Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Πού νίκησε-ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ-η Ντόρα; Στην Κρήτη,στην Ευρυτανία,στην Κομοτηνή,στη Ροδόπη και στη Φλώρινα!


Ρίξτε μια ματιά στον χάρτη επάνω: δείχνει τους νομούς που πήραν οι δύο υποψήφιοι. Όπως βλέπουμε, Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Εκτός...

Από την Κρήτη, όπου οι ντόπιοι ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ:ΜΕΤΑ ΤΑ 60 & 70% ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΔΩΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!Αυτά για όσους έχουν το θράσος να λένε πως "οι ΠΑΣΟΚοι ψήφισαν Σαμαρά" :ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ;;;

Πάμε λίγο πιο βόρεια: στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Εκεί, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ "ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ" ΝΤΟΡΑΣ!

Κι αν τα παραπάνω δεν μας προξενούν έκπληξη, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ;;;ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΑ,Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ,ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΙΩΝ ΑΡΑΓΕ;;; Αφήνουμε να το βρείτε, αν και δεν είναι καθόλου δύσκολο!

Τέλος, στην Ευρυτανία είναι λογικό να νικά η Ντόρα, αφού ήταν Βουλευτής εκεί κάποτε. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΥΜΕ:Η Ντόρα υπερίσχυσε στην ΠΑΣΟΚΙΚΗ Κρήτη, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!Οπουδήποτε αλλού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ψωμιάδη, ήταν μπροστά ο Σαμαράς!

Αφιερώνουμε αυτή τη μικρή ανάλυση σε όσους ακόμα δεν έχουν καταλάβει, λόγω του κομματικού φανατισμού τους, τη διαφορά των δύο αντιπάλων. Αυτή φαίνεται ακόμα και στην κατανομή των ψήφων: Με τη Ντόρα οι ΠΑΣΟΚοι, οι Σκοπιανοί πράκτορες του Ουράνιου Τόξου και οι εγκάθετοι του Τουρκικού Προξενείου ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ όλη η υπόλοιπη Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου