Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η πρώτη φάση του σχεδίου ολοκληρώθηκε…….


Τώρα πρώσο ολοταχώς για την δεύτερη φάση του σχεδίου των Αμερικανών. Η 9η Μαρτίου 2010 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη των Ελλήνων σαν την ημέρα της Εσχάτης προδοσίας της κυβέρνησης του ΓΑΠ κατά της πατρίδας.

Αυτή είναι η ημερομηνία που κλείδωσε για να επισκεφθεί ο ΓΑΠ τον πρόεδρο της Αμερικής προκειμένου να λάβει τις εντολές και τις οδηγίες για την δεύτερη φάση του σχεδίου.

Η πρώτη φάση που ήταν μια οικονομική επίθεση τόσο κατά της Ε.Ε. αλλά και κατά της Ελλάδας μιας και από εμάς κυρίως εξαρτώνται τα σχέδια των Αμερικανών ολοκληρώθηκε με νίκη της Αμερικής. Ο στόχος απλός, βολές κερδοσκόπων κατά της Ε.Ε. ώστε να πληγεί το κατά πολύ ισχυρότερο του δολαρίου νόμισμα, το ευρώ. Παράλληλα επιτυγχάνεται ο στόχος αποδυνάμωσης της όποιας αντίστασης ευρωπαϊκού κράτους στα σχέδια τους.

Την ίδια στιγμή με την επίθεση στην Ελλάδα αυτομάτως παύει η όποια αντίθεση μας για την ένταξη των φερέφωνων της Αμερικής στην Ε.Ε. Μιλάμε φυσικά για Σκόπια και Τουρκία. Με την ένταξη των πρώτων αυτομάτως η Αμερική θα αποκτήσει την πρώτη βάση της εντός της Ε.Ε. και μάλιστα την μεγαλύτερη παγκοσμίως. Με την ένταξη των δεύτερων αποκτά και τον πλήρη έλεγχο των πετρελαίων του Αιγαίου. Εξ ου και οι δηλώσεις περί εθνικής κυριαρχίας του ΓΑΠ.

Η Ε.Ε. χτυπημένη οικονομικά και ηθικά από την Αμερική δεν μπορεί παρά να δεχτεί την ένταξη αυτών των χωρών προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα ανταλλάγματα για την επιβίωση της. Την ίδια στιγμή θα κλείσει και η πόρτα της Ε.Ε. προς την Ρωσία δια παντός.

Τώρα με την μετάβαση του ΓΑΠ στην Αμερική την 9η Μαρτίου ξεκινά η δεύτερη φάση του σχεδίου και η ολοκλήρωση του. Ο ΓΑΠ θα πάρει τις εντολές η χώρα να ελεγχθεί απόλυτα από τους φιλικά προσκείμενους σε Τουρκία, Σκόπια κλπ γιατί οι Έλληνες είναι και λίγο ατίθασοι και απρόβλεπτοι και μπορεί να ρίξουν μια κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή και το σχέδιο να μείνει στα χαρτιά.

Έτσι το λαθρονομοσχέδιο θα περάσει άμεσα και οι χιλιάδες αλλοδαποί που μας έφεραν εδώ θα αποκτήσουν τον έλεγχο όσο αφορά τον απλό Ελληνικό λαό και θα μειώσουν τον φόβο κάποιου αυθόρμητου ξεσηκωμού. Μουσουλμάνοι οι περισσότεροι από τρίτες χώρες χωρίς καμία ελπίδα θα έχουν ένα όραμα για το μέλλον σε αυτήν την χώρα σαν αντάλλαγμα των υπηρεσιών τους. Σε συνεργασία με τους Αλβανούς μουσουλμάνους φανατικούς υποστηρικτές της Αμερικής και της Τουρκίας το έργο θα είναι εύκολο.

Έτσι ο δρόμος για Σκόπια (θα ονομαστούν σκέτο Μακεδονία) και για την Τουρκία θα είναι ανοιχτός προς την Ε.Ε.

Με αυτό οι Αμερική θα βγάλει με μιας την μεγάλη της απειλή από την μέση που είναι η Ε.Ε. και θα πάρει τον έλεγχο στα χέρια της δυναμώνοντας κατά πολύ πάλι την θέση της απέναντι στην Κίνα που έχει πάρει όλη την οικονομία τους στα χέρια της.

Με τις χώρες Αγγλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σκόπια και άλλες που είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την Αμερική και φερέφωνα της θα ελέγξει όλη την Ε.Ε. και τις κινήσεις της. Θα αποκτήσει όλο τον έλεγχο των πετρελαίων της βόρειας θάλασσας και θα είναι κοντινός παρατηρητής και ελεγκτής της ανερχόμενης δύναμης Ρωσίας. Ακόμα θα μπορεί να επιτηρεί και την μέση ανατολή καλύτερα μέσο της τεράστιας βάσης της στα Σκόπια.

Με την ένταξη και της Τουρκίας στην Ε.Ε. και την διχοτόμηση του Αιγαίου θα αποκτήσει και τον πλήρη έλεγχο των πετρελαίων και του Αιγαίου μετά από της μέσης ανατολής (που τα ελέγχει και τώρα) και της βόρειας θάλασσας.

Με τους μετανάστες και δημιουργώντας τις ψεύτικες μειονότητες που θα αναγνωρίσει ο ΓΑΠ (όσες δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα) θα ελέγξει και την βόρεια Ελλάδα και κατά συνέπεια και τον πλούτο της που έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο. Δηλαδή χρυσό, ουράνιο, φυσικό αέριο, διαμάντια.

Σε κάποιους φάνηκε περίεργο και έλεγαν μα είναι δυνατόν να μας κατηγορούν όλοι ότι η Ελλάδα ευθύνεται για την άσχημη κατάσταση στην Ε.Ε. και πώς είναι δυνατόν ένα μικρό κράτος σαν εμάς να μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά. Όμως είναι, και οι ξένοι που τα είπαν αυτά κάτι ήξεραν και τα έλεγαν.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η συμπεριφορά των εταίρων μας απέναντι στην Ελλάδα και τον ΓΑΠ. Αυτό είναι και μία απάντηση σε όσους με ρωτούν πως είναι δυνατόν από την ημέρα που ανέλαβε ο ΓΑΠ την εξουσία να έχουν έρθει τα πάνω κάτω και να έχουμε γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ευρώπης.

Μα είναι γνωστός στην Ε.Ε. ο ΓΑΠ τόσο για το ποιους εξυπηρετεί όσο και το τι έχει πράξει στο παρελθόν. Δεν ξεχνούν ότι σαν υπουργός εξωτερικών επί κυβέρνησης Σημίτη λειτούργησε ύπουλα και σαν δούρειος ίππος κατά της Ευρώπης ώστε να ξεκινήσουν οι Αμερικανοί τον πόλεμο στην Σερβία στην καρδιά της Ευρώπης.

Αυτό είναι αγαπητοί φίλοι το πρόβλημα της Ελλάδας, δεν έχουν κάτι μαζί μας οι ευρωπαίοι και οι Γερμανοί αλλά με τον πρωθυπουργό μας γιατί γνωρίζουν τα σκοτεινά και ύπουλα σχέδια του κατά της Ε.Ε. Είναι και αυτοί παγιδευμένοι απέναντι σε μία χώρα που είναι μέλος της Ε.Ε. και δεν μπορούν παρά να τα βάλουν με την χώρα.

Αυτές τις οδηγίες θα πάρει ο ΓΑΠ την 9η Μαρτίου από τον Ομπάμα και ο θεός να βάλει το χέρι του για αυτήν την χώρα και τους Έλληνες. Γιατί όταν χρειάστηκε να βάλουν το χέρι τους οι ίδιοι οι Έλληνες έπραξαν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα ήταν καλό για την χώρα και έφεραν για πρωθυπουργό έναν Αμερικανό προδότη.

Έλληνα πουλάνε την πατρίδα σου και χρόνο δεν έχει πολύ, εσύ κοιμάσαι ακόμα ;;;;;;;;;

Υ.Γ. Και επειδή ξέρω ότι κάτι πράσινα και ρόζ ανθρωπάκια θα αρχίσετε να λέτε ότι είμαι δεξιός και τα γράφω αυτά για τον ΓΑΠ επί σκοπού, σας λέω ότι μπορείτε σε παλαιότερα άρθρο μου να διαβάσετε όλες τις πράξεις του τεκμηριωμένες με ονόματα και ημερομηνίες βάση γεγονότων του παρελθόντος ακόμα και για τον πόλεμο της Σερβίας για να δείτε ποίος είναι ο ΓΑΠ και τι πρεσβεύει πραγματικά.

4 σχόλια:

  1. ΑΧ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ!ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ27 Φεβρουαρίου 2010 στις 6:14 μ.μ.

    διαφονώ και με τους δύο συμπατριώτες μου που σχολιάσανε το άρθρο σου.
    οι προδότες πολιτικοί μας ανήκουν όλοι σε ΜΙΑ παραταξη απλά άγνωστη σε μας
    http://www.youtube.com/watch?v=KZI9Ko6w4Go
    στον δεύτερο θέλω να πω με όλο τον σεβασμό ότι εμείς φταίμε που δεν βρέθηκε κανένας πολιτικός να αγαπάει πραγματικά αυτή τη χώρα.
    ΕΜΕΊς ΤΡΈΧΑΜΕ και τρέχουμε για το προσωπικό μας συμφέρον πίσω από αυτούς τους πολιτικούς και θα απαξιώναμε τον οποιονδήποτε που θα προσπαθούσε με το σπαθί του..!!!!!!! δεν θα τον δεχόμασταν για αρχηγό αν δεν μας τον προβάλανε από την τηλεόραση. είμεις έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας. εμείς έχουμε χάσει την γνήσια και τίμια κρίση μας. εμείς έχουμε απομακρυνθεί από τα κοινά και με ελειπή παιδεία ελειπή μόρφωση και με τον εγωισμό και την ψευτουπερηφάνεια μας κολλημένη στον ουρανό έχουμε γίνει έρμαιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALEX JONES !!...ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ

    1) http://www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg
    2) http://www.youtube.com/watch?v=fzNBleP9C9U

    ΑπάντησηΔιαγραφή