Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο UCC ετοιμοπόλεμος για αντάρτικο στην Ελλάδα


Κανένας αλβανός στα βαλκάνια δεν θα αρνηθεί τον πόλεμο αν του δοθεί η ευκαιρία για την ένωση με την μεγάλη Αλβανία.

Από την Αθήνα θα ζητήσουν προς το παρόν τον επαναπατρισμό 200,000 αλβανών οι οποίοι εκδιώχθηκαν μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο… θα βοηθήσουμε την κατάσταση με μικρές προβοκάτσιες.

Αυτά είπε ο Ιδαγέτ Βεκίρη δικηγόρος 58 ετών, επικεφαλής των τσάμηδων πίσω από το ιντερνετικό ψευδώνυμο "Αλβαν βγιόσα".

Η μυστική παραστρατιωτική οργάνωση UCC των αλβανών τσάμηδων έχει το αρχηγείο της στην Νότια Αλβανία. Η δύναμη τους υπολογίζεται σε 5.000 ενόπλους πανέτοιμους να αναλάβουν δράση με σαμποτάζ και ανταρτοπόλεμο Εντός της Ελλάδος.

Τεκμηριωμένη πληροφορία αναφέρει ότι έχουν γίνει αντιληπτά 30-40 άτομα ίσως και παραπάνω στην βορειοδυτική Ελλάδα αλβανικής εθνικότητας, για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι πράκτορες του UCC.

Μόνο στην περιοχή τις Ηπείρου ελληνικές υπηρεσίες ανακάλυψαν περισσότερα από 1000 καλάσνικοφ, 200 πιστόλια, αντιαρματικά, νάρκες και πολλές σφαίρες.

Απόρρητες πληροφορίες λένε ότι οι αποθήκες με βαρύ οπλισμό του UCC υπάρχουν διάσπαρτες στη Ελλάδα σε περιοχές της Αθήνας και σε μυστικά σημεία της βορείου Ελλάδας.

Οι αλβανοί νέοι που εντάσσονται στον UCC και λαμβάνουν το ποσό των 15.000 ευρώ μηνιαίως και στην συνέχεια στέλνονται στην Ελλάδα για να βρουν δουλειά και να επιτύχουν την άδεια παραμονής.

Τα οικονομικά τους προέρχονται από το εμπόριο όπλων ,εμπόριο σαρκός , ναρκωτικών και πορνείας , καθώς και βοήθεια από το αλβανικό λόμπι των ΗΠΑ υπό τις διαταγές της MOSSAD.

Στρατολογεί μέλη από τους 1.500.000 αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά τα ηγετικά της στελέχη είναι αλβανοί από το Κόσσοβο. Το άκρον άωτο της υποκρισίας είναι ότι τα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κάνει αναφορά για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Ελλάδα. Καθώς επίσης ότι και με τις τελευταίες δηλώσεις Ραγκούση και το σύμφωνα με το σχέδιο ΗΠΑ-ΠΑΣΟΚ αυτοί θα έχουν και δικαίωμα ψήφου σε λίγο καιρό.

Δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν σε 10 η 15 χρόνια δούμε και Πρωθυπουργό των Ελλήνων Αλβανό η Μουσουλμάνο, Άλλωστε μικρή διαφορά θα έχει από τον ΕβραίοΑμερικανό σημερινό πρωθυπουργό.

Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έχω γράψει και σε παλαιότερα άρθρα μου και μέρα με την ημέρα δυστυχώς επιβεβαιώνονται ένα προς ένα ότι σε μερικά χρόνια θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την χώρα και θα φοβόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες……

Κατά τα άλλα ο Ελληνικός λαός επέλεξε το ΠΑΣΟΚ για να του λύσει τα οικονομικά προβλήματα γιατί κάποιοι αυτό θέλησαν να του περάσουν σαν μήνυμα, ότι το μόνο πρόβλημα που έχουμε σαν χώρα είναι τα 30 λεπτά την ημέρα η αν θα βολευτούμε στο Δημόσιο.

Δυστυχώς όμως θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι οικονομικά, δημοσιονομικά, επαγγελματικά κλπ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χώρες και τα κράτη όλα όταν υπάρχουν και υφίστανται σαν κράτη και σαν έθνη…..

Τα χειρότερα δεν έρχονται, ήρθαν είναι εδώ και μας χτυπούν την πόρτα, θα ανοίξετε όλη την πόρτα Έλληνες ; γιατί την μισή την ανοίξατε στις 5 Οκτωβρίου……..

1 σχόλιο: