Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…..

Ο τίτλος αυτός δεν υπερβολή, δείχνει την πραγματική κατάσταση της χώρας την οποία μόνο ο θεός πλέων μπορεί να την βοηθήσει. Ο σύγχρονος Έλληνας που απέχει από την πολιτική ζωή του τόπου είναι αυτός που δημιούργησε και αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα της πολιτικής.


Αυτός ο Έλληνας που κάνει το πάν για μία θεσούλα στο δημόσιο προκειμένου να δουλεύει λιγότερο και να πληρώνετε περισσότερο, που ζητάει ρουσφέτια από τους πολιτικούς μας, που ψάχνει με κάθε τρόπο να κονομήσει από δημόσιες προμήθειες και έργα.

Ο ίδιος Έλληνας που έμαθε να μην δουλεύει και σε κάθε αργία το τριήμερο να το κάνει πενθήμερο και βάλε, που έφτασε στο σημείο να καρφώνει τον διπλανό του στην πολεοδομία για την πέργκολα που έφτιαξε επειδή δεν μπορεί και ο ίδιος να φτιάξει μία ίδια.

Αυτός που παίρνει κλήση για παράνομη στάθμευση και αρχίζει να τηλεφωνεί από γραμματείς μέχρι υπουργούς για να την σβήσουν, αυτός που δίνει και παίρνει λάδωμα για να προχωρήσει η υπόθεση του, που βρίζει τους πάντες επειδή το ρέμα φούσκωσε και του πήρε το αυθαίρετο λες και του είπε κανείς ότι έχει δικαίωμα να χτίζει αυθαίρετα.

Ο Έλληνας που μιλάει για κλέφτες πολιτικούς, απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς την στιγμή που προτιμάει να πάει για μπάνιο στην θάλασσα αντί να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές ή για να διαμαρτυρηθεί στέλνει στο ευρωκοινοβούλιο τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των Σκοπιανών, τώρα βρίζει τους εταίρους μας.

Έρχεται σήμερα να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση της χώρας, έρχεται να φωνάξει να πληρώσουν την κρίση αυτή που την δημιούργησαν, μιλάει για το ξεπούλημα της χώρας μας και βρίζει Γερμανούς και όλο τον κόσμο.

Μα εσύ Έλληνα είσαι υπεύθυνος για όλα αυτά και κανείς άλλος. Εσύ δημιούργησες τέρατα πολιτικούς με τις απαιτήσεις που είχες και με τον τρόπο που εσύ ήθελες να λειτουργείς. Αυτοί απλά ακολούθησαν την λαϊκή εντολή.

Εσύ δημιούργησες το χρέος μέσα από τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τρώγοντας τις επιδοτήσεις και τα χρήματα του κράτους χωρίς να φυτέψεις ούτε ένα δεντράκι. Κλέβοντας την εφορία όχι μόνο γιατί μπορεί να μην έκοβες εσύ αποδείξεις αλλά δεν ζητούσες κιόλας για να σου κάνουν καλύτερη τιμή.

Εσύ έβγαινες στην σύνταξη και συνέχιζες να δουλεύεις μαύρα για να μην στην κόψουν. Εσύ πλήρωνες την μικρότερη κλίμακα στο ταμείο σου αλλά μετά απαιτείς να μην πάρεις την κατώτερη σύνταξη.

Εσύ κράτησες τους λαθρομετανάστες στην χώρα δίνοντας τους δουλειά στα χωράφια σου η στην μικρή επιχείρηση σου για να γλυτώσεις το ΙΚΑ, εσύ αγοράζεις δίσκους και τσάντες από τους πακιστανούς για να δείξεις ότι και καλά είσαι κάποιος με την μαϊμού που κρατάς γιατί δεν μπορείς να πάρεις την αυθεντική η να αγοράσεις το δίσκο φθηνότερα.

Εσύ έδωσες στα Σκόπια το δικαίωμα να μιλάνε και να διεκδικούν από την στιγμή που ένα τελειωμένο κράτος πριν καν συσταθεί μετά την διάλυση στης ενωμένης Γιουγκοσλαβίας πηγαίνοντας την επιχείρηση σου εκεί για να γλυτώσεις μερικά ευρώ του έδωσες χρήμα και αξία.

Εσύ που παίρνεις τον μισθό σου και πας να τον ακουμπήσεις σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου γιατί σου δίνουν καλές τιμές για διακοπές και διώχνεις το χρήμα από την χώρα σου.

Εσύ πήγες και χρεώθηκες με δάνεια και κάρτες 5 φορές περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη σου και τώρα βρίζεις τις τράπεζες που σου ζητούν να πληρώσεις η σου παίρνουν το σπίτι.

Εσύ λοιπόν με όλα αυτά έρχεσαι σήμερα να βρίσεις τους πολιτικούς, να κατηγορήσεις κυβερνήσεις, να βάλεις κατά των τραπεζών, να φωνάξεις για την εγκληματικότητα την οποία πάλι εσύ αύξησες με τις ακραίες αντιδράσεις σου κατά της αστυνομίας όταν απλά κάνει την δουλειά της.

Εσύ σήμερα μιλάς ; Εσύ φωνάζεις ; Εσύ βρίζεις ;

Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς κανένα, εσύ επιλέγεις να πάρεις δάνεια, εσύ επιλέγεις να προσλάβεις Πακιστανούς και Αλβανούς, εσύ επιλέγεις να χτίσεις αυθαίρετα, εσύ επιλέγεις να κλέψεις το κράτος και κατά συνέπεια την τσέπη σου, εσύ επιλέγεις να κλέψεις τον διπλανό σου, εσύ επιλέγεις να δώσεις τα χρήματα σου σε ξένους, εσύ επιλέγεις να βοηθήσεις τους εχθρούς σου.

Εσύ επιλέγεις να ξεπουλήσεις και την χώρα σου αφού ξεπούλησες τα πάντα μέχρι και το εαυτό σου και μόνο εσύ.

Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς κανένα, εσύ έστρωσες και όπως έστρωσες τώρα θα κοιμηθείς. Ναι ακριβώς, εσύ είσαι η διαφθορά, εσύ την έφτιαξες δικιά σου είναι, και μόνο.

Τώρα ήρθε η ώρα να δώσεις, τόσα χρόνια μόνο παίρνεις. Και πάλι για το τι θα δώσεις δική σου επιλογή ήταν και επέλεξες να δώσεις την πατρίδα σου με την ψήφο σου στις τελευταίες εκλογές.

Εγώ δεν μπορώ παρά μόνο να σε συγχαρώ και να φωνάξω δυνατά την πιο σωστή λέξη που έχει ειπωθεί ποτέ σαν χαρακτηρισμό των νέο Ελλήνων από τον μεγάλο Δ. Σαββόπουλο

ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Αυτοί είμαστε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

Ο θεός να βάλει το χέρι του να σωθεί η ιστορία αυτής της χώρας γιατί εμείς είμαστε ανάξιοι……

2 σχόλια: