυστικές συμφωνίες και απόρρητες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας. Έτσι με όσα έχουμε πει μέχρι σήμερα για το μέλλον μας και σαν λαός και σαν χώρα είναι αυτά που περιμένουμε να τα δούμε στο άμεσο μέλλον η κάποια από αυτά έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται. Επειδή δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάτι νεότερο ούτε έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά αυτά που σας έχουμε πει μέχρι σήμερα δεν έχουμε ανεβάσει κάποιο άρθρο με νέα δεδομένα.

Ας έρθουμε τώρα στον μεγάλο πονοκέφαλο του Γιώργου που δεν είναι άλλος από το πώς θα κρατηθεί στην εξουσία μέχρι να του πουν οι Αμερικάνοι εντάξει τελειώσαμε μπορείς να φύγεις. Αντιμέτωπος με το κακό ΠΑΣΟΚ των απατεώνων των ανθρώπων που στην χώρα αυτή έκαναν την απάτη θεσμό προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία για χάρη της μητέρας Αμερικής και να φέρει σε πέρας το έργο που του έχουν αναθέσει.

Χωρισμένο το κόμμα σε 3 κομμάτια ο Γιώργος με τον σκληρό πυρήνα των 5 ανθρώπων κυβερνά χωρίς την στήριξη του λαού αλλά και χωρίς την στήριξη του ίδιου του κόμματος του. Το παλιό ΠΑΣΟΚ με την νοοτροπία του 80 είναι αντίθετο στην ακροδεξιά πλέων κυβερνητική γραμμή. Από την άλλη ένα κομμάτι που προσπαθεί να διασωθεί από την καταστροφή στις επόμενες εκλογές και ένα κομμάτι της μίζας την ρεμούλας και της απάτης που προσπαθεί να μην έρθουν στην επιφάνεια τα πεπραγμένα του συνθέτουν το πάζλ που τα κομμάτια του σκόρπισαν και δεν ξανά κολλάνε με τίποτα.

Παγιδευμένος στον λάκκο που έσκαψε για την ΝΔ και έπεσε ό ίδιος μέσα με σύνθημα όλα στο φώς άνοιξε μέτωπα και πληγές όπου κάθε μέρα και ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκετε αναμεμειγμένο σε σκάνδαλα. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου σε μία κυβέρνηση 8 μηνών να σκάνε πάνω της τόσα σκάνδαλα μαζεμένα. Φαίνεται πως η προσπάθεια που έγινε από την αρχή από την πλευρά του ΓΑΠ να τα φορτώσει όλα στην κακιά ΝΔ του γύρισε μπούμερανγκ.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που με την πλήρη στήριξη των ΜΜΕ σε βαθμό που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά και την προσπάθεια που γίνεται να κρατήσουν κρυφά όλα τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ και να αναδείξουν άλλα ακόμα και ψεύτικα κατά της ΝΔ φτάνουν στο φώς τόσες υποθέσεις. Από τον Τσουκάτο με το ένα εκατομμύριο, την Τζάκρη και τις προσλήψεις μέχρι τον Τσοχατζόπουλο που βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση του σκάνε σαν χιονοστιβάδα στο ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και στο σκάνδαλο με το Βατοπέδι που πόνταρε πολλά το ΠΑΣΟΚ σε αυτό καθώς το παρουσίασε σαν σκάνδαλο μόνο της ΝΔ έχασε και εκεί γιατί πάλι στελέχη του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν στην φόρα.

Φυσικά στον σκεπτόμενο έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό ότι το σκάνδαλο αυτό δεν είναι σκάνδαλο της ΝΔ αλλά ένα ακόμη του ΠΑΣΟΚ. Το σκάνδαλο δεν ήταν η ανταλλαγές ακινήτων αλλά η δωρεά την λίμνης στην μονή από υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ έπρεπε να πάρει πίσω την λίμνη με όποιο κόστος γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή. Τώρα αν κάποιοι έφαγαν κάτι από τις ανταλλαγές είναι άλλο θέμα όπως είναι και μικρότερης σημασίας καθώς αν δεν είχε γίνει η δωρεά δεν θα υπήρχε λόγος για ανταλλαγές.

Έτσι με όλα αυτά ο Γιωργάκης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του πάνω στα εθνικά θέματα. Μέχρι στιγμής όλα όσα έχουμε πει βαίνουν βάση σχεδίου και υλοποιούνται σιγά σιγά. Ήδη αρχίσαμε να ακούμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σε εβδομαδιαία βάση πλέων κατά τον γνωστό τρόπο που λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση σε ότι κακό έχει κάνει ότι δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και πρόωρων εκλογών.

Δεν πιστεύουμε ότι μετά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης αυτής και ο τρόπος που λειτούργησε σε ανάλογες υποθέσεις (δηλαδή σπέρνουμε φήμες που στην αρχή τις διαψεύδουμε μέχρι να τελικά να τις υλοποιήσουμε) αφήνει περιθώρια να νομίζει κάποιος ότι αυτό που λέμε εδώ και αρκετούς μήνες ότι η πτώχευση και η δραχμή είναι μονόδρομος.

Από την άλλη ένας λαός τόσο χαζός που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του έχει υιοθετήσει αυτά που σκόπιμα τα ΜΜΕ του λανσάρουν , τα έχει κάνει καραμέλα και νομίζει ότι με αυτό κάτι κάνει. Ακούμε όλους να λένε να πληρώσουν αυτοί που έφαγαν (ενώ τα περισσότερα ο λαός τα έφαγε) να πάνε φυλακή αυτοί που έκλεψαν (δηλαδή μαζί με βουλευτές και η μισή Ελλάδα) και να βγει να μιλήσει ο Καραμανλής. Άντε και έγιναν όλα αυτά από την χρεωκοπία θα γλυτώσουμε; Το Αιγαίο, την Θράκη, την Μακεδονία κλπ θα τα γλυτώσουμε; Όχι φυσικά. Ακόμα και να βγει ο Καραμανλής να μιλήσει (που θα γίνει και αυτό σύντομα) το πολύ πολύ ο λαός να καταλάβει για άλλη μια φορά πόσο βλάκας και κορόιδο είναι. Είναι εύκολο να λέμε μία κουβέντα ειδικά όταν την λένε πρώτα τα ΜΜΕ, τα οποία ξέρουν πολύ καλά γιατί την λένε και πως. Εκ του ασφαλούς ζητάνε απο τον Καραμανλή και τα ΜΜΕ και το ΠΑΣΟΚ γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορεί να βγει να μιλήσει και να πει αυτά που πραγματικά συμβαίνουν και τα εθνοπροδοτικά σχέδια που τον έριξαν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι όποιος αντιστάθηκε η δεν ήταν αρεστός από την Αμερική μετά από λίγο πέθανε από καρκίνο. Χριστόδουλος, Παπαδόπουλος ακόμα και η Νατάσσα από το 2008 που χτυπήθηκε από την νόσο (θυμάστε την περίοδο, Δεκεμβριανά …..προσπάθεια να ρίξουν τον Καραμανλή κλπ). Δεν θα σας πούμε περισσότερα για την μέθοδο αυτή ο νοών νοείτω.

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όλα όσα έχουμε πει ότι πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες γιατί θα έρθουν λόγο της απάθειας και της αφασίας που βρίσκονται οι Έλληνες. Τον Ιούλιο όπου ο έλεγχος θα δείξει ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης έχει αποτύχει πλήρως θα παρθούν και τα νέα μέτρα (ΦΠΑ στο 25%, κατάργηση 13ου και 14ου και στον ιδιωτικό τομέα, νέα μείωση στους μισθούς του δημοσίου, νέα αύξηση φόρων) σαν μία προσπάθεια τελευταία να μείνουν λίγο ακόμα στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Στην συνέχεια τις επόμενες δώσεις δεν θα τις πάρουμε παρά τα μέτρα με τις αγορές κλειστές για δανεισμό, γύρο στο φθινόπωρο θα πάμε σε πτώχευση και επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, θα κινηθεί η διαδικασία από 1/1/2011 να βγούμε από την Ευρωζώνη και να επιστρέψουμε στην δραχμή και η χώρα θα πάει σε εκλογές για να αναλάβει κάποιος ή κάποιοι άλλοι (οικουμενική) να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Αυτή θα είναι και η καλύτερη ευκαιρία λόγο πτώχευσης η Θράκη να ζητήσει ανεξαρτητοποίηση, τα Αιγαίο να δοθεί για να μας μείνει ένα μικρό κομμάτι από αυτό που έχει τον πλούτο να το εκμεταλλευτούμε και οι ψευτομειονότητες σε Ήπειρο και Μακεδονία να αρχίσουν την δράση τους για την αποκοπή και των περιοχών αυτών από την Ελλάδα.

Κατά τα άλλα οι φτωχοί Έλληνες που αγωνιούν για το μέλλον της χώρας και των παιδιών τους και οι γενιά των 500 Ευρώ που δεν βρίσκει δουλειά βούλιαξαν την Μύκονο του Αγίου Πνεύματος……….

2 σχόλια:

  1. Μή σκέφτεσαι πολύ θα το κάψεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν δεν υπάρχει αντίλογος σοβαρός τέτοια γράφεις.... Κακός που διαβάζεις και τα άρθρα μας δεν σε υποχρεώνει κανείς ουτε να τα διαβάζεις ούτε να γράφεις βλακείες σαν σχόλια.... Και μίας και που το μόνο που έχεις να πείς είναι σαχλαμάρες μπορείς να μας απαντήσεις κίολας σε τί απο όσα έχουμε πει δεν έχει βγεί; Αντε γιατι και η βλακεία έχει όρια.... Αλλά με τέτοιο επίπεδο και τόση σοβαρότητα είναι λογικό να έχει φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε. Σου λέμε για άλλη μία φορά αν έχεις επιχειρήματα και αντίλογο πες τον αλλιώς απο το να γράφεις μία σαχλαμάρα απλά να την γράψεις δείχνεις οτι τελικά οι ντενεκέδες που μας κυβερνούν είναι ανάλογοι του λαού τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή