Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Κυβέρνηση παπατζήδων ……..


Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε κανένα άλλο χαρακτηρισμό στην σημερινή κυβέρνηση αν και θα το θέλαμε πάρα πολύ στην δύσκολη φάση που είναι η χώρα. Φυσικά περιμέναμε ότι ο Καραμανλής θα έβγαινε αληθινός όταν έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο δρόμος της ανευθυνότητας και ο λαός θα κληθεί αργότερα να πληρώσει πολύ περισσότερο την κρίση αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το αργότερα ήταν σε 6 μήνες.

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα δεν έχει προηγούμενο πουθενά στον κόσμο. Μία χώρα δηλαδή να έχει από ανεύθυνη κυβέρνηση μέχρι ανεύθυνους πολίτες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που καταντά εξωφρενικά επικίνδυνο για την ασφάλεια και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σήμερα και ακόμα περισσότερο για το μέλλον.

Ό λόγος που τα γράφουμε αυτά είναι γιατί πραγματικά ακόμα και σήμερα δεν έχουμε καταλάβει γιατί ο Παπανδρέου έσπρωξε την χώρα σε εκλογές. Μάλλον εμείς το γνωρίζουμε αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός που όχι απλά μόνο κοιμάται αλλά ονειρεύεται κιόλας σίγουρα δεν έχει καταλάβει και πολλοί από εμάς ακόμα πιστεύουν ότι καλά έκαναν και έδιωξαν την κακιά ΝΔ.

Έτσι μετά από 7 μήνες έχοντας μία κυβέρνηση που το μόνο που κάνει είναι να χαριεντίζεται με τους γείτονες και τους λαθρομετανάστες φτάνουμε στο σημείο να δούμε ότι πραγματικά ποτέ δεν είχε πρόγραμμα και ποτέ δεν την ενδιέφερε η χώρα. Με μία σειρά κινήσεων από την πρώτη μέρα που ανέλαβε βύθισε την άσχημη οικονομία μας μία και καλή χωρίς επιστροφή.

Από τις πρώτες μέρες είδαμε να καταργεί τον νόμο για τους ημιυπαίθριους στερώντας έσοδα περίπου 700 εκατ. Ευρώ. Καταργεί το μέτρο της απόσυρσης και βάζει τεράστια τέλη με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορούν οι Έλληνες να αλλάξουν τα παλιά τους αυτοκίνητα ώστε να κινηθεί τόσο η οικονομία αλλά και να έχει το κράτος έσοδα από φόρους και δασμούς αλλά κατατέθηκαν και πινακίδες χιλιάδων αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να χάσει τελικά και από τα τέλη.

Με την μη εφαρμογή και απόσυρση του μέτρου για τα σπίτια ώστε να γίνουν πιο οικολογικά ειδικά αυτά που είναι κατασκευασμένα πριν το 80 και είναι χιλιάδες, στερεί πάλι από την αγορά της οικοδομής ρευστό και δουλειές και έσοδα στο κράτος από τις ανακατασκευές.

Όλα αυτά την στιγμή που η κυβέρνηση δηλώνει ότι η χώρα πτωχεύει και την παρομοιάζει με τον Τιτανικό, είναι αρκετά να γίνει όλη αυτή η ζημία που έχει γίνει. Όπως βλέπετε δεν αναφερόμαστε καθόλου στο μαγείρεμα τον στοιχείων για μικροκομματικούς λόγους γιατί έτσι και αλλιώς και αυτά είναι υπέρ αρκετά να βουλιάξουν την οικονομία και να φοβίσουν τις αγορές.

Αυτά όλα ήταν στην πρώτη φάση γιατί η δεύτερη φάση δεν έχει ακόμα φανεί, με τους νέους φόρους που επέβαλε η κυβέρνηση και τον φοροεισπρακτικό χαρακτήρα η κατάσταση είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επιδεινωθεί . Εκεί ποντάρει άλλωστε σε αυτό, για να καταστρέψει το κράτος που λέγετε Ελλάδα για να δώσει μερικά στρέμματα γής……

Έτσι και μετά από όλα αυτά κάτω από τις πιέσεις του κόσμου που έχει αρχίσει να αντιδρά όσο και αν τα πράσινα ΜΜΕ προσπαθούν να μας δείξουν το αντίθετο με ψεύτικα γκάλοπ και με την Ε.Ε. να πιέζει να πάρει μέτρα, έρχεται να εφαρμόσει το πρόγραμμα της ΝΔ το οποίο πολεμούσε επί 5 χρόνια με τους κουκουλοφόρους στους δρόμους κάθε μέρα.

Με καθυστέρηση 7 μηνών επαναφέρει τον νόμο για τους ημιυπαίθριους αλλά είναι αργά γιατί τα λεφτά για φέτος έχουν χαθεί. Ακόμα όμως και του χρόνου που θα πάρει αυτά τα χρήματα θα τα χάσει από το ΦΜΑΠ γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα κανείς δεν θα πληρώσει ΦΜΑΠ σε αντίθεση με το ΕΤΑΚ που το πλήρωναν όλοι.

Με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κιόλας και κατακρίνοντας την ΝΔ που μιλούσε για πάγωμα μισθών και συντάξεων στα ψηλά εισοδήματα έχασε πάλι χρόνο να συνεχίσει την πολιτική της ΝΔ ώστε να μην υπάρξει κενό με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει πάγωμα αλλά να αναγκαστεί να κάνει και μειώσεις. Κάτι που θα είχε αποφευχθεί μόνο και μόνο αν για αυτήν την χρονιά κατέθετε τον προϋπολογισμό της ΝΔ όπως τον είχε συντάξει και όπως τον είχε εγκρίνει η Ε.Ε. και αν δεν μιλούσε για Τιτανικούς.

Πέρα από αυτά βλέπουμε σήμερα να επαναφέρει και το νόμο περί αξιολόγησης των καθηγητών για να μειώσει θέσεις όπως τον είχε καταθέσει η ΝΔ και τότε η πράσινη ΟΛΜΕ είχε κάνει 137 μέρες απεργία. Φυσικά ούτε λόγος για απεργία σήμερα.

Έτσι βλέπουμε ότι με 7 μήνες καθυστέρηση εφαρμόζει το πρόγραμμα της ΝΔ σιγά σιγά κατά γράμμα με μόνη διαφορά να κάνει τα ακριβώς αντίθετα στο θέμα εξωτερικής πολιτικής και στα εθνικά θέματα.

Αφού πάγωσε την συμφωνία με τους αγωγούς που θα μας έκανε κυρίαρχους στα Βαλκάνια, αφού δέχτηκε το όνομα των Σκοπίων και υπέγραψε για το Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο. Αφού έβαλε και τις βάσεις να μετατραπούν οι Έλληνες σε μειονότητα στην χώρα τους και άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία ασκεί και τρομοκρατία μέσω των αλλοδαπών εγκληματιών και των δήθεν ρατσιστικών αισθημάτων ώστε να είναι σίγουροι ότι κανείς δεν θα βγει στον δρόμο με τον φόβο τρομοκρατικής ενέργειας η να βρει απέναντι του λαθρομετανάστες και αντιρατσιστές με καδρόνια.

Έτσι θέλουμε να κάνουμε ένα ερώτημα, για πιο λόγο εκβιάσατε εκλογές; Πρώτον θα μπορούσε μέχρι τον Μάρτιο τουλάχιστον η στην χειρότερη μέχρι του χρόνου να είναι η ΝΔ στην κυβέρνηση και να έπαιρνε αυτή τα σκληρά μέτρα άρα και το κόστος. Δεύτερον από την στιγμή που δεν είχατε πρόγραμμα γιατί δεν χρησιμοποιήσατε της ΝΔ παρά αφήσατε να περάσουν 7 μήνες με καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία για να αρχίσετε να το εφαρμόζετε τελικά. Και τρίτο γιατί τόσο πρεμούρα να γίνεται κυβέρνηση από την στιγμή που δεν ξέρετε που σας πάνε τα 4.

Τρία πράγματα μπορούμε να καταλάβουμε, ένα ότι πραγματικά είστε άσχετοι και ανίκανοι και δεν υπολογίζετε τίποτα στον βωμό της καρέκλας, Δύο ότι ήρθατε για να φάτε και τα υπόλοιπα που αφήσατε το 2004 και τρία ότι το μόνο που σας πίεσε να πάρετε την εξουσία γρήγορα ήταν για τα ανθελληνικά σας σχέδια και με τον φόβο να μην προλάβει ο Καραμανλής να δέσει τις συμφωνίες και δεν μπορείτε μετά να ξεπουλήσετε την χώρα.

Όπως και να έχει πάντως όποιο και από τα τρία να συμβαίνει ( που εμείς γνωρίσουμε ότι συμβαίνει το τρίτο ) είστε επικίνδυνοι για τον τόπο και καταστροφικοί και καλό είναι να μας αδειάσετε την γωνία πριν σας αδειάσουμε εμείς γιατί εκεί ούτε με κανό δεν θα μπορέσετε να φύγετε.

Τώρα για τους Έλληνες που ακόμα κοιμούνται βαθιά καλό είναι να αφήσουν το δημόσιο και τις διάφορες επιτροπές, οργανώσεις και προεδριλίκια και να δουλέψουν γιατί όσο χάρηκαν με δανεικά λεφτά χάρηκαν τώρα ήρθε ο λογαριασμός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2009. Ένας Αμερικανοεβράιος την πυροβόλησε από τα 9 μέτρα και περιμένουμε τώρα να την θάψουμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας ……….

1 σχόλιο:

  1. Χούντα σε δόσεις….: ‘’δημοκρατία’’….!

    * ….. Κι απ’ τη μαύρη….. στη γαλάζια…..
    και, μετά, στην πράσινη….,…..
    κάθε ‘’χρώμα’’….. και μια Χούντα…..
    και ξεθώριασες με δόσεις….,
    όι Ελλάδα άχρωμη….!.....

    * ….. Σούπερ οι επώνυμοι….,
    ---- καθεστώς στην ‘’Ιστορία’’….. ----
    νούμερα τ’ ανώνυμα….,
    ζουν πεθαίνοντας, αλί τους….,
    μες σε φέρετρο η αρχή τους…..
    κι άγονα τα γόνιμα….!.....

    * ….. Γιούρια…., λαουτζίκια
    και μαζόχια στα καζίκια….,
    τις ψήφους κάντε σκάγια….,
    τα ‘βγαλαν ‘’στη φόρα’’
    όσια και άγια…..
    κι όλα κατηφόρα….!.....

    * ….. Πίσω απ’ το Πανκράτος
    είν’ ένα Παρακράτος….,
    κρυφό…., ‘’πνευματικό’’….,
    κάστες σκοτοδραγάτες….,
    Καίσαρες δίχως βάθρο….,
    που ‘ν’ αγκαζέ με Πάπες….,
    κι έχουν Σατάν Θεό….!.....

    * ….. Καίσαρες και Δεσποτάδες
    σιαμαίοι βαμπιράδες…..
    κι η ψευτιά Βαγγέλιο τους….!
    Όχλοι κι οι λαοί…., σκυμμένοι….,
    δούλοι τους και προδομένοι
    μέσα στο μπουντρούμι τους….,
    που δε μάθανε, ποτέ τους,
    πως δεν παίρνουν αγκαζέ τους
    τα Πουλιά τους μπρούμυτους….!.....

    * ….. Σε αφαίρεση η ζωή σου κλαίει….,
    σε πρόσθεση ο θάνατός σου γελά….,
    η λύπη σου ανθισμένη….. και ξέξανθή σου η χαρά….,…..
    κι η Ζωή ταξιδεύει….. σαν καράβι στη Γη….. κι έξω μένεις εσύ….,
    γιατί ήσουν….. αυτοί….. και δεν ήσουν….. εσύ….!.....

    * ….. Προκάτ ‘’τρελό’’ σενάριο
    και σκηνικά ‘’στημένα’’
    σας όρισαν τα Ερπετά….,
    που ζουν στα παρασκήνια….,…..
    κι εσείς…., ‘’χωρίς να θέλετε’’….,
    παίζετε τη ζωή ‘’σας’’….,
    ζωή απ’ τα καλούπια –τους
    κι απ’ την υποταγή σας….!.....

    * ….. Κι αν κάτθρωποι απολέμητους μας θεν….,
    δεν κάνουμε χατίρι….,
    άνθρωποι μεις…., για την τιμή
    ‘’βαράμε χαρακίρι’’….!.....

    * ….. Γιατί ‘μαστε άνθρωποι, εμείς, ηλιότροποι….,
    της Μέρας του Θεού, μεις, οι πειθήνιοι….,…..
    κι αν πεις….: «Πού οι ψυχές οι νύχτιες…!;»….,
    να, η Σελήνη….,
    εκεί είν’ οι κατθρώποι…., σεληνότροποι….!.....

    * ….. Τον γκρεμοτσάκισαν κρυφά….,
    σ’ αετού φωλιά φτασμένο….,
    πριν ξεψυχήσει…., κραύγαξε….:
    «Χαλάλι…., που πεθαίνω….!»….!.....

    * ….. Είναι η αυταπάρνηση
    πρόσταγμα, ‘’μόνον’’, της Ζωής….,
    που σβήνει, πια, με γόο….,…..
    φτύνεις το καλοπέρασμα…..
    κι ο ‘’Γολγοθάς’’ σου πέρασμα
    στου Ήλιου το μητρώο….!.....

    ….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή