Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Το ΔΝΤ είναι εδώ για να ανακοινώσει την πτώχευση για λογαριασμό του ΓΑΠ…….


Αυτά είναι τα οφέλη του Αμερικάνικου διαβατηρίου και της πλήρους υποταγής στην μαμά Αμερική. Ο ΓΑΠ λαμβάνει τώρα από την μητέρα πατρίδα την βοήθεια του να μην είναι αυτός που θα ανακοινώσει το δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Για λογαριασμό του και μέσα στα πλαίσια των ανθελληνικών σχεδίων έρχεται το ΔΝΤ να το κάνει ώστε με την βοήθεια των πράσινων ΜΜΕ ο μέγας προδότης του έθνους όπως θα τον γράψει η ιστορία να βρει ένα ακόμα άλλοθι για να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Αρχής γενομένης από το λεφτά υπάρχουν και αμέσως μετά τις εκλογές με το ανάλογο μαγείρεμα κάναμε το έλλειμμα 12,5%, μετά την άρνηση του να πάρει το δάνειο των 26 δις ευρώ με επιτόκιο 4,25% όπως του είχε προσφερθεί, στα επίπεδα δηλαδή που άφησε η ΝΔ τα επιτόκια εκείνη την εποχή, λίγες μέρες μετά την εκλογή του σκέφτηκε την λύση του η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και ότι μοιάζει με Τιτανικό. Φυσικά μετά από όλα αυτά και σε συνδυασμό με την δημοσιοποίηση του μαγειρεμένου ελλείμματος ήταν αναπόφευκτο τα επιτόκια να πάνε στον θεό.

Παράλληλα και όπως αποκάλυψε χθες ο Κος Μίχαλος στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, μέσω της ΤτΕ αλλάζει το καθεστώς εκκαθάρισης των χρηματιστηριακών συναλλαγών από το Τ+3 που ήταν μέχρι τότε στο Τ+10 με αποτέλεσμα να δοθεί μία τεράστια ευκαιρία σε εγχώριους και ξένους μεγάλους παίκτες και κερδοσκόπους να ρίξουν την τελευταία μαχαιριά στην χώρα προς όφελος των ανθελληνικών σχεδίων τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό το Τ+3 και το Τ+10 να το εξηγήσουμε λίγο. Είναι ο τρόπος που γίνεται η εκκαθάριση κάθε χρηματιστηριακής πράξης μετά από μία αγορά η πώληση χρεογράφων στο ΧΑΑ. Δηλαδή αν κάποιος αγοράσει σήμερα μια μετοχή κάποιας εταιρίας με το Τ+3 όπου το 3 είναι οι μέρες μέχρι να εκκαθαριστούν οι πράξεις έχει υποχρέωση να καταβάλει με μετρητά την αξία της αγοράς των μετοχών του μέσα σε αυτό το διάστημα. Φυσικά αυτός ο τρόπος των τριών ημερών είναι υπολογισμένος έτσι ώστε να μην μπορούν να γίνουν κερδοσκοπικά παιχνίδια καθώς αν μέσα σε τρεις μέρες δεν έχει καταβληθεί το ποσό ο αγοραστής πρέπει να πουλήσεις τις μετοχές του και το πιο πιθανό είναι αυτό να γίνει με ζημιά μιας και ο χρόνος των 3 ημερών είναι πολύ λίγος. Όταν αυτό όμως το πήγανε στο 10 κάποιος μπορούσε να αγοράσει μετοχές και να πληρώσει η να πουλήσει μετά από 10 μέρες εργάσιμες. Αυτός είναι πολύς χρόνος για σορτάρισμα και να γράψουν μεγάλα κέρδη οι διάφοροι οίκοι που το ξέρουν καλά αυτό το παιχνίδι χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο χθες μετά την αποκάλυψη του Κου Μίχαλου στην εκπομπή του Πρετεντέρη εκτός ότι όλο το πάνελ προσπάθησε να το θάψει μεταφέροντας την κουβέντα αλλού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε άγνοια. Η αποκάλυψη όμως ήταν ότι αυτή η αλλαγή έγινε τους τελευταίους 3 μήνες και ότι χθές μόλις ο διευθυντής της ΤτΕ που υπέγραψε αυτήν την αλλαγή απλά απομακρύνθηκε. Φυσικά εδώ αν όλα αυτά είναι αλήθεια (που είναι) μιλάμε για εσχάτη προδοσία.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την κυβέρνηση να μην γνωρίζει τι κάνει η ΤτΕ σε βάρος της χώρας στην πιο δύσκολη φάση της. Φυσικά και δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό σε καμία περίπτωση. Η κυβέρνηση ήξερε πολύ καλά τι γίνεται και πιστεύουμε κιόλας ότι μετά από εντολή της έγιναν όλα αυτά όπως μετά από εντολή της έγινε και το μαγείρεμα στο έλλειμμα για να διευκολυνθεί στο ανθελληνικό της σχέδιο.

Έτσι με αυτές τις μεθοδεύσεις και αυτήν την σειρά των πραγμάτων αφού πρώτα φρόντισε να ρίξει τις ευθύνες στην ΝΔ που ποτέ δεν καταλάβαμε και το γιατί. Όπως έχουμε ξανά πει άλλωστε 108% ήταν το χρέος το 2000 και 112% το παρέδωσε η ΝΔ, 11,5% ήταν το έλλειμμα το 2004 και 9% (πραγματικό ) το παρέδωσε η ΝΔ, 350 μονάδες βάσης ήταν το σπρέντ το 2000 στις 125 μονάδες βάσης το παρέδωσε η ΝΔ. Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι και αλήθεια να λέει το ΠΑΣΟΚ σήμερα θα είχαμε κυβέρνηση Καραμανλή και τις όποιες αποφάσεις και τα όποια μέτρα αν χρειαζόταν θα τα έπαιρνε αυτή. Οπότε θα λάμβανε και το όποιο κόστος της διακυβέρνησης της. Αλλά ο σκεπτόμενος λέει ξεκάθαρα ότι κανένας λόγος δεν υπήρχε ούτε για αυτά τα μέτρα ούτε η οικονομία ήταν για ΔΝΤ οπότε κόστος η κυβέρνηση Καραμανλή για αυτόν το λόγο τουλάχιστον δεν θα είχε. ¨Όμως δεν θα είχαν και την ευκαιρία οι Αμερικάνοι να περάσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια μέσα από την οικονομία, οπότε έπρεπε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και αυτό θα γινόταν μόνο με την άνοδο του Γιωργάκη.

Κατάφερε όμως με αυτά και παρά τα πραγματικά νούμερα που το διαψεύδουν να ρίξει τις ευθύνες για την οικονομία στην ΝΔ και να αρχίσει μια σειρά μέτρων για την εξαθλίωση των Ελλήνων που του είναι απαραίτητη για να προχωρήσει τα άλλα θέματα όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν. Με αυτές τις μεθοδεύσεις και με άλλοθι τους 7 μήνες διακυβέρνησης και την κακιά ΝΔ σήμερα φέρνει το ΔΝΤ στην χώρα για να συνεχίσει την δουλειά (κατά τις προσταγές της Αμερικής) την οποία ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει γιατί προβλέπεται λιτζάρισμα στο Σύνταγμα. Έχοντας φέρει την οικονομία μας στα επιθυμητά επίπεδα για το ΔΝΤ με τις ανάλογες κινήσεις και πράξεις το ΔΝΤ είναι πλέον εδώ για να αναλάβει δράση. Η συνέχεια; Πολύ απλή.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το τι θα μας φέρει το ΔΝΤ και τι θα γίνει στο μέλλον και κανείς δεν ξέρει η δεν λέει, καλό είναι να σας πούμε εμείς και για να γνωρίζετε και για όσους μας κατηγορούν ότι το παίζουμε προφήτες να το θυμούνται αύριο. Άσχετα με το αν όσα έχουμε πει έχουν βγει μετά από λίγο καιρό. Έτσι καλό είναι να ξέρετε τι να περιμένουμε και σε μερικούς μήνες οι άπιστοι να ξαναδιαβάσουν αυτές τις γραμμές.

Θα ξεκινήσουμε με το ΔΝΤ, η μέθοδος του είναι δεδομένη και ίδια σε όποια χώρα πηγαίνει, έχουν αναφερθεί όλο το τελευταίο διάστημα, όλα τα μέτρα που παίρνει οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε πάλι. Το μόνο που θα πούμε είναι πως πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι τα μέτρα αυτά θα παρθούν όχι το 11 η το 12 αλλά μέσα στο 2010 και ίσως μέχρι το καλοκαίρι. Λέμε ίσως γιατί είναι συνάρτηση των εθνικών θεμάτων και του ξεπουλήματος πως πηγαίνει, αν χρειαστεί και δεν έχουν τελειώσει κάποια πράγματα θα τα τρενάρουν λίγο.

Το σοβαρό θέμα είναι αυτά που δεν μας έχουν πει και θα συμβούν. Η συνταγή του ΔΝΤ είναι πολύ απλή και γνωστή. Κάνει τεράστιες περικοπές και μειώνει το κόστος ακόμα και αν αυτό στερεί για ένα μικρό διάστημα έσοδα από το κράτος, σε συνέχεια και από όποιες χώρες πέρασε υποτίμησε κατά πολύ τα εθνικά νομίσματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις έχοντας ρίξει το βιοτικό επίπεδο περίπου ένα 40%. Τότε είναι η στιγμή που πέφτουν οι μεγάλοι όμιλοι και οργανισμοί και αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί τον πλούτο κάθε χώρας αν όχι όλη την χώρα. Φυσικά δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να πούμε ότι το 80% αυτών είναι Αμερικάνικων συμφερόντων.

Αυτή η απλή συνταγή είναι που ακολουθεί το ΔΝΤ και είναι πετυχημένη από όπου και αν πέρασε. Οι χώρες που είχαν πλούτο μέσα σε μια δεκαετία έγινα δυνατές οικονομικά η δυνάμωσαν πολύ με την μόνη διαφορά ότι δεν τους ανήκει τίποτα και αυτήν την ενδυνάμωση δεν την νοιώθει ο λαός αυτών των χωρών αλλά η Αμερική και οι ξένες εταιρίες. Οι λαοί παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο και μάλιστα με καμία προοπτική ανάκαμψης καθώς ο πλούτος που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν δεν τους ανήκει.

Ποίο είναι το θέμα με την Ελλάδα τώρα, το ΔΝΤ όπως έπραξε σε όλες τις χώρες που πήγε το ίδιο θα πράξει και εδώ. Η μόνη διαφορά είναι, ότι είναι η πρώτη φορά που καλείτε σε χώρα της Ε.Ε. και σε χώρα με Ευρώ. Έτσι το πρόβλημα είναι με την υποτίμηση καθώς η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα πάνω στο θέμα αυτό. Ακόμα και αυτό που ακούγεται ότι θα γίνει στο εσωτερικό η υποτίμηση δεν ευσταθεί και είναι αδύνατο να συμβεί . Αυτό γιατί όσο και να μειώσει μισθούς και να ρίξει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει την Ελλάδα ανταγωνιστική και ευκαιρία για επενδύσεις. Με νόμισμα Ευρώ τόσο τα προϊόντα όσο και οι υπηρεσίες δεν θα μπορούν να υποτιμηθούν ούτε να πέσουν οι τιμές η να προσαρμοστούν στους μισθούς. Έτσι μετά την πρώτη φάση που είναι η πτώση του βιοτικού επιπέδου θα πρέπει να υπάρξει και ευκαιρία επενδύσεων.

Σε αυτό το σημείο η Αμερική δίνει την βοήθεια στον Παπανδρέου γιατί αυτή την ευκαιρία θα την δημιουργήσει το ΔΝΤ και έτσι ο ΓΑΠ θα έχει το άλλοθι για ακόμη μία φορά ότι αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις και όχι η κυβέρνηση του η τουλάχιστον αυτό ελπίζει, αν και στην Ελλάδα ζούμε και όλα είναι πιθανά τέτοιος λαός που είμαστε. Έτσι μετά από μερικούς μήνες το ΔΝΤ θα διαπιστώσει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν ευκαιρίες για επενδύσεις , σε συνδυασμό μάλιστα ότι τα λεφτά δεν τα δίνει όλα αμέσως αλλά ανάλογα με την πρόοδο της οικονομίας και με βάση ότι όπως είναι τα πράγματα το χρέος δεν μπορεί να μειωθεί με μοναδικό άξονα την μείωση κόστους αλλά και εσόδων θα ανακοινώσει την δεύτερη φάση και μάλιστα έχοντας δώσει μόνο 8 δις.

Η φάση αυτή θα είναι να προχωρήσει το ΔΝΤ πια στην χρεωκοπία και στην στάση πληρωμών με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Ακόμα θα βγάλει την χώρα από την ζώνη του ευρώ για να μπορέσει να κάνει υποτίμηση του εθνικού νομίσματος ώστε να υπάρξουν και οι ευκαιρίες για επενδύσεις. Έτσι θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο την επιστροφή στην δραχμή και την έξοδο μας από την Ε.Ε. για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι το ΔΝΤ δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν υπάρχει εθνικό νόμισμα και ο δεύτερος είναι ότι και η Ε.Ε. δεν μπορεί να επιτρέψει να έχει στους κόλπους της το ΔΝΤ. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούμε ότι η Ε.Ε. δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με το ΔΝΤ για τον μηχανισμό στήριξης. Δεν θα έρθει ποτέ, απλά περιμένουν την προσφυγή μας για να αποχωρίσει η Ε.Ε. και να μείνει μόνο το ΔΝΤ.

Ο Δεύτερος λόγος είναι ότι, είναι μία καλή ευκαιρία να περάσει η γραμμή της Γερμανίας που θέλει μία ένωση μόνο από τις ισχυρές χώρες και με αυτόν τον τρόπο αποκλείει την όποια χώρα που είναι μέλος και βρίσκεται στην παρόμοια θέση με την δική μας να προσφύγει σε μηχανισμούς της Ε.Ε. Στην απόφαση εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. συμβάλει και η πρόσφατη ψήφιση του κατάπτυστου λαθρονομοσχέδιου για το οποίο ήδη η Ε.Ε. μας έχει πάει στο δικαστήριο καθώς είναι ενάντια στην κοινοτική νομοθεσία και ενέχει κινδύνους να γεμίσει η Ευρώπη με μουσουλμάνους μετανάστες τους οποίους δεν θα μπορεί να αποκλείσει έχοντας κοινοτικό διαβατήριο.

Έτσι και από την πλευρά της Ε.Ε θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την επιθυμία τους να αποχωρήσει η χώρα από την ΟΝΕ και με μεγάλη ανακούφιση θα το δεχτεί. Αυτά φυσικά δεν θα γίνουν έτσι, γιατί την ίδια στιγμή που θα συμβαίνουν η χώρα θα περιέρχεται σε μία άνευ προηγουμένου αναστάτωση σε περίοδο δημοκρατίας όπου η εξέγερση του κόσμου θα είναι σε τέτοιο βαθμό που καμία τάξη δεν θα μπορεί να επιβληθεί. Φυσικά θα είναι και η μεγάλη ευκαιρία των μεταναστών να προβούν στις αγαπημένες ενέργειες τους χωρίς κανένα φόβο από τις αρχές.

Πραγματικά ο κίνδυνος ακόμα και ενός εμφυλίου πολέμου μέσα σε εισαγωγικά είναι ορατός. Λέμε σε εισαγωγικά γιατί το πιο πιθανό είναι αυτός ο πόλεμος να μην είναι μεταξύ Ελλήνων αλλά μεταξύ λαθροελλήνων και Ελλήνων.

Εδώ θα βάλει και ο ΓΑΠ την τελευταία του υπογραφή δίνοντας τέλος στο θέμα του Αιγαίου, Θράκης, Κύπρου, Σκοπιανού και Μεγάλης Αλβανίας. Πράγματα για τα οποία κανείς δεν θα ασχοληθεί μιας και όλοι θα σκοτώνονται για τα οικονομικά μέτρα και θα έχουν την φτώχια και την εξαθλίωση να αντιμετωπίσουν. Όπως έχουμε πει άλλωστε αρκετές φορές ο ΓΑΠ δεν ενδιαφέρετε και δεν το απασχολεί καθόλου το πολιτικό του μέλλον στην χώρα μας, θα πάει σαν Γ.Γ του ΝΑΤΟ η στον ΟΗΕ όπως του έχουν τάξει και θα αφήσει πίσω το κόμμα του να πληρώσει για τα κακά που έφερε στην χώρα. Σε αυτό ας πρόσεχαν και οι ίδιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ γιατί όταν είχαν την ευκαιρία να τον διώξουν τον κράτησαν λόγο ονόματος μήπως πάρουν την εξουσία και την καρέκλα τους πάλι. Ε την πήραν μόνο που η καρέκλα αυτή έχει σπασμένα πόδια και θα φάνε τα μούτρα τους.

Αυτή είναι αγαπητοί φίλοι και φίλες η πορεία της χώρας από εδώ και εμπρός και αυτά θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον τους προσεχείς μήνες. Φυσικά πάλι θα μας πουν Λιακόπουλους και προφήτες κλπ αλλά αν όλοι αυτοί είχαν ακούσει τα όσα λέγαμε και προεκλογικά ακόμα τόσο εμείς όσο και πολλοί άλλοι συνάδερφοι Bloggers μπορεί να είχαμε σήμερα προβλήματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε φτάσει στην καταστροφή. Πράγμα που θα γίνει τώρα.

Η Ελλάδα για ακόμη μία φορά θα εξάγει οικονομικούς μετανάστες με την μόνη διαφορά ότι τώρα θα εισάγει παράλληλα νέους Έλληνες που θα αρπάξουν την πατρίδα μας…….

Συνεχίστε να κοιμάστε όλοι και περιμένετε να μπείτε στο δημόσιο……..

6 σχόλια:

  1. Κι αφήσαμε την χωρα της επαγγελιας όπως την είχε δημιουργησει η κυβέρνηση της ΝΔ για να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ. ΚΑι τώρα θα μας αρπάξουν την χώρα οι νέοι Ελληνες που δημιουργούνται, κι εμεις δεν θα μπορούμε αν μπαινουμε στο δημόσιο για να ξυνουμε τα... και να κοροιδευουμε. Και μετα θα έρθει και η πατσαβουρα του Βερμαχτ να κυβερνησει υπο το καθεστώς της δραχμης.
    Θα διώξουμε όλους τους μετανάστες γιατι αυτοι φταίνε που έφιαξε τρεις βιλλες ο Ρουσσόπουλος μέσα σε τρια χρόνια και ο Βουλγαράκης έχει 1εκ Ευρώ εισόδημα το χρόνο. οι μετανάστες και το ΠΑΣΟΚ φταίει για τον Ζαχόπουλο που τον καναμε γαργάρα και για τους κουμποαρους και για τα ομόλογα που ξετινάχτηκαν τα ταμεια. Αλλά μπορέι αν μας δώσουν κανενα σπιτάκι αυτοι που εχουν 20 και 12 ακινητα και πολλά άλλα κι ο πρωην πρωθυπουργος που είναι ο πλουσιότερος Ελληνας. Μεσολάβησε ως σκεπτόμενος άνθρωπος.
    Μην σκέφτεδσαι παρα πολυ όμως γιατί θα τον καψεις τον εγκέφαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, καταρχάς δεν μίλησε ποτέ κανείς από εμάς ότι η ΝΔ έφτιαξε την γή της επαγγελίας αλλά σίγουρα αυτή η χώρα δεν δημιουργήθηκε το 2004. Στο άρθρο μας αν το διαβάσεις καλά η σύγκριση που κάνουμε είναι πάνω στα πραγματικά στοιχεία και τα νούμερα περισσότερο με την κυβέρνηση Σημίτη και την σημερινή του Παπανδρέου τόσο στο χρέος όσο και στα ελλείμματα. Τότε όμως μας έλεγαν ότι έχουμε δυνατή οικονομία και γερή σήμερα με τα ίδια νούμερα μας πάνε στο ΔΝΤ.
    Δεν μας απασχολεί αν θα έπρεπε να πάμε τότε η σήμερα η ποτέ το θέμα μας δεν είναι γιατί πάμε στο ΔΝΤ, καλά κάνουμε και πάμε και εμείς είμαστε υπέρ του να πάμε εκεί και να πας βάλουν λίγο τα λουριά γιατί ο Έλληνας έχει ξεφύγει από όλες τις απόψεις. Το θέμα είναι η χρονική περίοδος που γίνεται το πώς γίνεται και τι σκοποί υπάρχουν από πίσω από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι βλακείες.
    Φυσικά δεν νομίζουμε ότι πρέπει να ανοίξουμε κουβέντα για το ποιος πολιτικός είναι πιο πλούσιος και ποιος έχει κάνει βίλες γιατί εκεί όσο και αν θέλετε πάλι κάποιοι να αλλάξετε την πραγματικότητα είναι αδύνατο. Θα μπορούσα να αναφερθώ στην τεράστια αρκετά μεγαλύτερη από του Καραμανλή όπως είπες περιουσία του Γιώργου σε Αμερική και Καναδά αλλά δεν υπάρχει λόγος γιατί κανείς από αυτούς δεν τις έκαναν ούτε στα 5 χρόνια ο ένας η στα προηγούμενα ο άλλος η σήμερα, οπότε αυτά δεν είναι παρά χαζομάρες απλά για να πούμε κάτι. Δεν αναφερθήκαμε ποτέ σε περιουσίες και δεν υπάρχει και λόγος γιατί θα μπορούσαμε να πούμε για την περιουσία του Λαλιότη τουυ Τσοχατζόπουλου και πολλούς άλλους αλλά τι νόημα έχει θα αλλάξει κάτι;
    Δεν δηλώσαμε ποτέ ότι η ΝΔ και ο Καραμανλής έκαναν αυτό που έπρεπε για την οικονομία, το αντίθετο μάλιστα δεν έκανε τίποτα απλά διαχειρίστηκε μία κατάσταση η οποία ήταν και λάθος και βόμβα που θα έσκαγε κάποια στιγμή. Αλλά τα 5 όχι που χρειάστηκε να πεί στους Αμερικάνους όταν έπρεπε τα είπε και αυτό για εμάς είναι αρκετό.
    Δεν δηλώσαμε ποτέ ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι μετανάστες αλλα διαφωνούμε με τους όρους όπως μπήκαν και τον τρόπο. Δεν μιλάμε για υπηκοότητα που και φυσικά κάποιος πρέπει να πάρει μετά από κάποια χρόνια και κάτω από κάποιες προϋποθέσεις αλλά άλλο αυτό και άλλο ιθαγένεια. Μπορείς να μας πεις εσύ σε ποια χώρα του κόσμου παίρνει κάποιος ιθαγένεια μετά από 5 χρόνια; Ούτε υπηκοότητα δεν παίρνει σε αυτό το διάστημα.
    Μπορείς να μας απαντήσεις εσύ γιατί όπως λες εμείς το έχουμε κάψει από την πολύ σκέψη ένας Αλβανός η Τούρκος που έχει πάρει την Ελληνική ιθαγένεια αύριο αν χρειαστεί να πάρει θέση η να πολεμήσει σε κάποιο πόλεμο ανάμεσα στις δύο χώρες ποια θα υποστηρίξει; Από την άλλη η Ε.Ε. μας έχει πάει στο δικαστήριο για παραβίαση του νόμου όχι κανένας άλλος, μήπως και αυτοί το έκαψαν από την πολύ σκέψη που λένε ότι ο νόμος όπως τον έφερε το ΠΑΣΟΚ είναι ενάντια στην κοινοτική νομοθεσία και δεν υπάρχει στις υπόλοιπες χώρες;
    Τέλος δεν ζήτησε κανείς να συμφωνήσεις με το άρθρο μας ούτε να δεχτείς αυτά που λέμε, η ιστορία θα μας δείξει αν όσα λέμε βγουν η όχι από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πει την άποψή του και να εκφράσει την γνώμη του αρκεί να έχει σοβαρά επιχειρήματα από το να λέει μπούρδες σκόρπιες. Παραθέσαμε τα επίσημα νούμερα όπως έχουν δημοσιευθεί αν έχει να βγάλεις άλλα και αυτά δεν είναι σωστά με χαρά να τα ανεβάσουμε. Εμείς μιλάμε πάντα με γεγονότα, πρόσωπα, ημερομηνίες που καμία αμφισβήτηση δεν σηκώνουν ειδικά όταν είναι ιστορικά στοιχεία και έχουν αποτυπωθεί έτσι. Από εκεί και πέρα χαζοχαρούμενα σχόλια του στυλ το έκαψες κλπ καλό είναι να τα κάνετε σε αυτούς που παρακολουθούν τις ειδήσεις του στάρ και διαβάζουν άρλεκιν.
    Αν υπάρχουν επιχειρήματα να αντικρούσουν ιστορικά γεγονότα, νούμερα επίσημα κλπ τα περιμένουμε και αν είναι και σοβαρά θα τα δεχτούμε και θα τα υποστηρίξουμε κιόλας. Αλλιώς το να λέμε βλακείες για να τις πούμε επειδή η αλήθεια δεν μας αρέσει το θεωρούμε και χαζό και λάθος ειδικά στην φάση που είναι η χώρα σήμερα………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ανωνυμο.Μα πως ειναι δυνατον να υπαρχει ανθρωπος που να υπερασπιζεται τον ΓΑΠ?μηπως αγαπητε απειλουνται τα προνομια σασ?????προφανως κ ειστε αδιαβαστος ασχετος,κ πασοκος....κ μετα απορουμε πως φτασαμε εδω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9% παρέδωσε το έλλειμα η ΝΔ.? Η ΝΔ απλά διαχειρίστηκε την κατάσταση? Αυτα τα λες εσυ κι αποκαλεισαι σκεπτόμενος? Το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο ΔΝΤ? Με 14% έλλειμα που ανακοινωσε η EYrostat πάλι καλα που δεν είμαστε εξ ολοκληρου στο ΔΝΤ αλλά στο μηχανισμό στήριξης. Οσο για τα υπολοιπα δεν απαντώ γιατι περασες ξόφαλτσα σκεπτόμενε και τον Ρουσσόπουλο και τον Βουρλγαράκη. Μια χωρα που την λιμαινόταν πέντε άτομα όπως οι βουλευτές της ΝΔ κατήγγειλαν την ίδια τους την κυβέρνηση. Θα ήθελα όμως αφού μιλάς με στοιχεία να μου αναφέρεις τα περιουσιακά στοιχεία του Παπανδρέου στον Καναδα και στην Αμερική.
    Και πάλι να χαίρεστε το 14% της κυβέρνησης που διαχειρίστηκε το ρεζιλι της και μας έφτασε σε αυτή την κατάστααση.
    Οσο για τον Λαλιώτη και τους υπόλοιπους του ΠΑΣΟΚ ας τους έβαζαν φυλάκη. Γιατι δεν το εκανε η κυβέρνηση που διαχειρίστηκε την κατάσταση.
    ΚΑι για το μεταναστευτικο ας ψηφιζε νόμους για την διευθέτηση του από το να πετάνε ρατσιστικές κορώνες.
    Γιατι η υπόλοιπη ευρώπη που θέλετε να κανετε σύγκριση το έχει λύσει προ πολλου κι εμεις τους αφήνουμε όλους ανασφάλιστους να πλουτίζουν με μαυρο χρήμα και μετά αναρωτιώμαστε γιατι είναι τόσοι στην Ελλάδα.
    Γιατι σε ξέφρεγο αμπέλι όλοι μπαίνουν. Αλλά δεν φταίνε αυτοι που μπαίνουν αλλά αυτοί που τους αφηνουν ανεξέλεγκτους να μπουν. Από το 90 που τους έφερε ο Σαμαράς (ξεχάσαμε πως έφερε την σαρα και την μάρα)
    Την κυβέρνηση που εσεις ψηφίσατε ή τις πατσαβούρες της Βερμαχτ (είναι το νέο χιουμορ όπως αποκάλεσε το βρίσμο του Ψινάκη η πατσαβούρα που τους φτύνουν και νομιζουν ότι βρέχει) τους είδαμε και τους κρίναμε.
    Τωρα όμως έχουμε κυβέρνηση που την ψηφισε το 44% του λαού 6 μηνών με ταμεια άδεια με έλλειμα 14% κι έαν πρωθυπουργο που δουλευει και δεν καθεται στην Ραφηνα να παίζει Playstation. Συγγνώμη να το διαχειρίζεται ειναι η λέξη που χρησιμοποιείς σε κάθε περίπτωση νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζουμε κάν ότι υπάρχει λόγος να απαντήσουμε σε όσα λές. Το 14% ειναι απο το 12,5 που έλεγε το ΠΑΣΟΚ και το έλεγε γιατί ήξερε ότι θα πάει όταν δεν πέρασε τα νομοσχέδια της ΝΔ που έιχε έτοιμα για να τα αφήσει για το 2010 όπως κάνει και τα περνάει τώρα. 14 Βέβαια πήγε με τα μέτρα και τις περικοπές και για αυτό ξέφυγε και απο το 12,5. ¨Οσο για τα άλλα είναι νούμερα και δεν αλλάζουν τόσο αυτα του 2000 όσο και του 2009΄απο εκεί και πέρα όλα τα άλλα έιναι απλά για να μην δεχτουν κάποιοι ότι με την ψήφο τους πρόδοσαν την χώρα. Τώρα αν μερικοί θέλετε να πιστέυετε ότι ΔΝΤ και μηχανισμός έχουν διαφορά, περαστικά σας. Εμείς μια φορά είμαστε υπέρ αυτού που έγινε για να μπεί ο ¨Ελληνας σε τάξη. το ξεφτύλισε πιά. Όσο για το ποιοί κλέψανε να είστε σίγουροι ότι οι Έλληνας κέψανε και περισσότερο και πρώτοι. Επιδοτήσεις αγροτικές που δεν έπρεπε να παρουν και της έπερναν με λαμογίες, 3 φορές περισσότερος δημόσιος τομέας απο αυτον που χρειαζόμασταν γεμάτος αργόμισθους, δυπλοθεσήτες, αναπηρηκες συντάξεις, Λάδωμα στον εφοριακό και πολλά άλλα. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει..... Αν εσείς θέλετε να βλέπετε Καραμνλή καλά κάνετε. Η εθνική προδοσία όμως που γίνεται και θα γίνει στην Ελλάδα με τα εθνικά θέματα είναι μετά καραμνλή εποχή και αυτό δεν αλλάζει....Συνεχίστε τον ύπνο σας....Περαστικά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανεις ποια να μην ξαναβγαλει τισ 2 γνωστες οικογενειες....
    ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή